Hem işim hem eşim...

iş için eşinden ayrı 1 yıl geçirmeye değecekmi?
orda yeni bi hayat kuracaksın resmen..yalnız yaşayacaksın..senin içinde çok zor olacak orda tek olmak...bence iyi düşün..

içinde olan adam sen yanında olsanda yapar bence işini bırakma altı üstü bir yıl gelir geçer
ama hafta sonları git eşine varlığını hissettir ona güzel mesajlar yollla sevdiğini söyle her daim
işini bırakma ama herşey bizim için

ayol bu konu cokk eskı bır konu..

iş için gittim ,aralık ayında..
3 gün içinde bütün evraklarımı tamamlattılar bana ve orada olmam gerektıgını soyledıkler..

evraklarımı teslım ettım ve yılbasından once baslayacagımı ,oradan uzaklasmamamı soyledıler..

annemler de ıkı saat uzaklıkta oraya ,anneme gıttım , yılbasına ıkı gun vardı..
o zamanda toplam tatıl yılbasında üç gün oluyordu..

onlardan haber gelmeyınce yılbası gunu bındım geldım ızmir'e eşimin yanına..

onlardan haberı evde beklıcektım..eşyalarımı da bıraktım oraya orada kalıcagım yere..

bütün kıslıklarım üstüm orada kaldı ..ne de olsa hemen gıdıcektım..

gunler gectı aramadılar ,ben aradıkca onları Ankara'da onayda diyorlardı..

Ankara'yı aradıkca da bılmem nerede fılan yogun dıyorlardı..

günlerce bekledık..süreklı onayda dıyordu..

babamda bu kadar gecıkme olmaz bısey var dıyordu..babam da memur bu ara..
sonra o Bakanlıkta olan arkadasını aradı ..(bu benım dayım degıl )
abi bir sorun var sanırım demiş ,babam o an anlamıs zaten..
bana soylemedı..sadece cıtlattı..

ben Antalya'yı aradım ,siz benle oyun mu oynuyorsunuz dıyerek sozlere baslayıp epey bır laf saydım..
benı gunlerce beklettıler ama onlara haber gelmıs zaten..

evraklarımda hata varmıs ,ne hatası bılmıyoruz hala,önce eksık dedıler sonra hata..

Antalya ıle baya bır telde kavga ettıkten sonra kapatıp Ankara'yı aradım evet hata vardı ne hatası bılınmıyordu..

Alanya evrakta hata bulmuyor Antalya evrakte hata bulmuyor ama Ankara hata var dıyordu ,önce benı atayıp sonra hata buldular evrakalarda..

Babam o Ankara da meclıste cok bılındık bır Mılletvekılı olan arkadasını aradı bu sefer..

(kaç yıldır bır ısım olsun dıye ugrasıyorum ,o kadar yıldır sınavlara gırıp şu lanet olası torpıl yuzunden hep yedeklerde kaldım ..lk kez aradık bu arkadasını da yıne de torpıl ıcın degıldı )

ne var ne yok arastırıcaktı..ki çok gecmeden kötü haber geldı zaten ,yerime bir baskası cuk oturmuş..

dava acmayı düşündük ama kimi kime şikayet edecektık..

ben kaldım burada tekrar gıtmedım ,eşyalarım cok sonra gledı yanıma..

çok üzüldüm ,çok ağladım ama olmadı ..hayırlısı boyleymıs..eşimin yanında kalmammış..

kim benim hakkımı yedıse haram zıkkım olsun ,helal fılan etmıyorum..
yine torpıl kapı gıbı durdu karsımda.

memurlugumun onaylanmadıgı ıse bır ay once geldı bana bır yazıyla bırlıkte,uygun gorulmedı yazıyor,nedeni yok..

işte bu benım hıkayem arkadaslar,uzunnn zaman onceydı ,geçti gitti

Son düzenleme:
ay üzüldüm canım ya, belkide daha iyi fırsat yakalarsın boşvera.s.

bızde oyle dedık ,daha hayırlı bır ıs benı beklıyor bıryerlerde :)

züğürt teselllısı ama olsun..:kedi:

bluegee herseyı goze almsıtık ama anpalım..kısmet

cnm evliginde onemli fakat kariyerinde insain basina ne gelicegi bilinmiyor...ne isler cikiccaktir elbet ...buna inan cunku egitimin var ..bence esin su foto isine yapmasa ne olurki ..sen isi kacirdin oda fotoyu biraksin ....ne dersin

hakkınızda hayırlısı buymuş böyle düşününce daha rahatlatıcı olur herhalde.(bu arada benim kocam bi eşşek yazmışsın hayırdır başka sorunlarmı var)

mantıklı olanı yapmışsın bacım.
önce altın bilezik meslek önemli.
''gözden uzak olan gönüldende ırak olur'' kelimesi biraz yatkın.
aldatma vs olursada eşin büyük hata yapar.
sonuçta sende kurduğun aile için çabalıyorsun gelecek için..
1 yıl nasıl geçer bilmiyorum Allah kolaylıklar versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…