Doğuma Hazırlık hem oglu hem kizi olanlar hamileliginizde farklar varmiydi?r

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim de 1 oğlum var. ilk hmileliğimde 6+2 de başladı bulantılar ve yedirmedi hiç bir şey. hatırlıyorum, eşimle dışarı çıkardık ben bulantımdan sokaklarda gezemezdim, yemek kokularından tiksinirdim ama hiç kusmadım yine de yiyemedim de. o zamanlar çok fazla et tavuk balık tükettim. çorba içerdim. aslında bulantılardan önce rahattım. öyle hamilelik belirtileri pek yoktu. gögüslerim çok şişmedi ağrımadı.

şimdi 2.ye hamileyim. daha hamileliğimi duyar duymaz çok ağır hastalandım. resmen bağışıklık sistemim çöktü. kulak,boğaz,idrar yolu enf. oldum. et tavuk balık görmek istemiyorum. sadede tost yiyorum ve arada bir de et olsun diye lahmacun ama 1 adet bol limonlu. akıntım var hamileliğimin ilk gününden beri. oğlumda yoktu. bulantılarım pek yok yani en azından yiyebiliyorum, oğlumda ağzıma lokma sokamazdım. bakalım bunun cinsiyet, farklı olucak mı?

aynıyım ben de. ilk çocuğum erkek. ve psikolojim harikaydı mutluydum huzurluydum, ama bunda huzursuz mutsuzum sanki hamile değil hasta gibiyim

Benımde kızım var sımdı ıkıncıye hamıleyım ıkısu baya bayaa farklı kızımda cınsıyetı daha gec 17haftlarda ogrendım ıkıncıcısı nasıpse erkek 13 haftada cınsıyetını ogrendum kızımda anormal derece kusmam oldu hıc unuttmam bır kere karnım burnumda sokakta posete kustum bunda hafıf bulntılarm oldu kızımda acayıp basenlerm genısledı bunda 22haftadayım 6kılo almma ragmen eskı pantonlarm oluyo sadece gobegım cıktı aklıma gelenler bunlar hakkımızda hayrlısı

kızımda çok bulantım mide ekşimem oldu. çok hareketliydi cadı. 36+7de 3100de doğdu. oğlumda son aylarda reflü başladı. fazla hareketli değil. 37 haftamızdayız

Bide 18+2Oldum baya hareketli maşallah ,oğlum bu kadar hareketli değildi bu konuda da fark var.Aksamlari çok erken uykum geliyor birde

evet canim benim kizim temmuz 2014 dogumlu cok bulanti kusma tiksinme vardi 6 ay boyunca kus kus bi hal olmustum..suan 26 haftalik ogluma hamileyim sadece bi kac hafta tiksinmem cok nadirde kusmam oldu baslarda.belkide hamileliklerimin arasi kisa bunla bi ilgisi varmidir bilmiyorum ama kizimla oglum cok cok farkli hamileliklerim..belkide sanada bi prenses geliyordur hayirlisiyla gelsin :)

Kızlar carSamba günü detaylı ultrasonum var umarım ogrenicem cinsiyetini bebisimin 20 hafta oldum artik öğrenince yazarım hemen bakalım bu farklı gebelik belirtilerimin bi anlamı varmiymis yoksa yine bi oğlum olacaksa diyecegimki kendi acimdan her gebelik ayni bünye tarafından farklı olabiliyomus cinsiyetin bi önemi yokmuş diyecegim

benim bir kızım var simdi ikinci oğlana hamileyim.
farklı oldugunu söyleyenler oldu ama benim hiç farklı olmadı canım.
zaten çok şükür sıkıntılı hamilelikler geçirmedim

Oglumda bulantilarim daha gec baslamisti vr kusuyordum sabahlari simdi kizima hamileyim daha erken basladi butun gun bulantim wardi kusamiyordum et balik bisey gormek istemiyordum ki hala tam gecmis deil caydan bile tiksindim ya agliyordum artik bisey yiyemedigim icin simdi hafif hafif basladim yemeye .. Benimde farkliydi ikiside..

Arkadaşlar cinsiyeti erkekmis bebisimin valla insan kendi de bilmiyormuş demekki farklı hamilelik belirtileri de hikayeymis anladığım cin rus bilmem ne bütün hepside yanlış çıktı hala inanamıyorum bütün belirtilerim kızdı halada ayni belirtilerin doktor erkek dedi sağlıklı olsun hayırlısı olsun

Konuyu canlandirdim ama inanamadım aynı şeyler yasamisiz. Bende 7 haftalık hamileyim ve kızım daki gibi bulantı tiksinti yaşamıyorum hayırlısıyla bende sizin gibi prensesime sağlıklı erkek kardeş istiyorum.

Gerçekten de belirtilere hiç takılmayın, ikinci ve üçüncü hamilelik ler tamamen farklı olabiliyor benim ikinci hamileliğim bu konuyu açtığımda kesin kızdır diyordum inanamıyordum, ilk çocuğum erkek ve tamamen farklı bir hamilelikti baştan sona kadar. Ama ikinci çocuğumda erkek Allah a emanet. Kesinlikle erkek, kız farketmiyor. Ben hamileyken kız Olsa keşke diyordum ama doğduktan sonra yine ilk bebeğim deki gibi heyecanla büyütüyorum ve bi kızım olsaydı demedim hiç. Ve bunu gerçekten söylüyorum laf olsun diye değil. Hatta doğduktan sonra keşke kızın olsaymış diyenlere bile hayretle baktım, ben çok memnunum halimden diye. Sağlıklı mutlu bebekleriniz olsun arkadaşlar hiç önemli değil cinsiyet bunu doğumdan sonra anlayacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…