Hem suçlu, hem güçlü.

Birkadinvebiranne

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
6.169
813
373
Merhaba hanımlar. Çok sinir olduğum bir durumu paylaşıp sizden ve özellikle avukat arkadaşlarımızdan yardım rica ediyorum. Aşağıda yazacağım olay geçen yıl mart
ayında yaşandı.

Bugün ....... ilçesi,........... mahallesi sağlık ocağına ateşli bebeğimi muayeneye götürdüm. Bebeğim 15 aylık. Şuan bile o kadar üzgün ve sinirliyimki anlatmakta zorluk yaşıyorum . Oğlum uzun saplı yerlerin süpürüldüğü fırçalara çok ilgi gösteriyor. Onu gördü yine. Hastalığının verdiği huzursuzlukta var Dr un yanına girmemize de yarım saatten fazla var. Onu istedi süpürüyor yerleri bende arkasındayım. Dışarıdan kendisinin Dr olduğunu sonradan öğrendiğim......... girdi çocuğun elindeki fırçayı zorla çekerek aldı çocuk bırakmak istemediği için epey zorladı hatta çocuğum şiddetinden düşüyordu. aldı fırçayı fırlattı uzağa. Ben şok oldum sizene, siz kimsiniz dedim. Kadın nasıl sinirli evinden mi getirdin süpürgeyi, çok meraklıysa çocuğun, evinden al taşı, o buranın malı tarzında bir doktora yakışmayacak üslup ve davranışlar sergiledi, resmen bebeğime şiddet uyguladı bebeğim hala korkuyor ve ağlıyor.

Bu merhametsiz ve vicdansız kişiye gereğinin yapılmasını arz ederim.

Bu olay yaşandığı vakit sosyal paylaşım sitesinde muhtarımızda aynı Dr ile farklı konulardan sorun yaşadığını ve Dr un kendisine küfür ettiğini yazmıştı. Bende yorum olarak aynı Dr benim bebeğime bu gün şiddet uyguladı, şikayet edeceğim diye yazdım, hakaret falan etmedim.Sağlık bakanlığına ve cimere şikayet ettim, tabiki bir şey çıkmadı. Bu gün karakoldan ifade vermem için arandım, ben dahil yorum yapan herkesi ifadeye çağırmışlar ekran görüntülerini alıp. Ne demeliyim yarın. İlk Kez karakoldan çağırıldımda heyecanlıyım. 😀 Birde bunun için para cezası ödemek istemiyorum hala olayı sindirememişken birde hakaret etti demiş.

Son düzenleme:
Hic birşey olmaz korkmayın. Kimse mevkisine güvenmesin. Terbiyesize bak, orda yine sakin durmussunuz ben doktor felan dinlemez agzima geleni sayar soverdim. Sıkıyosa bana denk gelsin bakalim. Sizi pistirmasina musade etmeyin,siz daha dişli durun. Ayrica saglik bakanlığı bu sikayetinizi tabiki ciddiye almaz, yani bu tarz seylere bakarlarsa ohoo. Yarin catir catir savunun kendinizi korkmayın

Konuyu okuyunca dejavu yasadım sevcan 😄 para cezası fılan olmaz sız olanı bıtenı anlatırsın, sikayetci oldugunuzu anlatırsın, o kadar. Bırde su bılmem ne bilmem neyı ısırmazı sıl burayıda almasınlar sımdı

Hic birşey olmaz korkmayın. Kimse mevkisine güvenmesin. Terbiyesize bak, orda yine sakin durmussunuz ben doktor felan dinlemez agzima geleni sayar soverdim. Sıkıyosa bana denk gelsin bakalim. Sizi pistirmasina musade etmeyin,siz daha dişli durun. Ayrica saglik bakanlığı bu sikayetinizi tabiki ciddiye almaz, yani bu tarz seylere bakarlarsa ohoo. Yarin catir catir savunun kendinizi korkmayın
O an ağlayan bebeğimi susturma çabasına girmiştim. Sonra saçlarını elime dolamadığım çok pişman oldum ama. İş işten geçti.

Harbi mi? Dur sileyim. 😀
Bu sıstem soyle ılerlıyor karakolda nasıl olur bilemem bızım okulda sorun oldugunda velıye neden wp bu konusmaları yapıyosunuz karalıyorsunuz, ınsanları kıskırtıyorsunuz dıye soylenıyor hazırlıklı ol aman. Senın yorumuna yorum yapan olmus mu kımler cagrılmıs baska?

hiçbir şey çıkmaz doktorun boş vakti varmış buna ayıracak bir şey olmayacağını bile bile kıllık olsun diye uğraşmış.gider iki konuşur gelirsiniz.

Ceza alabilirsiniz bu yazdıklarınızdan dolayı
Ablacım Allah aşkına sende ilgili yerlerde görevlisin. Çalışan olarak değil bir anne olarak bak rica ediyorum. O gün sırf muhtarla kavga ettiği için(ve adama ağıza alınmayacak küfürler etmişler) bütün hırsını benim tüyü bitmemiş ateşli yavrum dan çıkardı. Reva mı? Sen olsan ne tepki verirdin.

Bu sıstem soyle ılerlıyor karakolda nasıl olur bilemem bızım okulda sorun oldugunda velıye neden wp bu konusmaları yapıyosunuz karalıyorsunuz, ınsanları kıskırtıyorsunuz dıye soylenıyor hazırlıklı ol aman. Senın yorumuna yorum yapan olmus mu kımler cagrılmıs baska?
32 kişi falan varmış.

Ablacım Allah aşkına sende ilgili yerlerde görevlisin. Çalışan olarak değil bir anne olarak bak rica ediyorum. O gün sırf muhtarla kavga ettiği için(ve adama ağıza alınmayacak küfürler etmişler) bütün hırsını benim tüyü bitmemiş ateşli yavrum dan çıkardı. Reva mı? Sen olsan ne tepki verirdin.

Hukuk sistemi haklı haksız bakmıyor. İspat edebilen edemeyen diye bakıyor
Siz ispat edememiş olabilirsiniz. Onun elinde delil var.
Ceza alabilirsiniz

Hiç bişey çıkmaz korkma olanı doğruca anlat heycan yapıp biyerleri atlama terbiyesiz sanki çocuk supurkeyi yemiş bnde okurken çocuk mikrop kapacak falan diyecek sandım valla bn olsam haddini bildirirdim başkasının çocuğuna böyle şeyler yapmak ne hadlerine acaba

Hukuk sistemi haklı haksız bakmıyor. İspat edebilen edemeyen diye bakıyor
Siz ispat edememiş olabilirsiniz. Onun elinde delil var.
Ceza alabilirsiniz
Şikayetçi oldum. Sağlık bakanlığından ifademi almaya geldiler gayette beni haklı buldular. Ama kanunlar bizim bildiğimiz gibi değilmiş dr un puanından düşülüyormuş.

Neden alsın ki canım ablam, ne yazmıs sadece sıddet gosterdı bebegıme demıs ustune o gun yasananlar dan dolayı sıkayetcı olmus Dilekce yazmıs neyı kacırıyorum acaba

“Saçlarına yapışmadığıma pişmanım” sözü bile bir çeşit tehdit mesela

Neler yazdığını kelime kelime bilmiyoruz. Başka tehdit unsurları da olabilir değil mi?

Neler yazdığını kelime kelime bilmiyoruz. Başka tehdit unsurları da olabilir değil mi?
Anladım burada yazdıgını istinaden soyluyosun. Bız konusmustuk bu konuyu facete yazdıgı sey sadece bebegıme bugun sıddet uyguladı, kısmı bundan dolayı ıfadeye cagrılması bana cok sacma geldı

Burada yalan söyleyip, yanlış bilgiler alacak halim yok. Dertleşmek için açmadım konuyu yardım için açtım. Ulu orta ismini vererek hakaret edecek olsaydı, o an yapardım herşeyi. Sende benim anlattığım kadarıyla bilgilendirseydin sevinirdim.

Ya şu doktorlara şiddet uygulayan insanımsılar yüzünden bu beyaz buton mudur nedir doktorların direk şikayet ettiği şey böyle şeyler için gereksiz ve haksız yere kullanılıyor. Bizi de ebemiz tehdit etmişti ilk topuk kanı vermeye gideceğimiz gün bende bimere cimere şikayet ettim sonuç 0. Bu konuda devletin bir şeyler yapması gerekiyor.

Ya şu doktorlara şiddet uygulayan insanımsılar yüzünden bu beyaz buton mudur nedir doktorların direk şikayet ettiği şey böyle şeyler için gereksiz ve haksız yere kullanılıyor. Bizi de ebemiz tehdit etmişti ilk topuk kanı vermeye gideceğimiz gün bende bimere cimere şikayet ettim sonuç 0. Bu konuda devletin bir şeyler yapması gerekiyor.
Evet olay bu işte. O gün ben Drun elinden birşey alsaydım ve onu iteklesiydim o gün belkide nezaretteydim. Ama o 1 yaşındaki bebeğe bunu yapınca sonuç hiç.

Back
X