Hem işim hem eşim...

bak canım evlilikte benim geleceğim onun geleceği diye bişey olamaz yani ikinizi ayrı kişiler gibi düşünemezsin bir yerden sonra evlilikte artık bizim geleceğimiz vardır bence güzel bir fırsat bu senin için ama eşinin fikri çok önemli o ne düşünüyor bu konuda ve seninde dediğin gibi içinde binbir kuşkuyla uzaklara gidersen zaten huzur bulamazsın erkekleri fazla boş bırakmaya gelmez iyi düşün bence..

Evinden ve en önemlisi esinden is icin ayri kayri kalmaniz degmez bence.
Aldigin maasla gecinirsiniz, ac kalmiyorsaniz ne ala..
Sevgiliyken uzak olmak ayri, evliyken uzak olmak ayri.
Esler arasina sogukluk girmemeli.
Erkegide basi bos birakmamali.
Ben olsam is icin esimden ayri olmayi kabul etmezdim.

benım esımın tayını cıktı ben unıversıte 2.sınıfa devam ederken....napalım ne edelım okulumu bırakmamak ıcın aılemle kaldım.yenı evlıydık bır yıllık anca...ayda bır uc haftada bır gorusuruz ucak denen bırsey var dedık...kı bayram tatılı 15 tatıl devamsızlık derken benım esımın yanına gıtmem ıcın nerdeyse her ıkı haftada bır fırsatım oldu....zamanla esımın arkadasları bekar evı gıbı eh arada gırıp cıktılar...ya sende net var takılayım dedıler bı bakmısım kı aradan zaman gectıkce esım yalnız kalma bahanesıyle nete takılmıs kalmıs...cok sorunlar yasadım bu net yuzunden sadece nett...chat ortamları fılan....yanı sınırı asmıs bayanlarda cok..yuzsuz arsız...erkekler de bı yere kadar hayır dıyebılmeyı basarıyor....bu olayları ıllla sende yasayacaksın dıye tabıkı bır kaıde yok...dılerım senın ıcın en ıyısı olur ama bızden benden bır yıl çok sey goturdu...ılk zamanlar emınım esınde senı cok ozleyecek sonra erkekler bız gıbı degıl dırayetlı degıl mızmızlanmaya baslayacak...sımdı esım tayın aldırıp yanıma geldı..şükür diyorum..sımdı ıyıyız çok sukur ama cok cokta degıl bır uzaklık hala var atlatamadık ......desenki bana yıne okulun ıcın esının tayını el memlekete cıksa kalırmısın esınden ayrı tovbe asla kalmam....hala dıyorum keske okulumu dondursaydım acıkoğretım bıtırseydım...
gecen gun kpss tercıhı yapıcaz puanım da ıyı.....nerelerı yazalım dıye baktık cogu dogu tercıhlerın...baktım kı esım yanıma gelemıcek bir yıl e bende o puanla atanabılırım...amanın dedım napıyorum atanırsam esım bı yanda ben bır yanda kalıcam yıne aynı seyler...hemen sıldım tercıhlerımı....sadece sadece ve sadece eger öğretmen olarak atanırsam düşünebilirim...cunku oğretmenlık meslegınde daha cok ızın tatıl var 8 aylık bır sure esımın yanıma gelmesı ıcın daha oncede gelebılır esım...iş te cok onemliii evet ama hayatını paylastıgın sevdıgın ınsanda cok onemlı ıs bulunur uc yıl bes yıl sonra ama es bulunmaz bence

canım iş bulunur eş bulunmaz demişsin de..düşündüm biraz inşallah ama inşallah iyi birisidir arkadaşın eşi yanlış yapmaz ama ben de öyle dedim zamanında herşeyimi bıraktım okulumu bitirmiştim işe bile girmedin eşim için sevgim için denyanın taaa öbür ucuna geldimmmm..ne oldu peki?kıymet mi bilindi ?yapmadık şey bırakmadı bana..şimdi eğer birisi bana dese senin için ölürüm asla inanmam aslaa ve kendimi düşünürüm sadece geleceğimi kariyerimi..ben belki kötü bir deneyim yaşadım ve ilişkilere bakışım artık böyle ama herkesin de başına gelebilir bunlar..

ben gorusumu yasadıklarımı yazdım canım...karar arkadasın tabıkı kendı olcup tartacak maddı manevi yonden ıyı durumdalarsa mutlu bır evlılık varsa ıs bekleyebılır ama tıkırdanmalar varsa bır guvensızlık varsa evlılıge tabıkı benmerkezlı olunmalı....calısılmalı dusuncesındeyım..Allah korusun arkadas yarın ıkı gun sonra bısey olsada unıversıte mezunu ıyı kotu bır ıse gırıp hayatını yıne devam ettırır...krız omur boyu devam etmeyecek umarım::):)kendın kalmıs benım fıkrım sadece bunlar..senın ıcınde herseyın hayırlısı soz konusu olur

Arkadasım işin tabi ki ayrıca eşini de silmiyorsun ki sadece 12 ay gecer bir sekilde..
eşine de güven zaten kaç yıl çıkmışsınız yani..aldatılmayı aklından cıkar..iş fırsatı devlet memurluğu kimsenin eline geçmez..sakın kaçırma....diyelim ki işten geçtin eşin ya bir gün senden vazgecerse..çok okuyoruz burda yıkılan yuvaları ve işi parası olmayıp aldatılıp evde kalmaya devam eden kadınları..önce ekonomik özgürlük..hayat garantisi..kimse kocasına da evladına güvenmesin herkes kendine güvensin önce..

valla duygusal düşünürsen gitmemen lazım,mantıklı düşünürsen gitmen lazım..bende kararsız kalırdım senin yerinde olsamm...sonucta devlet işi,,,başka özel iş olsa kesin gitmessin ama devlet diince insan düşünüyor..çalışmak istiyorsan gerçektenn hevesliysen,bence işinide eşinide 1 sene idare edebilirsin..devlette hafta sonların tatill 2 günde baya özlem giderirsiniz:)

ben böyle durumlarda işini bırakan bayanların yıllar sonra ne kadar pişman olduklarını gördüm.maalesef önce can sonra canan.çok bencilce ve gaddarca ama hayat böyle.

allah korusun diyelim ki işini bıraktın.5 yık sonra allah korusun eşinle geçinemedin falan ayrıldın diyelim.çocukla dımdızlak ortada.başını taşlara çarpmaz mısın? bu konuda evet kötümserim ama karşılaşmadığım olaylar değil....

iş her zaman eşten yüzde 51 oranla da olsa öndedir benim için..
işe parasal baktığımdan değil,
çalışma hayatım benim kişiliğimin,yaşam biçimimin bir parçası..
önce ben diyenlerdenim.
önce ben ve benim işim,önceliklerim,
sonra eşim..
kaldı ki eşim olağanüstü bir adam,
ama önce ben :)

özel sektor olsa tabi ki gitmezdim..

zaten eşimin yanına gelmeden once özel sektırde çalısıyordum müdür pozisyonundaydım ki gelin geldiğim şehir de de aynı pozisyonda çalışabılırdım ama nereye kadar..

devlet memuru olmak varken neden özel sektor tercih edilsin ki..

zaten eşimde alıştı bu fikre ,hesap yapıyoruz elimize ayda ne kadar gecer falan fılan diye,kaydirigubbakcemile3

pazartesi Allah kerim başlıyoruz ..

hepinize tesekkurler tüm destekleriniz için a.s.

cnm aslında tüm kadınların mantığı bu olmalı.seni çok iyi anlıyorum.yalnız bu bir yıllık süre içerisinde hem kendine hemde eşine her bakımdan güvenerek içini rahat tutmaya çalış.zor bir karar vermişsin.meslek hayatını riske atmaman sonderece akıllıca.aklına kötü şeyler getirme.zaten bir yıl.kazasız belasız atlatırsınız inşallah.sonunda mutlu olan sen olucaksın.bence eşininde takdir etmesi gerekir bu düşünceni.ben bravo diyorum.hem işinle hemde eşinle mutlu bir ömür diliyorum.a.s.

bukadar yeni evliyken 1 sene ayrı kalmak çok doğru gelmedi bana
evliliği tabikide yıpratır
daha cicim ayınızdayken böyle ayrılmısınız, hakkınızda hayırlısı olsun ne diyim

en dogrusunu yapmışsın!senın yerınde ben de olsam aynı şeyi yapardım!hayırlısı buymuş işte!allah seni sınıyo bekarken belki yerleşseydin memurluğa ayrılıcaktın belkide eşinlen ama şimdi evlisin allah bozmasın haftasonları gelebilecek gibiyse demekki okadar uzakta degilsiniz azmi,ni başarını tebrik ediyorum!kocanada sanada helal olsun canım hakkında hayırlısı 1 yıl bu göz açıp kapayınmcaya kadar geçer..

öncelikle Allah mesut etsin....çalışmaya giderek iyi yapmışsınız , insanın başına her şey gelebiliyor ... o kadar emek harcamışsınız tabiki çalışacaksınız.....zaten siz yıllarca uzaktan idare etmişsiniz.. .eşinizde o karakter varsa gözünüzün içine bakarken aldatır...bazen bizim kontrol edemdiğimiz olaylar gelişebilir.bunlar için daha olmadan üzülmek çok gereksiz inanın...siz yeni evlisiniz ve birbirinizi seviyorsunuz güzel bir temel oturtmaya çalışın , geleceğinizi inşa etmeye çalışın...tadını çıkarın bu zamanların..... Allah korusun başınıza böyle birşe gelirse bunları ozaman düşünürüsünüz.. zaten ne kadar yanyanada olsanız insanın içinde sadakat, vefa onun uzaklığı veya yakınlığıla değil. diye düşünüyorum...

bence de önce meslek yanı koca dedin bulunr ama bu devirde iş aslanın midesinde ya,koca yarın brakır gider ama iş sadıktır...:):):):):):)

bi sene idare et bence de. şu ortamda fazla lüks kaçmaz mı işini geri tepmek?
sık sık gidip gelirsiniz, bi hafta sen bi hafta o.. şu fotoğrafçılık ek işine biraz takıldım aslında ama..
bi de daha çok yeni evlisinz, senin heyecanını duyuyodur, daha sana doymadan aldatıcanı pek sanmıorum.. yne de temkinli olmakta fyda var tabi ki..

yapcak olan adam dibindeyken de yapar uzaktayken de yapar.o yüzden hiç bu konuya takılı kalma.için rahat olsun.hem bazı erkekler çalışan bayanla evli olunca eşlerine daha düşkün oluyor.uzun vade de düşünmek lazım sonuçta hayat bu 1 senede değil ki.daha allah izin verirse geçireceğiniz 1 ömür var.daha gençsiniz hem ilerde çocuk falan derken zorluk çekmektense şimdi gücünüz enerjiniz varken çalışın.mutluluklar dilerim.

ben ilk satırlarına hak veriyodum
ta ki eşinin mankanlerle katalog çekimi yaptığını okuyuncaya kadar
bu çok sakıncalı bi durum bilmiyorum sırf bu yüzden çalışmazdım heralde

arkadaşlar bende konuyu okudum tarıhıne baktım baya bır gecmıs sanırım ara sayfalara hıc bakmadım bile ama su var kı ewlenmeden öncede arkadasın eşi aynı işi yapmıyor muydu gene uzaktaydı ikisi de bence eşine güwenmeli ve sabretmeli elbet 1 yıl gecer ki geçmiş bile nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…