işleri çok yoğun haftada 1. parası olmayınca 2 haftada bir. ben çok kıskancım geçmiştede bi çok problem yaşadım bu başkalarına bakma konusunda
Ben telefonu sormuştum canım
Ne münasebet canım
Ne demek her erkek bakar tamam bakar ama bir farkla yanında sevgilisi olduğu an bakmamaya çalışır en azından utanır kızarır ezilir büzülür gözünü kaçırır olması gereken bu yani erkek erkeğe ya da yanlız başına olsa tamam da rahat rahat bakar bence tepkiniz normal ben de rahatsız olurdum bakmasından dikkatli bir şekilde baktı diyorsunuz hatta o an kolunu falan cimdirirdim ben kesin
tepkisizliğine anlam veremedim açıkçası erkekler bu tarz konulrda zeytin yağı gibi üste çıkmaya bayılır neden böyle sessiz kalsın aramasın ya suçunu biliyor ya da tartışmak istemiyor ama keyfini bozmaya pek niyeti yok sanırım
Ben mi cok kiskancim bilemedim ama ben de tahammul edemem oyle seylere hatta sinemada bile oyle sahneler ciktiginda bakinca kizmistim tepkimden anladi simdi kafasini eger aninda canli canli yasamak eminim daha sinir bozucu olmustur.uc bucuk yillik iliski diyorsunuz bakma diyebilecek kadar uzun bir sure bu yani sonra sorun olacak birseyi keske o an soyleseydiniz.Bence bir kere daha arayin -cunku boyle durumlarda bana guvenmiyor diye veya naz yapmak icin geri cekilebiliyorlar-yine cikmazsa umursamayin artik.bana kalirsa bu durumda uzatilacak birsey yok bu kadar uzatiyorsa bu ayrilmak icin zaten bir bahane arandiginin ve bu bahanenin bulundugunun gostergesidir.
Ben anlamadim. Gosteriyi kendiniz secip gitmissiniz, sonra da bakti diye kizmissiniz. Boylesi bir gosteriyi kadin da erkek de etkilenerek izler zaten, tuhaf degil ki bu. Boyle bir sovda gozlerini mi kapatmaliydi, bakmayip ne yapacakti anlamadim. Bu kadar sorun olacaktiysa bu durum, gitmeseydiniz ona, daha masum birseye gitseydiniz. Bence sacma bir kiskanclik gostermissiniz.
Adam boyle bir konuyu tartismaya bile deger gormuyor sanirim, benim gibi. Ondan cevap vermemis olabilir. Ya da nasil bana bu gozle bakar diye dusunup hayal kirikligina ugramis da olabilir, simdi de uzak duruyordur belki. Bilemiyorum, ama bu durumda suclu olan sizsiniz bence.
Kusura bakmayin da bu tur meselelerden sarsilan iliskiler bana cok sig geliyor. 3.5 yilda hic mi tanimadiniz birbirinizi?
ben aradım ama telefonu abisine verdi lavobada dedirtti konşmamak içn bunu anlamıck kadar salak sandı heralde beni dalga geçti resmen..ayrılırsada yol orda..gözü dışarda olandan eş olmaz sonuçta..doldum resmen en azından bu ne böyle ya desin kafasını bana çevirsin izledi izledi sonra alkış yaptı...burdaki bi çok insana normal geliyo ama ben kaldıramadım ben yanında olmasam ıslık bile çalarmış demekki..
ben aradım ama telefonu abisine verdi lavobada dedirtti konşmamak içn bunu anlamıck kadar salak sandı heralde beni dalga geçti resmen..ayrılırsada yol orda..gözü dışarda olandan eş olmaz sonuçta..doldum resmen en azından bu ne böyle ya desin kafasını bana çevirsin izledi izledi sonra alkış yaptı...burdaki bi çok insana normal geliyo ama ben kaldıramadım ben yanında olmasam ıslık bile çalarmış demekki..
Ben basliktaki suc güç ve nankör sıfatlarını olayda göremedim :)
Suç- ortada bi suc yok bence. Tvde biscolata erkekleri çıktığında ekrana yapıştığımızı düşünürsek suc göremiyorum.
Güç- trip yapmakta haklı tepkini fazla gostermissin laf arasında lafını güzelce soruştursan daha etkili olabilirdi :)
Nankörü hic anlayamadım :)
Sinirle asırı tepki vermissiniz hani yoldan gecen kıza baksa baygin baygin belki o tepki verilebilir ama tv oyun şarkıcı vs bilmiyorum bana saçma geliyor zaten ulaşamayacağı bir yer napabilir ki o kadınla hayal kuracak değil :)
Yazmışsınız ya yalan yakaladım vs bence bahane suc arıyor gibisinin sürekli onu aşmaya çalışın yoksa yıpranırsınız bu sekilde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?