Hem kv hem kp sorunuuuuu!

-Leyla

Bu maskeli balo ve onun sahte yüzleri.
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
612
291
23
32
haftada 3 kere görüşmemize rağmen hala kp nin elini öpmüyorum diye kv ve kp bunu dert etmiş eltime beni kesmişler ( eltimi severim onunla bir sorun yok bu arada ) neymiş efendim bunu kocama söylicekmiş bizim kavga edeceğimizi bile bile ! Ben şimdi napim bu adama ne yapim arkamdan konuşup yüzüme gülene

ya insanlarin cok pur-u pak hayatlari var da sorun mu ariyorlar? boyle sacma seyden sorun mu cikartilir? siz niye kavga edeceksiniz ki? el opmekle saygi olunmuyor.

Sizi bilmemde bizde büyüğün eli öpülür istersen günlük gör.
Ama sizi eşinize şikayet etmek istemesi hiç hoş degil, yaparsa Sayet önce eşinizle konuşun , sonra kp e size yakistiramadim, ayrıca kocam benim hayat arkadaşım velim degil dersiniz

Kayınvalide ve kayınpedere böyle kv kp deyince de pek bir garibime gidiyor. Böyle biri çıkıp slm nbr cnm diyecekmis gibime geliyor. Keşke böyle isimlerini kısaltıldığımız gibi sorunlarını da küçültebilsek... Umursamayacaksın arkadaşım he deyip geçeceksin.

ya insanlarin cok pur-u pak hayatlari var da sorun mu ariyorlar? boyle sacma seyden sorun mu cikartilir? siz niye kavga edeceksiniz ki? el opmekle saygi olunmuyor.
Bunlar böyle evlendim evleneli bie el öpme derdi başka bir sorunları yok onun elini öp benim elimi öp sinir krizi geçirtiyorlar adama

El öpme adetini kim çıkardıysa Allah rahat vermesin ne saçma bir olay şu el öpmek. Saygı el öpme ile olmaz eşinize anlatın anlamıyorsa da çok takmayın.

Bunlar böyle evlendim evleneli bie el öpme derdi başka bir sorunları yok onun elini öp benim elimi öp sinir krizi geçirtiyorlar adama

benim aillemde boyle bir adet yok, ister operim, ister opmem.
zorlamaya donusmemeli.

Bu el öpme adetini kim cikardi acaba ilk olarak? Bana da bir insanin karsisinda egilmek cok onur kirici geliyor.
Saçma ya yapyaşlı olursun tamam bayram olur seyran olur tamam da noluyor öp öp dur sevmiyorum öpüşmeyi yangın var diye bağıracağım Nerdeyse

El öpme adetini kim çıkardıysa Allah rahat vermesin ne saçma bir olay şu el öpmek. Saygı el öpme ile olmaz eşinize anlatın anlamıyorsa da çok takmayın.
Anlamıyor öp sende ne var diyor şimdi de gitmek iatemiyoeum bugün diyorum gidecez diyor

El öpmedeki sıkıntınız tam olarak nedir? Hijyenine mi güvenmiyorsunuz. Büyüklük taslamak olarak görüyorsanız, taslasınlar ne olacak ki? Hani sizden 5 yaş büyük kaynınızın ya da eltinizin falan eliniz zorla öptürseler anlayacağım da eşinizin babası yani. Ama temizlik takıntınız vardır, ne biliyim burnunu karıştırırken görmüşsünüzdür falan anlayacağım.

Ah bi tanısan burnu 10 karış havadaki kpyi ne elini öp ne yüzünü gör dersin

neden o kadar sık görüşüyorsunuz :/ daha az görüşme imkanınız yok sanırım ama bahane yaratıp daha az görüşseniz biraz mesafe iyi olur sanki..ben de el öpmekten hoşlanmam, eşinize ailesi demeden siz güzel bir dille izah etseniz belki hoşgörü ile yaklaşır..

Yok keşke anlasalar istiyorlar ki nerdeyse aynı evde kalalım hiç ayrılmayalım nerdeyse aynı binadan ev alacaklar bi de şap şap el öptürme mevzuları var ki her yıl aynı sorun bunlarda anlayış ne gezer

Oha haftada 3 kere kv kp eli mi öpecekmişsiniz öğk. Bence gitme sıklığınızı bile azaltın. Öpmeyin yahu ben de hiç sevmem. Siz onlara uyacağınıza onlar size uysun.

Onca sene sevgililik dönemi de dahil ne kayinvalidemin nede büyüklerin elini opmedim. Karsidan selam napiyorsunuz derim yeter. Ne o oyle ya dokunamam kimsenin eline. Evime gelen misafirle sadece tokalaşırım. Bayramlarda bile opmem. Hic atilmam milletin üstüne opcem diye. Yani sorun sende degil konu sahibi. Sana saygi göstermek zorundalar. Boyle sikayet etme gibi haklari asla yok. Onlar demeden sen esinle konus. Böyle boyle duydum cok üzüldüm benim saygim sonsuz onlara ama bu benim kararim vs diye gir bir yerlerinden.

bu ne yaaaaa
harbi milletin derdimi yok el öpmüyomuşsun bayram olsa haklılar derimde her görmeye el öpülmez hatta yanaktan bile öpülmez bana göre sinir olurum şap şup hoşgeldin hoşbulduk bu kdr yeterli olmalı

Hiç başka sorunumuz yok inanın ki sadece kp elini öpmüyormuşum bu yüzden kocamla beni kavga ettirdiler allahından bulasıcalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…