- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi nickminckyok
-
düşündüğün gibi değil inan
Niye kizdiniz? Her genc kizin basina gelebilir.
bu saydığın çoğu belirti bende var
ben daha cicim aylarında 1 aylık evliyim şükür herşey yolunda ama benim derdim uyku sabah işe gidecem kalkamıyorum işe geliyorum uykum var gün boyu esnemekten ağzım yırtılacak. mesai bitiyor eve gidiyorum hala uykum var yatıyım uyuyum diyorum yine olmuyor çok fazla esniyorum evime faydam olmuyor her yolu deniyorum erken yatıyorum olmuyor geç yatıyorum olmuyor inanın kahve içmekten yakında kahve fışkıracak her yerimdensorum şu etrafımda herkez yeni gelinsin nazardan oluyordur diyor sizler böyle bi durum yaşadınız mı?
Bende de var bu problem. İlk sayfada bi arkadaşımız demiş troitlere baktır diye,
Bana da sık sık bunu söylüyor çevremdekiler.
Bence doktora gidelim :18:
e yeni gelinsin ondan :) valla söylemesi ayıp yeni evlendiğimde her gün şeyden dermanım kalmamıştı
belki hamilesindir .
bir aksilik olmazsa hafta başı gidicem sende ihmal etme
Ben sigorta işlerimi halledince gideceğim.
İnşallah bişey çıkmaz ikimizde de
Bende aynı dertten müzdaribim
İlk günler evde birine ben yatıyorum demeyi alışkanlık edinmediğim için 10 gibi yatağa girip sızardım.
Eşim peşimden gelip bende bu evde yaşıyorum deyip yakınırdı halimden bide.
Ofistede kafamı zor kaldırıyorum.
Şimdi onuda kendime benzettim.
Bugün cumada uyukladığından dert yandı.
Aslında sağlıklı bir insanın uyuması gerektiği saat kadar uyuyorum :26:
benim eşimde senin uykun var gelde seni yatırıyım der
Ben koltuklarda falanda sızamıyorum kesinlikle illa gircem yatağa zifiri karanlık olacak,
rahatımada düşkünüm.
Adam bir saatten sonra yine evde yalnız yaşıyor.
Buna dur demek lazım :44:
en kısa zamanda doktora gidicem zaten böyle olmuyor
ben daha cicim aylarında 1 aylık evliyim şükür herşey yolunda ama benim derdim uyku sabah işe gidecem kalkamıyorum işe geliyorum uykum var gün boyu esnemekten ağzım yırtılacak. mesai bitiyor eve gidiyorum hala uykum var yatıyım uyuyum diyorum yine olmuyor çok fazla esniyorum evime faydam olmuyor her yolu deniyorum erken yatıyorum olmuyor geç yatıyorum olmuyor inanın kahve içmekten yakında kahve fışkıracak her yerimdensorum şu etrafımda herkez yeni gelinsin nazardan oluyordur diyor sizler böyle bi durum yaşadınız mı?
canim sadece bunu okudum diyer yazilanlara bakmadim. Belki diyen cikmistir ama, kahve icmekten bence problemin. Artik kisirdonguye girmissin. Kahve icmeyi kes tamamen, eninde sonunda uyursun gece. ve duzene girersin.
PS: yeni gelinsin uykusuz kalman normal diye takilicaktim ama neyse
Hayirli olsun .
Ben ilk ay imda bende snn gibiydim, sonra hamile oldugumi ogrendim.
Kocis benimle film izlemek istemiordu,yarisina gelmeden uyuyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?