Hem Estetik Hem Deviasyon

Burnuma estetik amaçlı plastik cerrah arayışı içindeyken bugün kbb doktoruna gittim ve burnumda deviasyon problemi olduğunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi.Ancak estetiği önermediğini,bu işi ancak bir kbb uzmanın yapabileceğini falan söyledi,estetik ameliyatın nefes problemimi daha da bozacağını,daha birsürü şey.Ve ben burnumu şekil açısından asla bir kbb doktoruna teslim etmek istemiyorum.Estetik ameliyattan da vazgeçmeyeceğim.

İkisini bir arada bir plastik cerraha yaptıran oldu mu benimle tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz?

canım ben oldum ikisi bir arada plastik cerrah ve kkb cı girdi ameliyatıma bendede solda vardı deviasyon 3 seneyi geçti olalı ve cok memnunum hem şekli hemde nefes almam düzeldi..ikisini bir arada aynı fiyata yapmışlardım nasıl istiyorsan öyle yaptır iyi bir doktor bul araştır ol derim..ben 1 seneye yakın araştırdım yani ve banada doktorumu kbb hastalıp gittiğimde o tavsiye etmişti beraberde ameliyatıma girdiler

mrb arkadaşlar benim burnum hem kemerli hem de nefes alamıyorum sol tarafıma hiç yatamıyorum burnumun sağ tarafı tıkanıyor gibi özelliklede biraz grip olunca uykular işkence oluyor. kbb ye gitmiştim kemik eğriliğinin olduğunu söylemişti bu ara kafama takıldı acaba bi cesaret yaptırsam mı?

mrb arkadaşlar benim burnum hem kemerli hem de nefes alamıyorum sol tarafıma hiç yatamıyorum burnumun sağ tarafı tıkanıyor gibi özelliklede biraz grip olunca uykular işkence oluyor. kbb ye gitmiştim kemik eğriliğinin olduğunu söylemişti bu ara kafama takıldı acaba bi cesaret yaptırsam mı?

yaptır bence, bekledıgın hata:)

ben yarın yaptırmak için randevu alacğm dr u mu seçtim

kızlar eger kı karar versıysenız beklemeyın derım sıze ve nefes problemınız varsa kbb fakat estetık yapan bı doktor tercıh edın :) ben oldum bıttı bugun tamponlarım da cıktı cok ıyı bı amelıyat sonrası gecırdım,ıstedıgım gıbı de oldu;darısı basınıza :32::69:

arkadaşlar bende estetik cerrahmı yoksa kbb mi arasında kaldım nuri soysala gittim estetikçi şimdide emre ilhandan randevu aldım 23 eylülde gitcem görüşmeye fakat benim burnumda hem nefes problemi hemde estetik problemi var napcam işte buyüzden çok kararsız kaldım...olan arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen

arkadaşlar bende estetik cerrahmı yoksa kbb mi arasında kaldım nuri soysala gittim estetikçi şimdide emre ilhandan randevu aldım 23 eylülde gitcem görüşmeye fakat benim burnumda hem nefes problemi hemde estetik problemi var napcam işte buyüzden çok kararsız kaldım...olan arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen

Emre İlhan gibi bir şansın varsa daha niye düşünüyorsun ki?Adam hem kbbci,hem de estetik açısından en güzel burunları o yapıyor bana kalırsa.
Mesela benim ameliyatıma hem kbbci hem plastik cerrah girdi,asla ve asla önermiyorum. ve hiç bir işe yaramadı.Ne estetik olarak güzel burnum var,ne nefes düzeldi.:50:Üstelik iki doktorla ameliyat olunca ameliyat sonrası çin işkencesi gibi oluyor.Hangi sorun için hangisine gideceğini şaşırıyorsun,özellikle de ikisi farklı yerlerde çalışıyorlarsa.
Bi de bi sorun oldu mu ikisi de topu birbirlerine atıyolar

Bende ameliyat olmak istiyorum ama kkb mi yoksa plastik cerrahmı karar veremedim .. hangisi olmalı .. deviasyon olacak ve düzeltme?? üniversite hastanesinde olucam ama dr konusunda kararsızım:(((

benim burnum hem içten hem dıştan sorunluydu hafif kemer vardı ben ilk plastik cerraha gittim muayne oldum içerdede kemik eğriymiş iki taraftada et varmış nefes almamda sorunluydu ve kbb dr ile birlikte girdi ameliyatıma içini kbb dışını estetik plastik dr um yaptı şimdi hem içten rahat nefes alıyorum şeklide güzel oldu aynı anda ikiside oluyor yani doktoruna bağlı o benim doktorum kbb beraber giriyor içerdede sorun varsa en güzelide o bence cnm şimdiden geçmiş olsun inş istediğin gibi olur burnuşun :7:

arkadaslar bes ay once kkb uzmanına estetık oldum burnumu mahvettı.acılen revızyon olmam lazım.tavsıye edebılecegınız plastık cerrah arıyorum.sımdıden tesekkur ederım.durumum çok vahım

cnm merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bende de deviasyon vardı hemde burnumda kemer vardı izmirde ufuk bilkaya ameliyat oldum ben memnun kaldım.daha rahat nefes alabiliyorum.burnumun şeklide iyi sanırım.istersen bi muayane al görüş derim.kbb doktoru burnunun şeklini mi mahvetti nefes mi alamıyosun anlayamadım?sorun tam olarak nedir_bir de doktorun kimdi acaba?

Bende ameliyat olmak istiyorum ama kkb mi yoksa plastik cerrahmı karar veremedim .. hangisi olmalı .. deviasyon olacak ve düzeltme?? üniversite hastanesinde olucam ama dr konusunda kararsızım:(((

çok buyuk devıasyon sorunun yoksa, estetık cerrah estetıkle beraber o devıasyonu da çözuyor canım...

bence de emra ilhanın yaptıgı burunlar çok hoş, oyle bır ımkanın varsa ona ol derim ben, hem kbbci hem de çok guzel burunlar yapmış burada gördugumuz kadarıyla... karar senın tabi.

cnm merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bende de deviasyon vardı hemde burnumda kemer vardı izmirde ufuk bilkaya ameliyat oldum ben memnun kaldım.daha rahat nefes alabiliyorum.burnumun şeklide iyi sanırım.istersen bi muayane al görüş derim.kbb doktoru burnunun şeklini mi mahvetti nefes mi alamıyosun anlayamadım?sorun tam olarak nedir_bir de doktorun kimdi acaba?

burnum dışardan yamuktu ve rahat nefes alamıyodum..yamukluk gıttı bıraz ama burnum kucucuk kaldı çotu.ölçulerını bozdu karmakarışik bır ıfadem oldu..doktorum tanınmamış bırı..acılen plastık cerrah bulmam lazım revızyonda deneyımlı...tesklr....

cnm merhaba ufuk bilkaya revizyon olanlar var onlarla bir görüş istersen bilmiyorum kimisi memnun kimisi değil ben gayet memnunum bu iş şans birasda diyorum umarım revizyondan sonra gayet güzel olur.çok geçmiş olsun

Back
X