hem yeni gelinim hem uykusuzz :(

Mevsimsel olabilir.Ayrica kahve de uyku kaciriyor.Kahvedeki kafeinden dolayi.Bitkisel caylar icebilirsiniz.ihlamur adacayi papatya cayi ..

Bende de var bu problem. İlk sayfada bi arkadaşımız demiş troitlere baktır diye,
Bana da sık sık bunu söylüyor çevremdekiler.
Bence doktora gidelim :18:

bu saydığın çoğu belirti bende var

Folik asit B9 vitamini eksikliği oluyor aynı zamanda. Dahiliye bölümüne gidip şikayetini söyle gerekli testleri yapar zaten.
Ben tiroid hormonuna da baktırdım problem çıkmadı çok şükür. Ona da baktırman gerekiyor.

Doktor bana ceviz, fındık ve koyu yeşil yapraklı sebzelerden tüketmemi söylemişti. Roka canavarı oldum.

e yeni gelinsin ondan :) valla söylemesi ayıp yeni evlendiğimde her gün şeyden dermanım kalmamıştı
belki hamilesindir .

Bende aynı dertten müzdaribim
İlk günler evde birine ben yatıyorum demeyi alışkanlık edinmediğim için 10 gibi yatağa girip sızardım.
Eşim peşimden gelip bende bu evde yaşıyorum deyip yakınırdı halimden bide.
Ofistede kafamı zor kaldırıyorum.
Şimdi onuda kendime benzettim.
Bugün cumada uyukladığından dert yandı.
Aslında sağlıklı bir insanın uyuması gerektiği saat kadar uyuyorum :26:

benim eşimde senin uykun var gelde seni yatırıyım der

benim eşimde senin uykun var gelde seni yatırıyım der

Ben koltuklarda falanda sızamıyorum kesinlikle illa gircem yatağa zifiri karanlık olacak,
rahatımada düşkünüm.
Adam bir saatten sonra yine evde yalnız yaşıyor.
Buna dur demek lazım :44:

Ben koltuklarda falanda sızamıyorum kesinlikle illa gircem yatağa zifiri karanlık olacak,
rahatımada düşkünüm.
Adam bir saatten sonra yine evde yalnız yaşıyor.
Buna dur demek lazım :44:

şaka bi tarafa canımda gerçekten bende çok rahatsız oluyorum yazık adam tek kalıyor ben esnedikçe millet yanlış düşünüyor çok mu yoruldun gece diye dalga geçer

canim sadece bunu okudum diyer yazilanlara bakmadim. Belki diyen cikmistir ama, kahve icmekten bence problemin. Artik kisirdonguye girmissin. Kahve icmeyi kes tamamen, eninde sonunda uyursun gece. ve duzene girersin.

PS: yeni gelinsin uykusuz kalman normal diye takilicaktim ama neyse

canım her yolu denedim kahve bitki çayları inş biran önce düzene girerim
uyuklamaktan zaman yokk

Hayirli olsun .
Ben ilk ay imda bende snn gibiydim, sonra hamile oldugumi ogrendim.

Kocis benimle film izlemek istemiordu,yarisina gelmeden uyuyordum.

Sen daha dur, ben 3 ay atamamıştım o yorgunluğu üstümden, ama allahtan benim kocam yoktu o zaman yanımda, ben vizemin çıkmasını bekliyordum, bol bol uyumuştum :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…