Hem suçlu hem güçlü hem nankör ! haklı mıyım sizce kızlar?? :(

Ben de olsam ne o çok etkilendin heralde diye laf çarpardım..
Bunda bir şey yok onun o günden bu yana konuşmaması tuhaf..
3 buçuk yıllık ilişki yahu!
İnsan en azından tüm erkekler bu tarz durumlarda bakar hatta etkilenebilir tepki gösterme lütfen
şeklinde bir yorum yapar bi dikkate alır ne bileyim.

fazla bilet satılması için yapıyorlar böyle sahneleri..18+ yazmaları gerek biletlerede

napcaktı gözünü mü kapatacaktı?

sinemaya gitmiyor musunuz hiç? sinemada bu tarz bir sahne olmadı mı hiç? o zaman da gözünü kapamasını mı bekledniz?

bir erkek o tarz gösteri yapsaydı tiyatroda,sen gözünü kapayacak mıydn? sanmam..

abartmayın ...

bazı şeyler istem dışı gelişebilir ve o an insanlar nasıl davranacaklarını bilemeyeblir.

sokaktan geçerken kadını teki sokak gösterisi yapmaya kalksa da sevgilin durup izles o zaman haklısın..

ama bu durum farklı..
erkk arkadaşın trip yaparsa sana haklı..kusurabakma

devam etmek istiyosan hiç üstüne düşme,arama. sen aramayınca o nasıl olsa arar. ararsa o konuyada dönme. bakma olayını da çok takma çoğu aynı

erkekler tribe ve sıkıştırmaya gelemez bunun için o da size trip atıyor olabilir.. hem suçlu hem güçlü dediğiniz gbi her erkek de öyle bi sahne olduğunda bakar bence

Ne münasebet canım

Ne demek her erkek bakar tamam bakar ama bir farkla yanında sevgilisi olduğu an bakmamaya çalışır en azından utanır kızarır ezilir büzülür gözünü kaçırır olması gereken bu yani erkek erkeğe ya da yanlız başına olsa tamam da rahat rahat bakar bence tepkiniz normal ben de rahatsız olurdum bakmasından dikkatli bir şekilde baktı diyorsunuz hatta o an kolunu falan cimdirirdim ben kesin

tepkisizliğine anlam veremedim açıkçası erkekler bu tarz konulrda zeytin yağı gibi üste çıkmaya bayılır neden böyle sessiz kalsın aramasın ya suçunu biliyor ya da tartışmak istemiyor ama keyfini bozmaya pek niyeti yok sanırım

Konu sahibi lütfen kırılma ama bu çok da abartılacak büyütülecek bir dert değil ki?

Yani sevgilin de trip atma konusunda abartmış,ha öncesinden beri çok sıkıyorsan kıskançlıklarınla adama da bu son damla olmuşsa bilemem tabi

Şimdi bi kere sinemaya gittik,ben Jhonny Depp'e bayılırım,Dibim düştü izlerken benimki de arada takıldı o senin gözler parladı diye ben o kıskanmasın diye kıvırdım ama beğendiğimi biliyor,kalkıp ne o trip attı ne de ben inkar ettim.

Olur böyle şeyler,ben de dünya güzeli değillim o da best model değil arada gözümüz takılabilir. Trip atıp günü berbat etmek gereksiz.
Hem bak hafta ya da iki haftada bir görüşüyorsunuz değer mi bunlara?

keyfi yerindedir dogrudur..

Ben mi cok kiskancim bilemedim ama ben de tahammul edemem oyle seylere hatta sinemada bile oyle sahneler ciktiginda bakinca kizmistim tepkimden anladi simdi kafasini eger aninda canli canli yasamak eminim daha sinir bozucu olmustur.uc bucuk yillik iliski diyorsunuz bakma diyebilecek kadar uzun bir sure bu yani sonra sorun olacak birseyi keske o an soyleseydiniz.Bence bir kere daha arayin -cunku boyle durumlarda bana guvenmiyor diye veya naz yapmak icin geri cekilebiliyorlar-yine cikmazsa umursamayin artik.bana kalirsa bu durumda uzatilacak birsey yok bu kadar uzatiyorsa bu ayrilmak icin zaten bir bahane arandiginin ve bu bahanenin bulundugunun gostergesidir.

Ben anlamadim. Gosteriyi kendiniz secip gitmissiniz, sonra da bakti diye kizmissiniz. Boylesi bir gosteriyi kadin da erkek de etkilenerek izler zaten, tuhaf degil ki bu. Boyle bir sovda gozlerini mi kapatmaliydi, bakmayip ne yapacakti anlamadim. Bu kadar sorun olacaktiysa bu durum, gitmeseydiniz ona, daha masum birseye gitseydiniz. Bence sacma bir kiskanclik gostermissiniz.
Adam boyle bir konuyu tartismaya bile deger gormuyor sanirim, benim gibi. Ondan cevap vermemis olabilir. Ya da nasil bana bu gozle bakar diye dusunup hayal kirikligina ugramis da olabilir, simdi de uzak duruyordur belki. Bilemiyorum, ama bu durumda suclu olan sizsiniz bence.

Kusura bakmayin da bu tur meselelerden sarsilan iliskiler bana cok sig geliyor. 3.5 yilda hic mi tanimadiniz birbirinizi?

ben aradım ama telefonu abisine verdi lavobada dedirtti konşmamak içn bunu anlamıck kadar salak sandı heralde beni dalga geçti resmen..ayrılırsada yol orda..gözü dışarda olandan eş olmaz sonuçta..doldum resmen en azından bu ne böyle ya desin kafasını bana çevirsin izledi izledi sonra alkış yaptı...burdaki bi çok insana normal geliyo ama ben kaldıramadım ben yanında olmasam ıslık bile çalarmış demekki..

bilet bana hediye geldi çok ünlü bi adamın tek kişilik gösterisi diye yazıyordu üstünde devlet sorunlarıyla ilgili bişey diye gittik..ama karşılaşlan durum işte böyle..bakın ben zaten böyle bişeyi çokta takmazdım belki ama biçok yalanını yakaladım onun.. belkide güvenmiyorum artık herşeyi gözüme batıyo..

Aradiginizi anladim bir kez daha arayin da55: caba gostermis olun en azindan.Biterse icinizde kalmaz

Aradiginizi anladim bir kez daha arayin da caba gostermis olun en azindan.Biterse icinizde kalmaz

Ben basliktaki suc güç ve nankör sıfatlarını olayda göremedim :)
Suç- ortada bi suc yok bence. Tvde biscolata erkekleri çıktığında ekrana yapıştığımızı düşünürsek suc göremiyorum.
Güç- trip yapmakta haklı tepkini fazla gostermissin laf arasında lafını güzelce soruştursan daha etkili olabilirdi :)
Nankörü hic anlayamadım :)

Sinirle asırı tepki vermissiniz hani yoldan gecen kıza baksa baygin baygin belki o tepki verilebilir ama tv oyun şarkıcı vs bilmiyorum bana saçma geliyor zaten ulaşamayacağı bir yer napabilir ki o kadınla hayal kuracak değil :)

Yazmışsınız ya yalan yakaladım vs bence bahane suc arıyor gibisinin sürekli onu aşmaya çalışın yoksa yıpranırsınız bu sekilde..

Canım bu kadar gun sen kızdan etkilendin mi dedin diyemi aramıyor. bu adam alternatif bulmus olabilir mi. bir bit yenigi var yada kendisi keçi burcumu aşk inat dinlemez seven adam arar bence .
Adamı kiskancliginla biktirmis olabir misin

Son düzenleme:

telefonu kendi açmak yerine başkasına verip yokmuş gibi yaptı işte bu 3.5 yıllık ilişkide büyük nankörlük.herşeye ragmen kendi açmalıydı istemiyosa istemiyorum demeliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…