• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem evli olup hem okuyup hem çocuk yapabilen varmı?

Cirius

I'm Unstoppable Today
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
1.288
2.487
63
Çok mu zor olur ? Varmı yapabilen yada yapabilen tanıdığı olan ? Fazla olumsuz yorum alıyorum destege ihtiyacım var. Cocugum yok bu arada düşünüyoruz sadece

Arkadaşım AÖF’de okudu 2 yıllık çocuk gelişimi. kızı 5 yaşında şuan okulu bitti iş arıyor. Kendi ders çalışırken kızını yanına oturtup boyama yaptırıyordu, uzamadan bitti okulu ama örgün eğitim nasıl olur bilemem

Bir arkadaşım vardı. Dışardan ilk üniversitesine başladığında ilk bebeğine hamileydi. Sonra ikinci ünv okudu önemli sınavlara girdi falan. Her sınavı kazandığında hamileydi 😁 Şimdi 3 kızı var iyi bir yerde çalışıyor.

Çok mu zor olur ? Varmı yapabilen yada yapabilen tanıdığı olan ? Fazla olumsuz yorum alıyorum destege ihtiyacım var. Cocugum yok bu arada düşünüyoruz sadece
İstedikten sonra yaparsınız. Sizi aşağıya çekmeyenlere çalışanlara kulak asmayın yaparsınız zor olur ama başarırsınız

bence de çok zor.. yani imkansız değil ama neden kendine bu kadar yükleneceksin ki? ben evliyim, çalışıyorum akşam 7den sonra boşum açık öğretimden bi bölüm okuyayım diyorum o bile külfet geliyo şuanda bi dünya ev işi vs vs. bebişle düşünemiyorum bile.....
Ya küçük bir sehirde yaşıyoruz is imkani kısıtlı kendimi bir sekilde gelistirmem lazım diyorum sadece evde oturup çocuk bakma fikri beni üzüyor. Okumadan da is bulunmuyor

Sırası biraz degisik ama.. okurken hamile kalıp bebekle okulu ayni anda goturebilen 4 sene sonra da bebegin babasi ile evlenen arkadasim var😁
Demekki fazla düşünmeden işe girişmek daha mantıklı . Çünkü düşününce bu söyledikleriniz çoook zor geliyor gercekten😊

Demekki fazla düşünmeden işe girişmek daha mantıklı . Çünkü düşününce bu söyledikleriniz çoook zor geliyor gercekten😊
İnanin arkadasim cok cok zorlu sureclerden gecti.Belki düşünseydi basina gelmeden evvel asla derdi.Dısarıdan zor gorunen yasarken cok güzel ilerleyebilir.Yeterki istek olsun💫

Bunlara ek olarak bir de calisiyordum :))
Magdur edebiyati yapmayacagim ;p O donem oyle gerekti oyle oldu (doktoradaydim o donem) Tavsiye eder miyim, olmasa daha cok tadini cikarirsin herseyin ama olursa da ustesinden gelinemeyecek sey yok.
En onemlisi planli olmaniz, eli cabuk olmaniz ve "mukemmel" olmaya cabalamaktan vazgecmeniz. Bir de omuz vermeye hazir koca lazim

Bunlara ek olarak bir de calisiyordum :))
Magdur edebiyati yapmayacagim ;p O donem oyle gerekti oyle oldu. Tavsiye eder miyim, olmasa daha cok tadini cikarirsin herseyin ama olursa da ustesinden gelinemeyecek sey yok.
En onemlisi planli olmaniz, eli cabuk olmaniz ve "mukemmel" olmaya cabalamaktan vazgecmeniz. Bir de omuz vermeye hazir koca lazim
Esim de hem çalışıyor hem okuyor ve bana destek olmaya hazırda bekliyor. Ama gelin görün ben kararsızım bir okuyacağım bir isyeri açacağım falan diyorum hepsine tamam diyor ama ben karar degistirdikce bana inancı kalmadı sanki

Ben 22 yaşındayım hafızlık yaptığım için bir dönem liseyi dondurdum evlendim
Hafizligi bitirdim liseye devam ettim
Bebeğim oldu o sırada liseyi de bitirdim.
Şimdi birdaha ki senelerde üniversite sınavına girip AÖF den çocuk gelişimi
Falan okumak istiyorum.
Yengemde öyle 2 çocukla üniversite bitirdi

Ben 22 yaşındayım hafızlık yaptığım için bir dönem liseyi dondurdum evlendim
Hafizligi bitirdim liseye devam ettim
Bebeğim oldu o sırada liseyi de bitirdim.
Şimdi birdaha ki senelerde üniversite sınavına girip AÖF den çocuk gelişimi
Falan okumak istiyorum.
Yengemde öyle 2 çocukla üniversite bitirdi
Böyle yorumları okuyunca çok mutlu oluyorum gerçekten. Bende yapabilirim umarım

Ben varım 😂 evlendim yukseklisans yaptım. İki çocuğum var acikogretimden bölüm bitirdim, Eylül'de tekrar kayıt yaptiracagim, çalışıyorum bu arada 😜
Teşekkür ederim yorum için umarım bende böyle azimle yoluma devam edebilirim 🤭

Teşekkür ederim yorum için umarım bende böyle azimle yoluma devam edebilirim 🤭
Başladığımı bitiririm ben ama başlarken hep en kötü ihtimalle bırakırım diye başlarım. Birde işleyen demir ışıldar diye birşey var ve gerçek.
O yoğun dönemlerde evimde temiz olur, yemeğimde hep olur ama şimdi çocuklarda yok evdeyiz bütün gün, hicbirsey yapmadan oturuyorum, popom acıdı oturmaktan 😂

Böyle yorumları okuyunca çok mutlu oluyorum gerçekten. Bende yapabilirim umarım
Yaparsınız inşallah şunu da yazayım ozaman Annem 50 yaşından sonra liseyi bitirdi ehliyet aldı .
Yani başarmak isterseniz inşallah olur.
tabi ki bebekle ev işleriyle harıl harıl ders çalışılmiyor ama illaki günlük rutine göre bir zaman ayirabilirsiniz.

Back
X