Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıkhem ev anakucağı hem oto koltuğu önerisi
merhaba. ben ikisini ayrı ayrı aldım. adı üstünde aslında biri oto koltuğu;arabada kullanmak için.
diğeri ise;ev tipi ana kucağı.. uzun süre bebeği oto koltuğunda tutmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Yine de siz bilirsiniz.
Merhaba,geçen gün yiğenime internetten oto koltuğu sipariş ettim. Bebeklerin kilolarına göre değişiklik gösteriyor koltuklar. Hem evde hemde arabada kullanılabiliyormuş. Arkadaş tavsiyesi üzerine sipariş ettim. 530 liraya . Daha uygun fiyatlarda da ürün bulabilirsin. İnternet adresini vereyim istersen?
merhaba. ben ikisini ayrı ayrı aldım. adı üstünde aslında biri oto koltuğu;arabada kullanmak için.
diğeri ise;ev tipi ana kucağı.. uzun süre bebeği oto koltuğunda tutmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Yine de siz bilirsiniz.
evet haklısınız ayrı ayrı da olabilir ama hiç birfikrim yok bu konuda ne markalar hakkında ne başka bişi. siz hangi markanın aldınız ve memnun musunuz.
ev tipi anakucakları en fazla 6. aya kadar kullanılabiliyor diye duydum o yuzden ayrıca almayı dusunmuyorum. tiny lovenın 3 bi arada anakucağı var onu düşünüyorum aslında ama oto koltugu nasıl olmalı
Merhaba,geçen gün yiğenime internetten oto koltuğu sipariş ettim. Bebeklerin kilolarına göre değişiklik gösteriyor koltuklar. Hem evde hemde arabada kullanılabiliyormuş. Arkadaş tavsiyesi üzerine sipariş ettim. 530 liraya . Daha uygun fiyatlarda da ürün bulabilirsin. İnternet adresini vereyim istersen?
evet haklısınız ayrı ayrı da olabilir ama hiç birfikrim yok bu konuda ne markalar hakkında ne başka bişi. siz hangi markanın aldınız ve memnun musunuz.
ev tipi anakucakları en fazla 6. aya kadar kullanılabiliyor diye duydum o yuzden ayrıca almayı dusunmuyorum. tiny lovenın 3 bi arada anakucağı var onu düşünüyorum aslında ama oto koltugu nasıl olmalı
benimki hediye geldi. kraft marka.müzkli, titreşimli ve sırt kısmı 3 kademe ayarlanabiliyor. (malum ilk 6 ay a yakın bebeği oturur pozisyonda tutmamak gerek)
bi de diğer güzel yanı dediğiniz gibi 6 ay a kadar değil. 12 ay a kadar bebek için uygun. 15 kg ye kadar taşıma kapasitesi var.
isterseniz gittigidiyor.com dan da bakabilirsiniz.arkadaşım da aynısını oradan güzel bir fiyata almış
oto koltuğuna gelince, travel sistem bir bebek arabası aldık. oto koltuğu da dahil oluyor malum.otomobilde işimiz bitince,oto koltuğuyla birlikte bebeği çıkarmadan bebek arabasına takabileceğiz. gözlemlediğim kadarıyla oto koltuklarının hemen hemen yapıları aynı.iç malzemesi önemli. bazı kumaşlar çok basit oluyor. bu yüzden içine de destek minderi aldık.
size tavsiyem; oto koltuğu ana kucağı değildir. belli bir süre bebeğin arabada güvenliğinin sağlanması için var. uzun süre evde de içinde tutmayın bebişi. ev tipi ana kucaklarının sırt bölme ayarları yapılıyor,rahat. oto koltuğu tek tip ayar da. yani ben kendimi bebeğin yerine koyduğumda;bütün gün içinde rahat edemeyeceğimi düşündüğüm için ikisini ayrı ayrı aldım. ki doktorlar da böyle düşünüyor.
çok büyük paralar harcamanıza da gerek yok. bahsettiğim aa kucağını arkadaşım internetten 85 tl ye almıştı sanırım.
Ben kraft in travel sistem bebek arabasini oneririm zaten oto koltugu olarak kullanacaksiniz bebek arabasina da yerlestirilebiliyor. Ama ev de onun icinde koymayin bence ben bebegimi koymaya korkuyorum bi yerine bi zarar gelir diye ev icin ev tipi ana kucagi alin bence cok daha ii ev tipi ana kucagi icinde chicco nun kini onerebilirim
merhaba
ben de ana kucağı bakıyorum, ana kucağında bebeğimin sırtının rahat olamaması endişesi duyuyorum. Bir arkadaşım aşağıdaki kiddy markasını tavsiye etti? Oto koltukları da güvenlik testlerinde çok başarılı dedi. Ana kucağı düze yakın yatıyormuş, duyan bilen, yorum yapabilecek olan anne ve anne adaylarının yardımlarını rica ederim. Başka hangi markaları önerirsiniz? https://www.facebook.com/KiddyTR www.kiddy.com.tr