Hem yardım istiyorum hem de ders olsun benim durumum.!

bence bir kadinin yureginin atesi sondu mu bir daha yakmak imkansiz...
hani kipirti yok demissin ya, bence tuketmis o tamamen bunlari.. bir daha o eski kipirtilarin olmaz...
olsun ya beni sevsin ama eskisi gibi heycanlanmiyim hissetmiyim ayaklarim yerden kesilmesin dersen buyur.. ama sunu unutma bu hayata 1 kez geliyoruz ve mutlu olmayi da cok hakediyoruz.. kendini tuketecegin iliskilerden cok gercekten mutlu olacagina inandigin bir iliskiyi yeglemelisin..
degistim diyor olabilir gercekten degisebilir.. bence artik cok gec..

işte ya asıl soru bu içimdeki kıpırtı, ateş bi daha oluşmaz di mi.. hayır ben istiyorum ki çok iyi tanıyayım bileyim kendim gibi hissedeyim ayaklarım yerden kesilsin.. şu an bunlara sahibim ayaklarımın yerden kesilmesi dışında.. ama bunlar yetmez galiba..

Madde kullanmak bir kere bile olsa, denemek amacli bile olsa benim icin ayrilma nedenidir, cünkü zayif karekterli erkekleri sevmem.
Arkadasiyla hala görüsüyormu ?
Normal hayati nasil peki, yani calisiyormu?

hayır görüşmüyor. ona 'senden soğudum bu esrar olayından dolayı. hem o (ben oluyorum) da seni sitemiyordu zaten çok da kavga ettik bi daha beni arama sorma gelme ' dedi..
bu yıl mezun oldu ama alttan derleri var şu an yaz okuluna gidiyor haftada bir gün çalışmıyor. diğer günler hep evde. çok arada dışarı çıkıyormuş.

yine diyorum hic aklini bulandirma..seni kaybetmeden önce neden sorumsuz biriydi sonra ne oldu ne düstü kafasina,ya eger deseydknki cok iyi ilgili biriydi bana deger veriyordu ama yapmadik simdi halledecegimize inaniyorm deseydn bende bir sans ver derdim ama bu durumda sana bunu diyemem hayatina bak arkana asla bakma su saatten sonra kafani karstirma kendine bile izin verme bunun icin

sanırım haklısın reyyan.. teşekkür ederim

aslinda düzelir.. iliskisine sadik, gayet iyi bir erkek arkadas olabilir ama siznile olacagini sanmiyorum...

yanlis anlamayin siz oldugunuz icin degil. yasadiklariniza ragmen affederseniz ilerde yine affedilecegini düsündügü icer eskiye döner... bilemediniz 6 ay sizin istediginiz gibi olur hersey... ama sonra eski tas eski hamam... sonucta affedip ona döneceginizi düsünür hep...

ama simdi kesip atarsaniz ( ki en sagliklisi bu gibi görünüyor ) bundan sonra akli basina gelir ileride ise yarar adam olabilir - bir ihtimal- .. size yaramaz ama olsun toplum kazanir :) siz de kendinize yakisan, sizi gercekten sevip bunu hissettirecek, ayaklarinizi yerden kesecek biriyle karsilasip mutlu olursunuz... hem de gecmiste böyle bir tecrübe yasadiginiz icin secimlerinizde cok daha akilci olursunuz ....

anladigim kadariyla daha cok gencsiniz. daha kimler kimler cikacak karsiniza. eminim bir gün iyyyyyk nasil onu o kadar süre cekmisim - iyi ki sonunda ayrilmisim yoksa hayatimin askiyla nasil beraber olabilirdim diyeceksiniz :)

bunu ben de söyledim.. hayatından geçen her insan sende bi iz bırakır seni yarına hazırlar.. belki bana bunları yaptın ama sonunun bu olacağını öğrendin benden sonraki kız arkadaşına yapmazsın bunları ya da nasıl davranman gerektiğini bilirsin karşılıklı olarak mutlu olursunuz diye.. o da benden başkasını düşünemediğini bile midesinin bulandığını, benim başkasıyla olduğumu düşününce kafayı yiyecek gibi olduğunu benden başka kimseyle yapamayacağını onun içine işlediğimi söyledi..
ileride pişman olmamak benim için çok önemli..

valla ne yaparsan yap içinde acaba sorusu hep kalır.. çünkü hayat böyle bişey işe.. seçimler yapıyoruz brşeylerden da vazgeçiyoruz neticesinde..
asıl soru bence burda şu, diyelim ki ssiz yeniden başladınız bir kaç ay ya da yıl diyim hadi eski haline döndü bu çocuk o zaman sen napıcaksın? ya da senin artık yüreğin ona çarpmadığı için ilişkinizin içersinde iken başka insanlar dikkatını çekmeye başladı o zaman ne yapıcaksın?
bunlara kesin net cevapların varsa ve onunla bir gelecek seni korkutmuyorsa bir kere daha dene..

ah işte malesef erkekler birşey ellerinde iken onun kıymetini asla bilemiyorlar.

Bir Defa da olsa Madde kullanan Biriyle Asla birlikte Olma... Zaten bunun bi defamı yoksa birkaç kezmi oldugunu anlayamazsın...
Bence bu kişi Ne kaar değişirse değişsin Senin istediğinn biri Değil...
Ve Zaten Sende Eskisi gibi Sevmiosun..
Yazdıklarından Mantıklı biiri oldugunu düşünüorumm dogru karar verip bitirmişsinn Bence yenidenn değişmiştir die başlama.. ne kadar Değişsede o madde kullanmış...
Birde Yüzügü takıp çıkarma olayına takıldımm.. Olurmu ya öyle şeyy oyuncak mı buisteyince tak istemediğinde çıkar. bu kadar taviz Verme kendindenn... kimse buna degmez. hele bu tarz ciddi konularda...
Bence bu kişiyle birlikte olursan pişman olursun...

Son düzenleme:
Hiç kimse 3 hafta içinde bambaşka bir insan olamaz.

ınsanlar kendilerini törpülemek, değişmek, daha iyi bir insan olmak için psikologlara, psikiyatrlara tonla zaman ve para harcıyorlar, ama bu arkadaş 5 gün düşünüyor ondan sonraki 3 hafta içinde de aniden mükemmel bir insan olup çıkıyor öyle mi?

Buna kim inanır?

bir daha bu sekilde adam olmus biri cikarmi karsima?
cikar kesinlikle cikar hic cikmaz diye düsünmemenizi tavsiy edicem
iliski konusundada siz bilirsiniz 3.5 yilinizi vermissiniz zaman degerli birsey
belkide artik baska umutlar arasaniz daha iyi olur kendinize

Aman ha sakın, verilmiş sadakan varmış, kurtulmuşsun.
ınsanlar değişebilir, değişmez demiyorum ama öyle birkaç gün içinde pat diye bütün hatalarından kurtulamaz kimse. Seni kaybetmenin korkusu onu bir süre frenleyecektir ama o aynı insan. Değişmesi içni hiçbir neden yok. Yazık etme kendine.
Karşına daha neler, kimler çıkar. Sonradan adam olanlardan değil hem de özünde adam gibi adam olanlardan...

Kesinlikle dönme canım kesinlikle .. Seni kısıtlayan biriyle ömür gecmez oldugun gibi kabullenmeli karsındaki seni .

bir dereye girip aynı suyla iki kez yıkanılmaz,denenmiş denenmez ,kısacası ben güvenmezdim ama yine de hayat sizin hayatınız.hakkınızda hayırlısı

kızlar haklısınız sanırım.. son olarak onu üzmeden umudunu bitirmek istiyorum.. üzülmesin sonrasında bi zayıflık yaparsa suçlu hissetmeyeyim diye ne önerirsiniz??

Böyle bir konu hatirliyorum zor bir konuydu
konu sahibesi cok cok sabir göstermisti
ancak o kisi hala düzelmemis ve o onu olumsuz bir sekilde
etkileyen o arkadasindan vaz gecememisti...

neyse actigin konunun basligina bakarmisin ??

ders cikarin diyorsun...

madem biz burdan ders cikaricaz sen neden hala dersini almiyorsun...

yardim konusuna gelince meshur bir söz vardir göster bana arkadasini anlatayim
sana seni gibi bir manada...

bu uzun süren evlilik disi iliskiler insani yipratiyor eziyor püre gibi
oluyorsun yoruluyor azmini kayb ediyorsun yazik degilmi ...

Halbuki evlenicen yuvan olucak sahip cikacaksin
simdiki
yorulmalarinla bunu nasil basaricaksin peki...

3,5 sene uzun cok uzun insani harab eder
yol yakinken dönmüssün senin bir bildigin varsa
Allah c.c inde bir bildigi vardir bazi seyleri zorlama...

Son düzenleme:
offf çokk zor arkadaşım çokkkk kesinlikle ona geri dönüp hayatını mahfetmeni istemem sanki beni anlattın ya aynı bunun gibi beinmde bi ilişkim olmuştu ama bitirdim iykide bitirmişim diorum sakın barışma pişman olursun

Böyle bir konu hatirliyorum zor bir konuydu
konu sahibesi cok cok sabir göstermisti
ancak o kisi hala düzelmemis ve o onu olumsuz bir sekilde
etkileyen o arkadasindan vaz gecememisti...

neyse actigin konunun basligina bakarmisin ??

ders cikarin diyorsun...

madem biz burdan ders cikaricaz sen neden hala dersini almiyorsun...

yardim konusuna gelince meshur bir söz vardir göster bana arkadasini anlatayim
sana seni gibi bir manada...

bu uzun süren evlilik disi iliskiler insani yipratiyor eziyor püre gibi
oluyorsun yoruluyor azmini kayb ediyorsun yazik degilmi ...

Halbuki evlenicen yuvan olucak sahip cikacaksin
simdiki
yorulmalarinla bunu nasil basaricaksin peki...

3,5 sene uzun cok uzun insani harab eder
yol yakinken dönmüssün senin bir bildigin varsa
Allah c.c inde bir bildigi vardir bazi seyleri zorlama...

o bahsettiğin konuyu da açan bendim.. Ya ders çıkartılması gereken benim gereksiz sabrımdı.. Allah'ım pişman olmayacağım doğru yola götürsün beni başka bi şey istemiyorum. =(

bittrdigin anda sen onu silip atabilicekmisin hemen

ben ona yaklaştıkça o beni itti, kırdı, üzdü zamanla benim içimdeki çok şeyi yok etti.. elbette alışamam silemem ama şu var zamanla yok ettikleri durumu kolaylaştırır.. ben çok uğraştım.. ondan hiçbi şey istemedim ne para ne hediye hiçbi şey.. Bana hediye alma dedim, doğum günümü unut bi de kavga çıkartıp beni ağlat demedim... Bana ağır gelecek bi laf söyleme dedim, laf söyleyip ağlatıp of ağlayınca çirkinsin de demedim.. Herkese her şeye vakit ayır kendi hayatında olsun ama bi durumda önceliğin ben olayım dedim, onunla geziye gitmek için kalkıp tatilden istanbula döndüğümde bilgisayar oyunu oynamak için beni otogardan almamazlık yap demedim, birbirimizi sevmez veya istemezsek söyleyelim dedim bi kadına asıl sonra ona hediye edeceğin cdyi bana yaptır demedim...

Bunlari bilmiyordum, seni cok uzmus ve kirmis. Kendimi senin yerine koyunca, evet benim de icimde birseyler cit eder kirilir, eski hevesim kalmazdi. Guzel saglikli bir iliski degilmis:( Emek olmadan sevgi de olmuyor canim.. Sana hic kendini degerli hissettirmemis ki. Simdi geri donmek istiyor ama, is isten gecmise benziyor...

asla ama asla geri dönme,eger dönersen eskisinden daha iyi degil daha kötü olur.cünkü siz asiken tüm bunlari yasadiniz o Sana asik iken sana bunlarin hepsini yasatti bu zamana kadar nasil sürdürdüysen iliskini bundan sonrada böle devam edicektir, hatta dahada inise gecicektir o hep almayi bilen bi kisilik sen ise tam tersi nereye kadar dayanican hic düsündünmü? yazik yapma bu eziyeti kendine, farkindamisin mantik ile duygularin resmen savas icinde.

iliskide kadin erkek rölünü üstleniyorsa o iliski bi yerden sonra ölmeye mahkumdur..

Back
X