Hem suçlu hem güçlü hem nankör ! haklı mıyım sizce kızlar?? :(

galaxyy

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
17
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 3.5 yıllık erkek arkadaşımla çarşamba günü bi sebebten dolayı tartıştık.sebep şu biz bi tiyatroya gittik orda kızın teki kıbaçlı sandalye dansı yaptı hemde siyah donlu bi fantezi kıyafetiyle. benimkide bön bön baktı bildigin etkilenmiş gibi baktı ama, anladım hemen.sonra alkış yaptı falan.sonra beni eve bıraktı falan ama dayanamadım bende tiyatrodan sonra mesaj attım.dedim çok etkilendin heralde kızın hareketlernden çok dikkatli baktın çünkü sinir oldum diye .ondan beride konuşmuyo benmle .bende ertesi sabah arayayım dedim telefona iş yerinden abisi çıktı ve lavaboda dedi .ama nedense hiç inanmadım çünkü hissettim bile bile verdi o telefonu abisine! ve ayrıca o aramamdan sonra bana geri dönmedi..ve tabi bende hiç bir şekilde aramıyorum msj atmıyorum.aynı şekilde o da.. sizce napmaya çalışıyor?

bana,o gibi filmlerde tiyatrolarda o tarz sahnelere bakmayan bir erkek gösterebılırmısın?

tepkiniz fazla olmuş bence...şimdiden böyle yaparsa ileride beni çok sıkar diye düşünmüş olabilir..

e tiyatroya gitmişsiniz bu tarz birşey olduğunu bilmiyormuydunuz adam bakmıcakmı neden gittiniz peki, biz bile bakıp beğeniyoruz adamlar nasıl beğenmesin yahuu

Carsambadan bu yana görüşmüyor musunuz kırıcı birşeyler dediniz mi. Lavabodan çıktıktan sonra aramadimi yani

Carsambadan bu yana görüşmüyor musunuz kırıcı birşeyler dediniz mi. Lavabodan çıktıktan sonra aramadimi yani

ben o 'çok dikkatli baktın etkilendin mi' mesajını attıktan beri hiç bişey yazmadı. zaten eminimki lavoboda bile degildi bile bile abisine verdi telefonu konuşmamak için.aynen dedign gibi c.tesi oldu hiç aramadı sormadı.kavga bile etmedikki tepki bile vermedi o mesajıma insan bi bakmadım der ne saçmalıyosun der

Kıza bakma konusuna gelince çıplak bir kadın etkileyici hareketler üstelik tiyatro gözlerini mi kapatacakti etkilenmeyen erkek olabilir mi anlamadım rahatsız olmanız dogalda kavga edilecek bir durum göremedim anlattiklarinizda

sinir olabilirsin ama bu kadar tepki vermek yerine gülerek ay kadın nasıl yaptı deyip tepkisini ölçseydin ya gerek yok bu kıskançlıklara her erkek bakar sen de baktın bunu sorun görüyor ilerde bana neler yapar demiştir

Çok ilginç. Bence tiyatro değil sorun. Normal düzeniniz nedir kaç günde bir gorusuyordunuz

Son düzenleme:
tiyatroya gittiğinize emin misiniz?

üyeliğiniz hayırlı olsun bu arada hoşgeldiniz kk ya

geçen burda da vardı bi tiyatro, sevine sevine gittik. oyunun sonuna doğru bir hatun çıktı, kırmızı derin göğüs dekolteli kloş bir elbise var üstünde. dönüyor o tarafa don gözüküyor eğiliyor memeler fışkırıyo, eşim dahil tüm erkekler yayıla yayıla bayıla bayıla izlediler. bizde sanat deyip sineye çektik

Bu sanat kadın soyunmayinca olmuyor zaten :))))))

çekemedim ben çok kıskancım ve geçmiştede böyle bi olay yaşamıştk

tiyatroya gittiğinize emin misiniz?

üyeliğiniz hayırlı olsun bu arada hoşgeldiniz kk ya

çok teşekkürler sürekli karşıma çıkıyodu bende artık üye olayım dedim valla bende hayal kırıklıgına ugradım resmen donu falan her yeri ortadaydı ve benimki ööyle bakınca haliyle sinir oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…