haftada 3 kere görüşmemize rağmen hala kp nin elini öpmüyorum diye kv ve kp bunu dert etmiş eltime beni kesmişler ( eltimi severim onunla bir sorun yok bu arada ) neymiş efendim bunu kocama söylicekmiş bizim kavga edeceğimizi bile bile ! Ben şimdi napim bu adama ne yapim arkamdan konuşup yüzüme gülene
Bunlar böyle evlendim evleneli bie el öpme derdi başka bir sorunları yok onun elini öp benim elimi öp sinir krizi geçirtiyorlar adamaya insanlarin cok pur-u pak hayatlari var da sorun mu ariyorlar? boyle sacma seyden sorun mu cikartilir? siz niye kavga edeceksiniz ki? el opmekle saygi olunmuyor.
Bunlar böyle evlendim evleneli bie el öpme derdi başka bir sorunları yok onun elini öp benim elimi öp sinir krizi geçirtiyorlar adama
Saçma ya yapyaşlı olursun tamam bayram olur seyran olur tamam da noluyor öp öp dur sevmiyorum öpüşmeyi yangın var diye bağıracağım NerdeyseBu el öpme adetini kim cikardi acaba ilk olarak? Bana da bir insanin karsisinda egilmek cok onur kirici geliyor.
Anlamıyor öp sende ne var diyor şimdi de gitmek iatemiyoeum bugün diyorum gidecez diyorEl öpme adetini kim çıkardıysa Allah rahat vermesin ne saçma bir olay şu el öpmek. Saygı el öpme ile olmaz eşinize anlatın anlamıyorsa da çok takmayın.
haftada 3 kere görüşmemize rağmen hala kp nin elini öpmüyorum diye kv ve kp bunu dert etmiş eltime beni kesmişler ( eltimi severim onunla bir sorun yok bu arada ) neymiş efendim bunu kocama söylicekmiş bizim kavga edeceğimizi bile bile ! Ben şimdi napim bu adama ne yapim arkamdan konuşup yüzüme gülene
Ah bi tanısan burnu 10 karış havadaki kpyi ne elini öp ne yüzünü gör dersinEl öpmedeki sıkıntınız tam olarak nedir? Hijyenine mi güvenmiyorsunuz. Büyüklük taslamak olarak görüyorsanız, taslasınlar ne olacak ki? Hani sizden 5 yaş büyük kaynınızın ya da eltinizin falan eliniz zorla öptürseler anlayacağım da eşinizin babası yani. Ama temizlik takıntınız vardır, ne biliyim burnunu karıştırırken görmüşsünüzdür falan anlayacağım.
Yok keşke anlasalar istiyorlar ki nerdeyse aynı evde kalalım hiç ayrılmayalım nerdeyse aynı binadan ev alacaklar bi de şap şap el öptürme mevzuları var ki her yıl aynı sorun bunlarda anlayış ne gezerneden o kadar sık görüşüyorsunuz :/ daha az görüşme imkanınız yok sanırım ama bahane yaratıp daha az görüşseniz biraz mesafe iyi olur sanki..ben de el öpmekten hoşlanmam, eşinize ailesi demeden siz güzel bir dille izah etseniz belki hoşgörü ile yaklaşır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?