hem yeni gelinim hem uykusuzz :(

Acaba evlenirken dugun hazirliklari falan ferken cok mu yoruldunuz ufak tefek sikintilar illaki cikiyor evlenirken cunku.Ruhen biraz yorulmus olabilirsiniz.Haftasonlari temiz havaya cikmanizi tavsiye ederim.Esinizle. sakin doga yuruyusleri iyi. gelebilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hamile olabilirmisiniz acaba?bazı hamileler çok uykularının geldiğinden falan bahsederler.benim hamileliklerimde olmamıştı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doğum kontrol hapı kullanıyor musun?
ilk evlendiğimiz ay yasmin miydi neydi o hapı kullanmıştım allahım günde 13 saat falan uyuyordum.
eşim de aramızda bir şey geçemediğinden demek bu haplar seni bütün gün uyutarak doğum kontrolü sağlıyor demeye başlamıştı

canım illaki yoruluyor insan sinir stres ufak sorunlar haliyle onlarda yeni ortaya çıkıyor. bu hafta sonunu iyi değerlendiricez bakalım

yok kullanmıyorum canım benim eşimde diyorki artık rüyalarında yaşarız falan demeye başladı

doktora git demir eksikliği ciddi uyku hali yapar. ben de önceden öyleydim demir eksikliğimdendi, kırmızı et filan da sevmem, doğuya geldim burda bol bol kırmızı et yiyoruz geçti uyku halim 6 saat uyusam dinç oluyorum.

et bende yemem benim kan değerlerim hep düşüktür zaten.pazartesi ilk işim doktora gitmek olacak

canım benim kuzenimde uyumuyordu geceleri bizide uyutmazdı dırdırdırdır konuşuyordu 5-7 yıl önce filan. neyse b12 vitamini az çıktı şimdi biraz daha iyi. bi baktır derim.

et bende yemem benim kan değerlerim hep düşüktür zaten.pazartesi ilk işim doktora gitmek olacak

O zaman sana demir, folik.asit ve b12 takviyesi şart.
Ben de çok halsizdim bir de en ufak şeye sinirleniyordum.
Benim değerler çok düşükmüş. B12 iğnesi oldum demir ve folik asit hapları içtim. Senin belki başka bir eksiğin vardır. Doktora gitmelisin.

Yediklerimizin faydası yok artık takviye yapmamız şart. Bu şekilde devam edemezsin evini de ihmal ediyormuşsun. Yeri gelecek haftaiçi bile misafirin olacak uyanık olmak şart.

canım ben de aynen senin gibiydim..uykum delik deşik ve hep yogrundum..benimki tamamen psikolojikmiş..yani eşimle problemler vardı ilk zamanlar baya..ondan uyyamıyomuşum..
uyku hapı iy gelmişti bana ama onu da sık kullanmanı tavsiye etmem..

Aynen bnde çok çabuk sinirleniyorum halsizlik zaten var

canım çok şükür eşimle problemin yok muhtemelen sağlık sıkıntım var uyku hapı içersem artık günlerce kalkmam heralde

Nazardansa esner durursun
Uyku yapmaz
Sende halsizlik yorgunluk var galiba
Spor yap, gözlerini yor. Cin gibi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…