- Konu Sahibi nickminckyok
-
vucut yorgun dusmustur canim arada banada oluyor :)
Hamile olabilirmisiniz acaba?bazı hamileler çok uykularının geldiğinden falan bahsederler.benim hamileliklerimde olmamıştı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Acaba evlenirken dugun hazirliklari falan ferken cok mu yoruldunuz ufak tefek sikintilar illaki cikiyor evlenirken cunku.Ruhen biraz yorulmus olabilirsiniz.Haftasonlari temiz havaya cikmanizi tavsiye ederim.Esinizle. sakin doga yuruyusleri iyi. gelebilir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
doğum kontrol hapı kullanıyor musun?
ilk evlendiğimiz ay yasmin miydi neydi o hapı kullanmıştım allahım günde 13 saat falan uyuyordum.
eşim de aramızda bir şey geçemediğinden demek bu haplar seni bütün gün uyutarak doğum kontrolü sağlıyor demeye başlamıştı
doktora git demir eksikliği ciddi uyku hali yapar. ben de önceden öyleydim demir eksikliğimdendi, kırmızı et filan da sevmem, doğuya geldim burda bol bol kırmızı et yiyoruz geçti uyku halim 6 saat uyusam dinç oluyorum.
ben daha cicim aylarında 1 aylık evliyim şükür herşey yolunda ama benim derdim uyku sabah işe gidecem kalkamıyorum işe geliyorum uykum var gün boyu esnemekten ağzım yırtılacak. mesai bitiyor eve gidiyorum hala uykum var yatıyım uyuyum diyorum yine olmuyor çok fazla esniyorum evime faydam olmuyor her yolu deniyorum erken yatıyorum olmuyor geç yatıyorum olmuyor inanın kahve içmekten yakında kahve fışkıracak her yerimdensorum şu etrafımda herkez yeni gelinsin nazardan oluyordur diyor sizler böyle bi durum yaşadınız mı?
canım benim kuzenimde uyumuyordu geceleri bizide uyutmazdı dırdırdırdır konuşuyordu 5-7 yıl önce filan. neyse b12 vitamini az çıktı şimdi biraz daha iyi. bi baktır derim.
et bende yemem benim kan değerlerim hep düşüktür zaten.pazartesi ilk işim doktora gitmek olacak
ben daha cicim aylarında 1 aylık evliyim şükür herşey yolunda ama benim derdim uyku sabah işe gidecem kalkamıyorum işe geliyorum uykum var gün boyu esnemekten ağzım yırtılacak. mesai bitiyor eve gidiyorum hala uykum var yatıyım uyuyum diyorum yine olmuyor çok fazla esniyorum evime faydam olmuyor her yolu deniyorum erken yatıyorum olmuyor geç yatıyorum olmuyor inanın kahve içmekten yakında kahve fışkıracak her yerimdensorum şu etrafımda herkez yeni gelinsin nazardan oluyordur diyor sizler böyle bi durum yaşadınız mı?
O zaman sana demir, folik.asit ve b12 takviyesi şart.
Ben de çok halsizdim bir de en ufak şeye sinirleniyordum.
Benim değerler çok düşükmüş. B12 iğnesi oldum demir ve folik asit hapları içtim. Senin belki başka bir eksiğin vardır. Doktora gitmelisin.
Yediklerimizin faydası yok artık takviye yapmamız şart. Bu şekilde devam edemezsin evini de ihmal ediyormuşsun. Yeri gelecek haftaiçi bile misafirin olacak uyanık olmak şart.
canım ben de aynen senin gibiydim..uykum delik deşik ve hep yogrundum..benimki tamamen psikolojikmiş..yani eşimle problemler vardı ilk zamanlar baya..ondan uyyamıyomuşum..
uyku hapı iy gelmişti bana ama onu da sık kullanmanı tavsiye etmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?