- 9 Haziran 2014
- 653
- 720
- 73
- Konu Sahibi nickminckyok
-
Nazardansa esner durursun
Uyku yapmaz
Sende halsizlik yorgunluk var galiba
Spor yap, gözlerini yor. Cin gibi olursun[/QUOT
esniyorumda canım ağzım yırtılıcak yani çoğu zaman
Aynen bnde çok çabuk sinirleniyorum halsizlik zaten var
ben daha cicim aylarında 1 aylık evliyim şükür herşey yolunda ama benim derdim uyku sabah işe gidecem kalkamıyorum işe geliyorum uykum var gün boyu esnemekten ağzım yırtılacak. mesai bitiyor eve gidiyorum hala uykum var yatıyım uyuyum diyorum yine olmuyor çok fazla esniyorum evime faydam olmuyor her yolu deniyorum erken yatıyorum olmuyor geç yatıyorum olmuyor inanın kahve içmekten yakında kahve fışkıracak her yerimdensorum şu etrafımda herkez yeni gelinsin nazardan oluyordur diyor sizler böyle bi durum yaşadınız mı?
Özellikle folik asit eksikliği agesiflik ve stres yapıyor. Ben epilepsi ilacı içtiğim için kullanmak zorundaydım.
Folik asit eksikliği belirtileri:
Hafızada sorunlar, sinirlilik, depresif sorunlar, halsizlik, kilo kaybı, fiziksel çalışmaya karşı dayanıksızlık.
B12 ve demir eksikliğinden kaynaklanabilir.
Eğer fazla kanama yaşadıysanız bu durum da demirinizi ve kanınızı düşüren bir faktör olmuş olabilir.
Kan testi yaptırıp ona göre bir tedavi sürecine girmenizi tavsiye ederim...
bu saydığın çoğu belirti bende var
pek bilgim yok da dahileye bölümüne mi gitmem gerekir
doğum kontrol hapı kullanıyor musun?
ilk evlendiğimiz ay yasmin miydi neydi o hapı kullanmıştım allahım günde 13 saat falan uyuyordum.
eşim de aramızda bir şey geçemediğinden demek bu haplar seni bütün gün uyutarak doğum kontrolü sağlıyor demeye başlamıştı
​Aile hekiminede gidebilirsin dahiliye doktorunada gidebilirsin.
Daha detaylısı için endokrin canım ama sen ilk bi dahiliyeye git baktın olmuyor endokrine gidersinpek bilgim yok da dahileye bölümüne mi gitmem gerekir
Daha detaylısı için endokrin canım ama sen ilk bi dahiliyeye git baktın olmuyor endokrine gidersin
nazardansa bi ayetel kürsi,bi felak tamamm..
yoruluyorsundur hem iş,hem ev.. kolay değil ..
Ben de yeni gelinken hep ağlıyordumErkenden yatıyordum, ben çalışmadığım için sorun olmuyordu tabi. Gündüz 12lerde kalkıyordum.
Nazar olabilir, depresyon olabilir, tedbirini al bence. Ama toparlarsın bikaç aya merak etme
sürekli okuyorum zaten
:123: hem evli hem calısmak zorrr
hep takdir etmişimdir,nasıl baş eder insan die
canım şimdilik tek sıkıntı uykuuuçocuk olana kadar böyle çocukdan sonra bnde çalışmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?