Hanımlar merhaba
Yine karmaşık bir konuyla karşınızdayım.
Bu yaz yazlıkta biriyle tanışmıştım. Daha doğrusu kız arkadaşımla birkaç günlüğüne bizim yazlığa gelmiştik. Bir akşam bahçede otururken evimizin önünden geçen iki kişiye arkadaşım birşey sordu, derken sohbet muhabbet uzadı. Arkadaşım da bu kişileri bizim bahçeye kahve içmeye davet etti. İki gün üst üste bize geldiler, sohbet muhabbet derken sabaha kadar oturduk. Bu kişiler bizim komşularımızmış, çok yakın oturuyoruz. Astsubaylar ve görevleri nedeniyle bu şehirdeler.
İki gün görüştükten sonra biz istanbula döndük. Ama öncesinde şöyle birşey oldu. Bizim bahçeye çiçek dikmiştim. Yazlıkta da çok durmayacağımız için askerlerden birine çiçeğimi sulamasını rica ettim:) O da kabul etti. Numaramızı da almıştık zaten. Ben istanbula döndükten sonra çiçeğimin durumunu sordum bir iki sefer. Bu konuşmalar çok uzun değildi. Havalar nasıl, çiçek öldü mü kaldı mı, gelince görüşürüz tekrar gibi...
Ben de 10 gün önce yazlığa geldim, gelmeden öncede storyime yolda olduğumu belirten bir video attım. Bu da hemen mesaj attı, hoş geldin işte geldiğini söyleseydin seni otogardan alırdım falan dedi.
Neyse hala yazlıktayım. Biz ara ara buluşuyoruz. İlk buluşma teklifini ben ettim. Sonraki teklifler hep ondan geldi. Story atsam anında birşey yazar mesela. Hatta geçen evine davet etti oturduk kahve içtik. Burada sezon bittiği için pek açık kafe yok. Yanlış anlaşılmasın eve gitme durumu:) Bu akşam yine buluşmak istedi yine çıkacağız.
Çok olgun kibar biri. Onunla sohbet ederken çok keyif alıyorum. Ama iki ay sonra eğitime başka bir şehre gitme durumu var. Büyük ihtimal gider. Yani hiç bu kişiye kendimi kaptırıp üzülmeyeyim diyorum ama... Bir yandan şansıma tüküreyim diyorum, bir yandan da hayat kısa dene şansını zorla biraz daha diyorum.
Bu arada kendisi mesleğinden dolayı evlenmeyi düşünmediğini söyledi. Onun için çok zormuş. Ailesine çok değer veriyor. Annesine bir ev almak en büyük hayali. Para biriktirme derdinde şuan.
Not: Eski konumu bilip soru soracaklar için; o kişiyle hala aynıyız, arkadaşlığa devam. Bazı şeyleri zorlamamak en güzeli. :)