Hem sevmek hem boğmak isteyenler...

yok bu koşullarda zaten anlatmayı düşünmüyorum. ama gösterdiği tepkilerle beni kendine soğutuyor işte o an kulaklarından tutup tavana asayım diyorum. sonra da bi sözüyle bi bakışıyla yumuşuyorum:84:

önceki sayfaları okumaya üşendim de.nneyi anlatmayı düşünmüosun özetlermisin??

önceki sayfaları okumaya üşendim de.nneyi anlatmayı düşünmüosun özetlermisin??

yukarıda yazmıştım ama. benim nişanlım askerde. daha önce ciddi bir ilişki yaşamıştım. bunu dile getirmeye çalıştığımda bana çok kızdı. hatta ayrılma noktasına geldik. ama bu olayı başkasından duyarsa daha kötü olacak. bilemiyorum anlayacağın.:26:

amanınnn sayfam renklenmiş:52:
kızlar facede gelsenize görsel şeylerde paylaşabiliyoruz bugun boğmak isteyenlerin mi sevmek isteyenlerin mi gunu olsun hadi gelin bekliyorum anacımmmm:7:

ben boğmak istiyorum bugün kocamı çok seviyorum ama beni gıcık edince boğmak geliyorrrrrrrrrrrrrrrrr:27:

kızlar bir konu açayım dedim. kafam karışık. siz ne düşünüyorsunuz. hiç daha önceki sevgilisini özleyen var mı? ya da unutamayan. ben unutamayanlardanım. oh rahatladım be:64:

kızlar bir konu açayım dedim. kafam karışık. siz ne düşünüyorsunuz. hiç daha önceki sevgilisini özleyen var mı? ya da unutamayan. ben unutamayanlardanım. oh rahatladım be:64:

kızzz allah seni ne etmesin emi:53:
bu derin bir konu bişey diyemem ama nişanlına olan sevginden emin değilsen iyi düşün derim

Back
X