- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi madamcocomo
-
denizkoydumadını,sen evlenme canım işini bulmadan ...
ki zaten ben evlenmeden önce çalışıyordum ki ,İzmir'e gittigim de işim de hazırdı işim yok değildi ben o işte çalışmak istemedim evliliğe alışayım diye ki bu memurlık özel sektör değil ki..
ben liseyi okurken tanıstım eşimle,benliseyi okurken o üni okuyordu.ben liseyi bitirdim üni okumaya gittim 1 yıl sonra o üni bitirdi 1 yıl sonra da askere gitti o askerdeyken ben üni yi bitirdim ikinci üniyi okumaya basladım o askerliği bitirdi ben okurken o iş buldu bulduğu işte de 2.yılı bitti..
7 senelık mazide dur ben daha devlet işi bulucam diye ne kadar bekletebilirdim ki..
bu kadar sert çıkma bence :))
Dirim ,eşim onay verdi yani basşta şok oldu desteklemedi bu en cok beni üzen sonra git filan dedi hayatına değer veriyorum bencıl davranmamam lazım fılan dedı..destek veriyor gibi içten içe de istemiyor.. ki kayınvalıdem de memur ,eşinden ayrılmış 3 çoçuğunu kendı maasıyla bakmış büyütmüş..annesini örnek gösterdi..olmaz ama ya olursa fılan dedı..
ama istemiyor 3 lafı iyi ise 1 lafı istemediğini dile getiriyor..
inşallah evlılıkten soğumayız fılan dıyor sonra iyi olucak fılan dıyor...
aynen dediğini yapıyorum canım şüphen olmasın :jeyyar: asıl benimkine mazi derler.. kurlu bir işimiz düzenimiz olmadan evlenmem yani sonra neden kafamı taşlara vurayım 8 yıl beklemiş biraz daha beklesin beni sositososito
lütfen fikirleirinizi belirtin,karmakarışık durumdayım..
konuya nerden başlayacagımı da bilemiyorum..
24 yasındayım,2 ay once uzuuuuun zamandır birlikte oldugum sevgılımle evlendık..
ben uzaktaydım o uzaktaydı ayrı ayrı şehirlerrde yürüttük ilişkimizi,evlendiğimizde sorunlarımız oldu..herşeyi hallettik yola koyduk derken bir telle şok olduk..
Mayıs ayında giripte torpilim olmadıgı ıcın ılk yedek yazılan benim,Antalya Adliyesine zabıt katibi olarak tayinim çıkmıştı..
fazla zamanımız yoktu .oturup konuşma sonunda ki o fazla istemedi..benım işe girmemin yararlı olacagını düşünerek.. evimi eşimi oralarda bırakıp geldım.(.bu zamanda iş bulmak ki devlet memuru olmak kolay degıl ki..zaten şu an okuyorum da..böyle fırsat nasıl kaçardı..)
daha iki aylık evliyken daha tam alışamamısken ,hatta ilk gecemeiz bile çok zor olmuşken
tam yeni yeni alışmıştık ki benim tayin işim çıktı....
bu durum zarar verir mi evliliğimize ki..
hafta sonları ben gelıcek o gelıcek falan fılan derken 1 yıl gecer mi..
eş durumundan tayin olucak tabi ki dayım da var..
korkuyorum da..ama işimde mutlaka olmalı..o kadar emek döktüm ben..
eşim ikinci meslek olarak foto işi ile de uğraşıyor..hatta bugün bir katalog çekimine gitti..
mankenlerle işli dışlı ve yalnızzz..düşündükçe deliriyorum..:çok üzgünüm:
nasıl dvranmam gerek bılmıyorum..
tecrübelisiinz hepiniz..fikirlerinizi bekliyorum.
yalnız canım kafanda bazı şeyleri tam oturtmadan evlemişsin oda sorun olmuş gibi sanki
evini bırakma!!
bak millet koca diye ölüyo.
gelirsinki evinde başkaları salınıyo.
bu senin eşin,benim eşim için değil erkekler için genel bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?