- 3 Mayıs 2011
- 13.774
- 49.045
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
-
Haklısın belkide öyle
Bitirmek yerine düzelsin herşey istiyorum işte
Tabi öğle ama şu an sorunum ettiğim nokta şu: neden benim be istediğimi umursamıyo yani görüyo üzüldüğümü ve çok istediğimi buna rağmen tamam gel demiyo?
E sende onun istediğini ve uzuldugunu görüyorsun, tamam git mi dedin ?
Kızlarda dizi dizi olmuş kocanı bekliyorO zaman kızlarla fln muhattap olcak diye düşünürüm
Orada tanıdığı pek kimsede yok ki anlamadım yani
Beni istememesini mi anlamalıyımsen neden eşinin ne istediğini umursamıyorsun?
Evt cnm aynen öyle doğru anlamışsınElif ilk dega seni anlıyorum
Semin derdin düğüne sensiz gitmesi değil
Senin derdin üzüldüğünü gördüğü halde unursamaması kararından dönmemesi değil mi ?
Evet dediğim gibi yaptım yani benim maaşımı da kullanıyoruz ama ben artk birikim yapıyorum kardeşlerinede kendi parasından veriyoelifff_____
Konunu dagitmak istemiyorum ama maasinla ilgili aldigin kararlari uygulayabildin mi? umarim sorun cikmamistir.
Ama ben gelmek istiyorum diye üzülüyosa ortada başka bi durum var demektirE sende onun istediğini ve uzuldugunu görüyorsun, tamam git mi dedin ?
Aynen öyle sonuçta nikaha sadece erkekler katılacak yazmıyo ki davetiyedeBen bu konuda konu sahibini haklı buldum . Nikah düğün bunlar eşlerle gidilen yerlerdir genelde . Balığa, ava falan gitseler tamam .
Eşim beni ısrarla istemese kızardım .Benzer tepkileri verirdim .
İşte bu kadar katı olması benim kafamı karıştırıyo güvenimi yok ediyoKonuya gelince is yerinden essiz katilinan dugun programlar olan bir sey. bir cok insanda gordum. ama eslerden biri gelmek istiyorsa ne oluyor bu kadar kati olmaya gerek var mi bilmiyorum.
Gene de keske siz bu kadar israrci olmasaniz. her olayda dunya batmis gibi davranmasaniz iyi olurdu.
Baska biri olsa esi keske ilimli olsa derdim ama esinizin artik dolmusluklari var. benim gordugum evliliginiz geriliyor geriliyor ve geriliyor. bir sey ne kadar esnek olursa olsun bu kadar gerilimden sonra bir noktada kopar. o noktaya getirmemeye calissaniz keske.
Evet biliyordu tabiBasta seni haksiz buluyordum ama su an hak veriyorum. Her insan ayni dusunce yapisinda olmayabilir. Sen buradaki kadinlardan farkli dusunup tepki veriyorsun. En onemlisi eşin senin bu huyunu bilerek evlenmis.
Ya işte emin olamıyorum erkk arkadaşlaryla gerçekten anlaştığına bide ben kz arkadaşlarmla anlaşsam ve eşimin bu derece istediğini üzüldüğünü görsem gel derim inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?