Hem minyon tipliyim hem Armut tipli :( Yoksa tipsizmiyim? :(

fbhasret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
98
0
86
55
İstanbul
Merhabalar....Ben hem minyonum hem armut tipi bir vücuda sahibim..netteki araştırmalarıma göre baktığımda minyonun giyim tarzıyla armudun ki uymuyor...Ne yapacağımı şaşırdım...Boyum:1.55.... kilom: 50.... yaşım 41.....Kalçam: 90.....Belim: 74.. ..falan falan ..... Armut tipe göre kalçalarım öyle çok büyük değil ama üst kısmım ince oluğu için kalçam fazla duruyor.....bana bilgilerinize ve tecrübelerinize dayanarak elinzden geldiğince yardım ederseniz sevinirim...şimdiden teşekkür ederim..

topiğin hayırlı olsun ama ilk okudugumda cok güldüm canım başlıgına yanlış anlama lütfen :)

Saol teşekkür ederim..kaydirigubbakcemile3 yok yanlış anlamam az biraz tebessüm edelim diye yazmıştım...[/kaydirigubbakcemile3B]

bacaklarınıza güveniyorsanız mini giyebilirsiniz kalçalarınızı küçük gösteren mini bir etekle bacak boyunuzuda uzatmış olursunuz tabi topuklu ayakkabılarla üstünüzede eteğin rengine yakın bir ton seçerseniz daha uzun görünürsünüz

bende aynı durumdayım hem minyonum hem basenli pantalon denemek giymek bi işkence basenden geçsin diye geniş beden deniyosun sonra yukarı çıkartınca beli bol geliyo mafoldumbengıcık bi durum ya elbise giycez yada liposaction yaptırcaz basenlere kökten çözüm.

bende aynı dertten muzdaribim öyle çok aman aman durumum yok ama fit olanları görünc ecanım sıkılıyoretek ve elbiselere ağırlık verebilirsiniz pantolon alırken de çok bol pantolanları almayın hem daha şişman hem de daha kısa gözünüyoruz çünkü pantolonun üstüne tuniği tercih edebilirsiniz kalçaya doğru bolalan tuniklerden ama:)

Aynen bende fit olanları görünce canım sıkılıyor....alsanaalsanasmile...Ya o kadarda kalça hareketleri yapıyorum banamısın demiyor...Acaba yaşlada bir alakası varmı yağ yakamamanın..:çok üzgünüm:

kaç yaşındasınki?

ben 41 yaşındayım...arkadaşlar çaremi buldum uzun zamandır girip size yazamadım...karbonhidrat diyetine başladım...1 ayda 3-4 beden inceldim...zemuszemus.....kalçalarımdaki o kabalık gitti var ama neydi o yandan bakınca geniş geniş kalça. :dance:.....kızlar tavsiye ediyorum...az birazda kalça egzersizleri yaparsak değmeyin keyfimize...kaydirigubbakcemile5...

ayyy beninde incelmeye ihtiyacım var. karbonhidrat diyetini nasıl yaptın. neler yedin acil cevap yazarmısınnnnnn.

ayyy beninde incelmeye ihtiyacım var. karbonhidrat diyetini nasıl yaptın. neler yedin acil cevap yazarmısınnnnnn.

Tabii...ben şekeri kesmekle başladım önce işe..aldığım ürünlerin karbonhidrat ünitelerine baktım...günlük karbonhidrat 50-60 üniteyi geçmeyecek...ve karbonhidrat diyeti diye bakarsan buradada görürsün..saolsun kızlar güzel şeyler anlatmışlar...kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…