• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Hem erken evlenin, hem de en az 5 çocuk yapın. Bunu da hedef olarak koyun"

Ah canım salı pazarı. Biraz büyüsün ilk isim oraya gitmek olur zaten. Can dayanmaz o kadar paraya ben de öğrenciyim :KK53:

Neler var orada,cidden değmez bir dünya para verecen :KK53:

Evet mutfak cidden problem. Incik cincik işler pahaliya geliyor. Kolay gelsin abla, hayırlı olsun nikahiniz :KK37:

Sağol hayatım darısı sana olsun inşallah..
Herşeyi almak lazım mesela ufacık bir eğen bile ihtiyaç yani..

Abla sarımsak döveceğini unutma :KK53:

Bak o yok işte sen alsana bize :KK53:

5 cocuk mu:eek:
peki o 5 cocugun sonunda benim estetik parami verecekler mi :D
komple bastan agsaya :D
sonracigima...5 cocugumua maddi devlet destegi 18 yasina kadar verecekler mi...eger bunlarda anlasirsak hay hay...

Haberi okur okumaz başladım dördüncüyü bitirdim beşinciye başlıyorum şimdi. Bu hızla 7-8 olur gibi ;)

5 çocuk demiş kendisi bakalım evde kalıp kaç zaman ilgilenmiştir adam kariyer peşinde koşmuştur kadında kendini çocuklara heba etmiştir ki zaten kendiside 4 çocuk yapmış o kadar faal adam ne zaman çocuklarıyla ilgilenmiş merak ettim , ağzı iyi laf yapıyor ama babalığı o kadar iyi olduğunu sanmıyorum

Bir bakanın kayınvalidemle aynı dili konuşması ; demek kaynanamda bakan olabilir düşüncesini doğuruyor içimde:rolleyes:

Bu arada genç nüfusun artması ile ilgili devlet beklentisinin , konunun uzmanlarınca hazırlanan bilgilendirmeler ışığında değil de ; bir adamın çıkıp "3 çocuuuk yapın , hemen yapın ;bu geceee yapın " şeklinde çalışılmasıda hiç hoş değil (Buna Erdoğanın söylemi de dahil)
Katıla katıla güldüm süper bir yorum tebrik ediyorum:rolleyes::KK70:

Valllahi koptum :KK70:
Kemal sunal repliği vardı ya he allahım ağam bizle egleni diye aynı o hesap bakan bizle egleni resmen:confused:
Nefese gerek yok çocuk olsun yeter. Geç kalcaktım yoksa, zaten geç evlendim.. Örümcekler gibi yavrulara kendimi yedireyim diyorum.

En az üç çocuk dediklerinde üç kedi aldık. Gidelim iki tane daha alalım bari, zaten sokaklar minnoş kedi kaynıyor.

Biz meseleyi çok yanlış anlıyoruz bir yerden ama nerden dur bakalım :KK45:

Back
X