Hem kv hem kp sorunuuuuu!

Bence esas sıkıntı el öpmek değil esas sıkıntı haftada 3 gün bu insanlarla isteğiniz dışında görüşmeniz.
Gitmek istemiyorum demenize rağmen eşinizin ille gideceğiz demesi size saygı duymaması.
Bence siz eşinizle adam akıllı konuşma yapın imkan varsa o şehirden tasinin calismiyorsaniz ise girin çalışın sizden uzak dursunlar bu sayede.

Bunlar böyle evlendim evleneli bie el öpme derdi başka bir sorunları yok onun elini öp benim elimi öp sinir krizi geçirtiyorlar adama

Güldüm kusura bakma ama çok tatlı yazmışsın. Bu kadar baskı yapmaları çok itici haklısın.

Hiçbir şwkilde kırtuluş yok biraz dertleşmek iyi gelir diye düşünüp konu açmıştım sadece

Hiçbir şwkilde kırtuluş yok biraz dertleşmek iyi gelir diye düşünüp konu açmıştım sadece
Olsun gene de şartları zorlayın sadece tek bi hayatınız var çünkü.
En azından haftada 1 e falan düşürmeye çalışın gitme olayını.
Ne diyeyim Allah kolaylık versin.

Yok keşke anlasalar istiyorlar ki nerdeyse aynı evde kalalım hiç ayrılmayalım nerdeyse aynı binadan ev alacaklar bi de şap şap el öptürme mevzuları var ki her yıl aynı sorun bunlarda anlayış ne gezer
Görünce yazmadan duramadım.Bugün başka bi konuda cocuklarla birlikte uyumanın faydalarından bağımlı çocuktan bahsediyodunuz ya hani.Işte tam olarak cocuklar kocanız gibi olmasın diye zararlı diyoruz.Ilerde sizinde kaynananızdan farkınız olmayacak muhtemelen yani ona göre seçim sizin.

Yok keşke anlasalar istiyorlar ki nerdeyse aynı evde kalalım hiç ayrılmayalım nerdeyse aynı binadan ev alacaklar bi de şap şap el öptürme mevzuları var ki her yıl aynı sorun bunlarda anlayış ne gezer

Ayyyy ne fena dimi cocugundan hic ayrilmak istemeyen, surekli birlikte kalalim diyen insanlar falan, kucukken evlendirmem evladimi demistir, ilkokula kadar da birlikte uyumustur bunlar ama yok artik dimi o kadar da degildir

Çok ibretlik bir konu açmışsın bağımlı çocuk zor, bundan 20 sene sonrasını bir düşün bakalım

Kızlar kim cikardiysa da bu yerleşmiş birşey yani kim çıkardı demenin bir anlamı yok ,herşey de yok edilemez ki el öpülür yeri geldiğinde.konu sahibi siz hiç mi opmuyorsunuz yoksa her seferinde opmeniz gerektiğini mi dusunuyorlar.her gordugunde el opukecek diye bir kural mi var yeri gelir öpülür yeri gelir bir merhaba der geçilir.bir de bunun sorun haline getirilip kocana şikayet etmekle tehtid edilmen de ayrı ilginç .

Ben kendi aileminde eşimin ailesini de her gordugumde elini öperim,eve girerken de evden giderken de öperim ama bunu kimse istediği için değil ,kimseye yaranmak için hiç değil tamamen içimden geldiği için yaparım.size gelince esinizin ailesi tarafından bunun lafı edilmesi cidden üzücü kaldı ki eltinin yanında dile getirilmesi çok sinir bozucu.esine şikayet etme durumuna hiç girmiyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…