Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstedikten sonra yaparsınız. Sizi aşağıya çekmeyenlere çalışanlara kulak asmayın yaparsınız zor olur ama başarırsınızÇok mu zor olur ? Varmı yapabilen yada yapabilen tanıdığı olan ? Fazla olumsuz yorum alıyorum destege ihtiyacım var. Cocugum yok bu arada düşünüyoruz sadece
Ya küçük bir sehirde yaşıyoruz is imkani kısıtlı kendimi bir sekilde gelistirmem lazım diyorum sadece evde oturup çocuk bakma fikri beni üzüyor. Okumadan da is bulunmuyorbence de çok zor.. yani imkansız değil ama neden kendine bu kadar yükleneceksin ki? ben evliyim, çalışıyorum akşam 7den sonra boşum açık öğretimden bi bölüm okuyayım diyorum o bile külfet geliyo şuanda bi dünya ev işi vs vs. bebişle düşünemiyorum bile.....
Demekki fazla düşünmeden işe girişmek daha mantıklı . Çünkü düşününce bu söyledikleriniz çoook zor geliyor gercektenSırası biraz degisik ama.. okurken hamile kalıp bebekle okulu ayni anda goturebilen 4 sene sonra da bebegin babasi ile evlenen arkadasim var![]()
İnanin arkadasim cok cok zorlu sureclerden gecti.Belki düşünseydi basina gelmeden evvel asla derdi.Dısarıdan zor gorunen yasarken cok güzel ilerleyebilir.Yeterki istek olsunDemekki fazla düşünmeden işe girişmek daha mantıklı . Çünkü düşününce bu söyledikleriniz çoook zor geliyor gercekten![]()
Bunlara ek olarak bir de calisiyordum :))Çok mu zor olur ? Varmı yapabilen yada yapabilen tanıdığı olan ? Fazla olumsuz yorum alıyorum destege ihtiyacım var. Cocugum yok bu arada düşünüyoruz sadece
Esim de hem çalışıyor hem okuyor ve bana destek olmaya hazırda bekliyor. Ama gelin görün ben kararsızım bir okuyacağım bir isyeri açacağım falan diyorum hepsine tamam diyor ama ben karar degistirdikce bana inancı kalmadı sankiBunlara ek olarak bir de calisiyordum :))
Magdur edebiyati yapmayacagim ;p O donem oyle gerekti oyle oldu. Tavsiye eder miyim, olmasa daha cok tadini cikarirsin herseyin ama olursa da ustesinden gelinemeyecek sey yok.
En onemlisi planli olmaniz, eli cabuk olmaniz ve "mukemmel" olmaya cabalamaktan vazgecmeniz. Bir de omuz vermeye hazir koca lazim
Böyle yorumları okuyunca çok mutlu oluyorum gerçekten. Bende yapabilirim umarımBen 22 yaşındayım hafızlık yaptığım için bir dönem liseyi dondurdum evlendim
Hafizligi bitirdim liseye devam ettim
Bebeğim oldu o sırada liseyi de bitirdim.
Şimdi birdaha ki senelerde üniversite sınavına girip AÖF den çocuk gelişimi
Falan okumak istiyorum.
Yengemde öyle 2 çocukla üniversite bitirdi
Teşekkür ederim yorum için umarım bende böyle azimle yoluma devam edebilirimBen varımevlendim yukseklisans yaptım. İki çocuğum var acikogretimden bölüm bitirdim, Eylül'de tekrar kayıt yaptiracagim, çalışıyorum bu arada
![]()
Başladığımı bitiririm ben ama başlarken hep en kötü ihtimalle bırakırım diye başlarım. Birde işleyen demir ışıldar diye birşey var ve gerçek.Teşekkür ederim yorum için umarım bende böyle azimle yoluma devam edebilirim![]()
Yaparsınız inşallah şunu da yazayım ozaman Annem 50 yaşından sonra liseyi bitirdi ehliyet aldı .Böyle yorumları okuyunca çok mutlu oluyorum gerçekten. Bende yapabilirim umarım