• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eğlen Hem Zayıflaa :)

BeyzaGokce

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
58
1
16
Muğla
Bu aralar favori zayıflama şeklim dans. Hem eğleniyorum hem zayıflıyorum :)
1 haftada 3 kilo kadar etkisi oldu... Dans edemem, nasıl olacak diyorsanız demeyin !
Çok kolay... Video Paylaşım Sitelerinden biri olan Y.....e'da "Zumba Fitness" ve "Just Dance" adında Wii'de oynanan oyunların videoları var. Çok kolay ve çok eğlenceli. Ekranda model dans ederken yan taraftan hareketler geçiyor ve kolaylıkla yapabiliyorsunuz... Bulamayan olursa yardımcı olurum....

1 haftada 3 kilo kadar etkisi oldu... Dans edemem, nasıl olacak diyorsanız demeyin !
Çok kolay... Video Paylaşım Sitelerinden biri olan Y.....e'da "Zumba Fitness" ve "Just Dance" adında Wii'de oynanan oyunların videoları var. Çok kolay ve çok eğlenceli. Ekranda model dans ederken yan taraftan hareketler geçiyor ve kolaylıkla yapabiliyorsunuz... Bulamayan olursa yardımcı olurum....

Bu bir haftada diyet yada yemeğini azalttın mı?

bende bir ara dans ederek baya bir kilo vermiştim ama zumbayla çok daha iyi olur.ben o siteye girdim zumba fitness yazınca hep birkaç dakikalık videolar çıkıyor yada ben bulamadım.senin video kaç dakikalık?çok gaza geldim:)şu videoyu söylersen hemen başlayacağım.
kızlar dans çok güzel zayıflattığı gibi birde taş gibi oluyorsunuz haberiniz olsun.

Back
X