Hem sevmek hem boğmak isteyenler...

buğünlerde bende eşimi boğmak isteyenlerdenim
eşimi seviyorum Allah kısmet ederse bir oğlumumda olacak ama
bazennn boğ boğğ doymam yaniii.
mantığını anlamıyorm.

Bende benimkini bi kasik suda bogmak istiyorum bu aralar. Hak etti ama sürüm sürüm sürünsün :10: gikini cikaramiyor beyfendi...:57:

Ben onu narin narin incitmekten korkarak severken o düşüncesizlik ettiğinde,
Ben onunla ilgili her detayla ilgiliyken o bana dair birşeyleri rahatlıkla unuttuğunda,
Ben o kıskanmasın, kıskanırsa canı yanar üzülür diye kendimi tutarken o "ya arkadaşım işte çok iyi kız" diyip bi de başkasını savunduğunda,
Haksızken bile küstüğünde,
Suçluyken bile benim özür dilememi beklediğinde,
Ben tüm bunlara rağmen "aman pisipisi aşkta gurur olmaz" derken o burnundan kıl aldırmadığında
Onu değil dövmek duvardan duvara çarpak istiyorum!

Bende beyefendi düşüncesizlik ve sorumsuzluk yaptığında..
Hep kendini haklı gördüğünde..
kendi hatalı olsa bile benden özür beklediğinde ne kadar sewsemde boğmakkk istiyorum kendisini..

bana çok sık oluyor bu küçük şeyleri büyüttüğü zaman gereksiz sinir yaptığı zaman boğasım gelioo adeta :51:

aynen bende böyleyim hem deli gibi seviyorum hem deli gibi öldürmek!!!!!!! istiyorum
yapıcak bişey yok hayatıma girdi gireli böyle
çok büyük çelişki yahu :40:

Bende beyefendi düşüncesizlik ve sorumsuzluk yaptığında..
Hep kendini haklı gördüğünde..
kendi hatalı olsa bile benden özür beklediğinde ne kadar sewsemde boğmakkk istiyorum kendisini..

Ben onu narin narin incitmekten korkarak severken o düşüncesizlik ettiğinde,
Ben onunla ilgili her detayla ilgiliyken o bana dair birşeyleri rahatlıkla unuttuğunda,
Ben o kıskanmasın, kıskanırsa canı yanar üzülür diye kendimi tutarken o "ya arkadaşım işte çok iyi kız" diyip bi de başkasını savunduğunda,
Haksızken bile küstüğünde,
Suçluyken bile benim özür dilememi beklediğinde,
Ben tüm bunlara rağmen "aman pisipisi aşkta gurur olmaz" derken o burnundan kıl aldırmadığında
Onu değil dövmek duvardan duvara çarpak istiyorum!

bütün erkekler aynı desenize :27:

nasıl yok yaaaaaaaa evli olup da eşini boğmak istemeyen kadın olmazmı. özellikle ben şu son 48 gündür yani yanımda olmadığında beri her gün boğmak boğmak istiyorum sonra bir daha bir daha boğmak istiyorum kendine de söylüyorum bunu yanımda olsan boğarım seni diye o da bekle yakında gelicem o zaman boğarsın diyor.....:55:yani artık delirdim kıslaaaaarrrrrrrr:56:

şuanda hem boğmak istiyorum hemde sımsıkı sarılmak ıstıyorum :)
ama biinin daha soyledıgı gıbı sanırım bu ılıskıler gercekten daha tutkulu oluyor

Back
X