- 12 Ekim 2017
- 314
- 180
- 18
- 40
- Konu Sahibi nicksizbikims
-
Gecen dayanamadim yuzune yuzune dsngesizsin dedim yaptigim aptallik ama niyeyse onu hayatimdan tamamen cikaracak cesaretimde yok sanki boylede olsa hayatimda kalsin istiyorumO elini kolunu dokundurduğunda kırıverin de böyle dengesiz birinin ne yaptığıyla ilgili düşünüp değerli vaktinizi harcamayın.
Yapamam demiyorum o kontrolu nasil yapacagimi bilmiyorum sanki o iradeye sahip degilim gibiYapman gereken mesafe koymak e yapamam diyorsun ne önerelim?
Bence sizin nabzınızı ölçmüş kıskanıcak mısınız kıskanmıcak mısınız diye ama bunu çol salakça bi yöntemle yapmış. Yol yordam bilmeyen biri demek ki. Açılamayan adamlardan uzak durun. Ne olursa olsun insan karşısındakinin duygularını az buçuk hisseder. Sizde illa ki ona belli etmişsinizdir. Buna rağmen açılmıyorsa ya kendine güveni yoktur ya da duygularından emin değildir. Bu da başa bela bi erkek modeli
Araya mesafe koymayi dusunuyordum ama hicbirsey yokken noluyoruz demesonden cekindim ama sanirim dedikleriniz mantikli is guc uydurup o mesafeyi koymaya calissam iyi olacak gibiBir müddet uzak durun. Tepkisi nasıl olacak.. bi kahve içelim derse.. bir daha ki sefere.. de.. el kol şakası yaparsa.. yapma hoşlanmıyorum..de.. ortamlarda sözüne katılma..
Bu sırada karşı tarafı gözden geçirirsiniz.. davranışlarını.. ona göre karar verirsiniz..
İşte karakterindeki oturmamışlıklardan kaynaklanıyor bu davranış. Allah bilir ama olur da bi ilişkiniz olursa bundan dolayı sorun yaşayabilirsiniz. Ben inanmıyorum bu “utangacım açılamam” olaylarına. Erkek dediğin kadın için herşeyi yapar yapamayan çok net istemiyordur.Bir iki kere kiskandirmak icin ozellikle farkli seyler yapti hatta laf arasinda kolay kolay kiskanan biri olmadigimi ifade etmistim ama dusunuyorumda bu cirkin yontemle dahi kiskandirmak istsmrsi benim nazarimda igrenc otesi birsey
Hatta gecen gun kardesim dedigim arkadaşımla konusurken o anin kizginligoyla ne dediysem arkadasimda gulerek sanki biri varda elinden almisim dedi bende guldum gectim ama umursamadigimi zannettigim mevzu farkettirmeden icime derin oturmus gibi gorunuyor
Varsa birsey insan neden acilmaz ki yada boyle ucuz bayat numaralara basvurur
Zaten gormus olsa eh neyse derim fotografini bile gormuslugu yokE belki kıskandırmaya çalıştı? Benim de öyle biri vardı, ooo şu arkadaşın güzelmiş tanıştırsana diyen sonra da bana benden hoşlandığını itiraf eden
Utangac oldugunu dusunmuyorum ama bir ayarsizlik olgunluktan yoksunluk varİşte karakterindeki oturmamışlıklardan kaynaklanıyor bu davranış. Allah bilir ama olur da bi ilişkiniz olursa bundan dolayı sorun yaşayabilirsiniz. Ben inanmıyorum bu “utangacım açılamam” olaylarına. Erkek dediğin kadın için herşeyi yapar yapamayan çok net istemiyordur.
Bilmedigi biriyle insan nasil kiskandirir ki belki soz konusu kisi cok cirkindir yada karakteri cok kotudurNeden kıskandırmak için görmüş olması gereksin ki
Bilmedigi biriyle insan nasil kiskandirir ki belki soz konusu kisi cok cirkindir yada karakteri cok kotudur
Ve bu kisi soz konudu kisiye karsi en ufak bilgisi yok tek bildigi kardes kadar yakin oldugumuz onuda baskalarindan biliyor
Artik kafam o kadar karisti ki harekwtleribe hic anlam veremiyorum belki hirsey vardir adim bekliyordur cesarete ihtiyaci vardir diye dusundum ama bildigin kankaya bagladik gibi duruyor simdiErkekler yapıyor öyle, ya tandığın birileri yok mu tanıştır beni falan diye tepkini ölçmek için. Bozulacak mısın bozulmayacak mısın ona bakacak. Daha önce de sormuş kıskandın mı falan diye. Tabi sen daha iyi bilirsin, eğer açılması için yeterli derecede cesaret verdiğini düşünüyorsan ve hala açılmayıp bu davranışları sergiliyorsa o zaman hoşlanmıyordur
Iki gun once dayanamadim sinirden farkindamisin cok ayarsizsin resmen dengesizsin dedimdengesiz erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?