- Konu Sahibi Mmademoiselle
bursadaysan eger doktorumu onerebılırım :)
ben de bursadanım ve sabah amelıyat olucam
bende bursada amelyt olmayı düşünüyorum acaba yardımcı olabilir msnz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bursadaysan eger doktorumu onerebılırım :)
ben de bursadanım ve sabah amelıyat olucam
bende bursada amelyt olmayı düşünüyorum acaba yardımcı olabilir msnz?
Burnuma estetik amaçlı plastik cerrah arayışı içindeyken bugün kbb doktoruna gittim ve burnumda deviasyon problemi olduğunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi.Ancak estetiği önermediğini,bu işi ancak bir kbb uzmanın yapabileceğini falan söyledi,estetik ameliyatın nefes problemimi daha da bozacağını,daha birsürü şey.Ve ben burnumu şekil açısından asla bir kbb doktoruna teslim etmek istemiyorum.Estetik ameliyattan da vazgeçmeyeceğim.
İkisini bir arada bir plastik cerraha yaptıran oldu mu benimle tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz?
tabıkı olurum..
----
bugun 5. gunum ve yuzumde sıslık de morluk da yok :) sadece burnumdakı seyden dolayı burnumu cokk agır hıssedıyorum
eğer msn adresini bana verebilirsen çok sevinirm canm çünkü yeni üyeyim ve özel msj yazamıyorum![]()
cecilia-cascino@hotmail.com burdan ulasabılırsın fostan msn aldım senın ıcın![]()
mrb arkadaşlar benim burnum hem kemerli hem de nefes alamıyorum sol tarafıma hiç yatamıyorum burnumun sağ tarafı tıkanıyor gibi özelliklede biraz grip olunca uykular işkence oluyor. kbb ye gitmiştim kemik eğriliğinin olduğunu söylemişti bu ara kafama takıldı acaba bi cesaret yaptırsam mı?
mrb arkadaşlar benim burnum hem kemerli hem de nefes alamıyorum sol tarafıma hiç yatamıyorum burnumun sağ tarafı tıkanıyor gibi özelliklede biraz grip olunca uykular işkence oluyor. kbb ye gitmiştim kemik eğriliğinin olduğunu söylemişti bu ara kafama takıldı acaba bi cesaret yaptırsam mı?
arkadaşlar bende estetik cerrahmı yoksa kbb mi arasında kaldım nuri soysala gittim estetikçi şimdide emre ilhandan randevu aldım 23 eylülde gitcem görüşmeye fakat benim burnumda hem nefes problemi hemde estetik problemi var napcam işte buyüzden çok kararsız kaldım...olan arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen
benim burnum hem içten hem dıştan sorunluydu hafif kemer vardı ben ilk plastik cerraha gittim muayne oldum içerdede kemik eğriymiş iki taraftada et varmış nefes almamda sorunluydu ve kbb dr ile birlikte girdi ameliyatıma içini kbb dışını estetik plastik dr um yaptı şimdi hem içten rahat nefes alıyorum şeklide güzel oldu aynı anda ikiside oluyor yani doktoruna bağlı o benim doktorum kbb beraber giriyor içerdede sorun varsa en güzelide o bence cnm şimdiden geçmiş olsun inş istediğin gibi olur burnuşun![]()
Bende ameliyat olmak istiyorum ama kkb mi yoksa plastik cerrahmı karar veremedim .. hangisi olmalı .. deviasyon olacak ve düzeltme?? üniversite hastanesinde olucam ama dr konusunda kararsızım((
arkadaşlar bende estetik cerrahmı yoksa kbb mi arasında kaldım nuri soysala gittim estetikçi şimdide emre ilhandan randevu aldım 23 eylülde gitcem görüşmeye fakat benim burnumda hem nefes problemi hemde estetik problemi var napcam işte buyüzden çok kararsız kaldım...olan arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen
cnm merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bende de deviasyon vardı hemde burnumda kemer vardı izmirde ufuk bilkaya ameliyat oldum ben memnun kaldım.daha rahat nefes alabiliyorum.burnumun şeklide iyi sanırım.istersen bi muayane al görüş derim.kbb doktoru burnunun şeklini mi mahvetti nefes mi alamıyosun anlayamadım?sorun tam olarak nedir_bir de doktorun kimdi acaba?