Hemcinse duyulan aşk..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sızde hak verırsınız kı konu sahıbı ıcın cok zor bır durum elestırılere kapalı olmasını da dogal karsılıyorum ben cunku muhtemelem her 10 kadından 9 zu elestırısel yaklasır belkı de daha fazlası

Doğustan oldugu ne malum acaba? Belkı de cocukken erkeklerden gordugu bı zorbalık ya da bır olay onu erkeklerden uzaklastorıyor. bu olayı hatırlamıyor olabılır bılıncaltında kalmıstır ve bı neden bulamadıgı ıcın dpsgustan oldugunu dusunuyordur. olamaz mı

İlk taşı en günahsız olanınız atsın.

Sapkınlık ve tercih farklı şeylerdir. Karşı komşum homoseksüelse ve bir hemcinsi sevgilisi geliyorsa ya da hemcinsiyle saklamadan evli gibi yaşıyosa aynı evde bu tercihtir. Ama o eve giren çıkan belli değilse, dışardan anlaşılacak şekilde çarpık ilişkiler yaşanıyorsa bu sapkınlıktır ve rahatsız eder. Buna tercih diyemem.

Günah diyenlere diyorum ki bir atasözü var “ her koyun kendi bacağından asılır.” Yani onun günahı, hesabı kendisi verecek. Konu her ne olursa olsun herkes kendinden sorumlu.

Ne diyor ayette “ senin dinin sana, benim dinim bana”

Bunları geçince diyorum ki zor olsa gerek. Sevdiğine hem dokunacak kadar yakın olup hem de kmlerce uzaktaymış gibi ulaşamamak... unutmaktan başka çaren yok gibi görünüyor.

Son olarak Love is love Deyip iyi geceler diliyorum.

Mune abla: Konu yine helal/harama çekiliyor. Bence bu konu sahibini rencide etmekten başka birseye yaramıyor. Sonuçta zaten kendini kötü hissediyor.
Haklısın ablacım, buraya birkaç haber bırakacağım umarım okunur, sadece şunu diyeceğim bir özenti olsa bu ortaya çıkar ama doğuştan gelen bir şey için kimse pişman olacağı laflar etmesin, sebebi paylaşacağım haber linklerinde:

Konu sahibesi sizden özür dileriz.

Maelstrom sana nasıl ulaşabilirim bir konu hakkında danışmam gereken bişey var

Çok fesatsiniz :) dünyada daha önemli şeyler var yaşadıklarını nasıl atlattığı fikrini sevdiğim birine ışık olarak tutmak için umarım açıklayıcı oldum merakta kalmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…