- Konu Sahibi madamcocomo
-
canım iş bulunur eş bulunmaz demişsin de..düşündüm biraz inşallah ama inşallah iyi birisidir arkadaşın eşi yanlış yapmaz ama ben de öyle dedim zamanında herşeyimi bıraktım okulumu bitirmiştim işe bile girmedin eşim için sevgim için denyanın taaa öbür ucuna geldimmmm..ne oldu peki?kıymet mi bilindi ?yapmadık şey bırakmadı bana..şimdi eğer birisi bana dese senin için ölürüm asla inanmam aslaa ve kendimi düşünürüm sadece geleceğimi kariyerimi..ben belki kötü bir deneyim yaşadım ve ilişkilere bakışım artık böyle ama herkesin de başına gelebilir bunlar..
yeni evlisin ama bence önce işini düşün.şu kriz ortamında herkes iş arıyorken ayağına kadar gelen bu kısmeti tepme.ayrıca eşin seni seviyorsa aldatmaz.zaten aldatacaksada sen yanında olsanda farketmez.bir bayanın işiolması her zaman daha önemli.bende zamanında ayağıma kadar gelen işi reddettim ve şimdi PİŞMANIM.bir bayanın ekonomik özgürlüğü olmalı.1 yıl dişini sık ve işini bırakma.seni bırakacaksa eşin zaten bırakır.o yüzden hiçdüşünme eşini derim.burada aldatılıp beş parasız kalan arkadaşları okuyunca anladım bir bayan için çalışmanın ve parasının olmasının önemini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?