• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem gebe olup hem nasıl adet olabilirim?

benim de bugün ilginç bir şekilde Kassem görüldü ama beta değerim hiç güzel bir şekilde artmıyor doktor sağlıksız gebelik olacağından şüphelendi ve haftaya tekrar gelmemi söyledi muhtemelen düşük yapacaksın dedi bana progesteron ve folik asit başladı
kesem diyecektim*

Şunu demek istiyorum her şey kandaki değeri pozitif görmekle ilgili değil değerin gerçekten iki günde bir düzenli artması gerekiyor çünkü çok fazla gebelik çeşidi var bunlardan birisi boş gebelik birisi kimyasal gebelik birisi dış gebelik benim aklıma gelenler bunlar o yüzden bu artışın gerçekten düzenli bir şekilde olması gidişatı gösteriyor. Bana sorarsanız sizin değerinize göreniz yok ama yarın bir gün inşallah yüksek bir sonuç gördüğünüzde de bu ihtimalleri göz önünde bulundurun diye anlatıyorum
yani ben şunu fark ettim gebelik testinde pozitif görüp sevinmeye gerek bile yok çünkü her şey kan sonucunun gidişatını gösteriyor inşallah güzel sağlıklı haberler alırız hepimiz ama yaşadığım olumsuz deneyimler bana bunu öğretti

benim de bugün ilginç bir şekilde Kassem görüldü ama beta değerim hiç güzel bir şekilde artmıyor doktor sağlıksız gebelik olacağından şüphelendi ve haftaya tekrar gelmemi söyledi muhtemelen düşük yapacaksın dedi bana progesteron ve folik asit başladı
Ayy canım benimm inşallah sağlıkla ilerler demek istiyorum . Kese de görülmüş aslında amaa .. kese boyutunu falan söyledi mi ? Normalde kaç hafta şu an ?

Ayy canım benimm inşallah sağlıkla ilerler demek istiyorum . Kese de görülmüş aslında amaa .. kese boyutunu falan söyledi mi ? Normalde kaç hafta şu an ?
canım teşekkür ederim güzel duaların için 4.8 mi 4.2 mm mi ne dedi 5 haftalık dedi

Konuyu yeni okudum ya inşallah gebeliğiniz sağlıklı olur 😍 Bugün tekrar beta verdiniz mi, kaç çıktı

Back
X