Hem suçlu hem güçlü hem nankör ! haklı mıyım sizce kızlar?? :(

filmde ,tiyatroda yaa yolda een irne baktı diye triplere girilmesi çok bunaltıcı,onun geri dönüp aramaması kötü

bence sizi kışkırtmaya çalışıyor,sinirlenin kavga çıkartın yada onu terkedin diye ....

suçu üstünden atmaya çabalıyor belli ki kararını vermiş

sizde güvenmediğinizi söylüyorsunuz ,o halde devam etmek neden ...

bence sizde bu sürede düşünün bir karar alın ,aramayın onun aramasnı bekleyin herşeye hazırlıklı olun ...

sonuçta izlemek bakmak için gittiniz izlemesin mi istiyorsunuz? açıkçası bana fazla tepki vermişsiniz gibi geldi adamın gözü korkmuştur.. bende bu şekilde kısıtlansam sevgilimden uzaklaşırdım..sizi kırmak istemem ama çok çocukça gelirdi bana böyle bir tepki.. sonuçta striptiz kulübüne gidip izlememiş ya tiyatronun seyrinde olan bir şeyi izlemiş tıpkı sizinde izlediğiniz gibi..

telefonu kendi açmak yerine başkasına verip yokmuş gibi yaptı işte bu 3.5 yıllık ilişkide büyük nankörlük.herşeye ragmen kendi açmalıydı istemiyosa istemiyorum demeliydi

Yokmuş gibi yaptı yada yoktu önemli olan hala seni aramamasi. Erkekler bitti falan demez çıkıp telefona istemiyorum da demez başkasına takılır olmadı seni arar kafam çok karışıktı falan sacmalar da sacmalar

gözlerini kaçırmadan izlemesi normal değil benze. insan biraz yanında kız arkadaşı var diye utanır sıkılır, ay hiç olmadı senin kıskanç olduğunu bildiğinden arada bir seninle ilgilenir o an...

bir de bu sebepten ötürü günlerdir aramaması bana hiç olağan gelmedi. bence bir daha arama. baksana ona göre hava hoş ne aradığı var ne sorduğu.

sevgilinizin yerinde olsam aynen onun yaptığını yapardım, sahnedeki tiyatrocuya bakmış, gözü dışarıydaymış, hmm evet tiyatro sanatı da böyle bir şey zaten... herkes ve herşey sevgilinizle alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…