Hemanjiom büyümesi

iremmetin27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2025
3
0
1
25
Merhabalar oğlumun kulakla çene arasında bir hemanjiomu var bebeklikten beri takibini yapıyoruz şuan 2 yaşında ve hiç görmediğimiz şekilde bir şişme meydana geldi sanki patlaycak gibi duruyor ilk defa öyle gördüm bu şekil de başına gelen annelerim varmı ? Ve korktuğum için soruyorum kanama falan olursa ne yapmam gerekiyor.

Eklentiler

• 1000052918.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 41
Doktora gösterin müdahale edilmesi gerekiyor büyümüş baya. Önceden hemanjiom ilacı kullandınız mı timosol damla ya da şurubunu ?

Doktor kontrol ettiğinde korkulcak birşey yok yaş aldıkca küçülcek dedi ilaç falan da vermedi ama dediğim gibi büyüdü birden

Doktor kontrol ettiğinde korkulcak birşey yok yaş aldıkca küçülcek dedi ilaç falan da vermedi ama dediğim gibi büyüdü birden
Kontrole götürün bence bi anda büyüdüğünü ilk defa gördüm bende bi zamana kadar büyütüp küçülür diyorlar genelde benim de bebeğinde var karnında timosol damla kullanıyorum biraz daha azaldı gibi

Onkolji bölümüne mi götürdünüz peki bebeğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…