Amin canim. Sence benim ki bir erkek gebeligine Benziyormu? Fikrini ala bilirmiyimSagolasin canım inşallah bi kızım olur bu hamileliğin farklı geçiyor ve çok merak ediyorum ve bunla ilgili pek birşey bulamıyorum birden fazla çocuğu olanlar bize yardımcı olabilirler olurlarsa çok mutlu olucam sende sağlıkla kucağına al canım inşallah allah gönlüne gore versin
hmm cok garip..ama bi cok insandan duydum eyer farkli gebelik geciriyorsan demek farkli cinsiyyet ..benimde kafam karisti.hayr olsun bakalimBenim oglumda 6. Haftada başlamıştı canım bulantim hafif başlamıştı sabah çok az olurdu,aksam daha coktu,gündüz isime engel olacak kadar olmazdı yani bunda nobetlerime bile gitmek istemedim gece uykuda bulanmadi tek,ben eti oldum olası pek sevmem o yüzden ete hic düşkün olmadım oğlumda da simdi de
bende oyle duydum hadi hayirlisi bilecegiz elbetde inseallahben de bulantıar çok olursa kız,bulantı az ve olmazsa erkek diye duydum.Bir de kesenin şekli şekilsiz olursa erkek top gibi olursa kız diye duydum.Yengem ebe ona sordum hurafe bunlar dedi alakası yok dedi.O yüzden bende beklemedeyim
Ooo kizdir Kesin. Bu haftada gostermiyorsa kesin kiz. Çünki erkek pipisini bu kadar buyuk haftada gizletemez.hadi Hayirli olsun.Simdi 17+5 im 2 gün önce gittim göstermedi çok hareketliydi Dr göremedi radyologa gittim.2 hafta sonra kendi doktoruma gidicem mutlaka yazarım
Ne güzel. Sağlıcakla kucagina al canım. Darisi basima))) Bende su an çok farkli Bakalım nedir buBen kizimda 3 kere kustum. Psikolojik olarak hormonlardan dolayi biraz skntili gecirdim. Acligimda kotu oluyordum.
Simde erkege hamileyim. Bu gayet rahat cok sukur hic bi skntim yok. Etraf diyordu belki cimsiyeti farklidir diye ama cinsiyet ayni olsa bile hamilelikler farkli olabilirmis. Kendimi umutlandirmak istemedim ama bu erkekmis.
Yani cinsiyet farkli olabilir ama yinede umutlandirmayin kendinizi..
benim ikiz gebelikti ttlım, herkesin kızı göstermez ya özelini, benim oğlum göstermedi, 17 haftalıktı öğrendiğimizde kızımı öğrendik 12 haftalıkken % 100 kız dediler, kemik yapısına göre diğeride kıza benziyor ama göstermiyor dedi doktor:)Hadi hayırlısı bakalım sağlıklı sıhhatli olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?