- 10 Mayıs 2019
- 35
- 97
- 8
- 30
- Konu Sahibi Maelstrom_
-
Bir şeyi yanlış bulabilirsiniz. Kendinizce iğrenç de bulabilirsiniz. Bunların ikisi de sizin fikrinizdir.yani demem o ki eşcinsel ilişkiyi ama dini inancı ama kişisel görüşüyle yanlış iğrenç gören insanıda "vay bağnaz örümcek beyinli" demeyelim (siz öyle diyorsunuz demiyorum)
eşcinselliğin Allah vergisi olduguna inanan kafasızlar!
Kuranı kerimde bir müennes bir müzekker ifadeler vardır. Üçüncüsü yoktur. Cinsiyetiniz belli değilse ibadet dahi edemezsiniz!
Ölünce bile nereye gömüleceğiniz meçhul
Sizi kefenleyen erkek mi olacak kadın mı?
Sizin istediğiniz gibi yaşansa ve siz normal karşılansanız ne olur farkında bile değilsiniz.
Bütün herşey alt üst.
Kaos.
Efenim bilim insanlarınca bu bir hastalık değilmişmiş ..
O bilim insanları dün onayladıgını bugün yalanlayanlardır.... Bigün yeni bişey bulurlar aaa neymiş o aslında öyle değilmiş... Cok da güvenmeyin yani psikologmuş biyologmuş bilmem ne....
Kafa yok ki adamlarda... Akıl başka yerlerde sürününce tabi..!
Ha bu arada
Burada erkek üye yasak ya
Bu cinsler ne oluyor???
Ne halt ettiğiniz umrumda değil ama islamı oraya buraya çekip durmayın artık!
Gece gece çıldırtıyosunuz insanı ya
Yoo çoğu yerde istedikleri gibi yaşıyorlar zaten.Sizin istediğiniz gibi yaşansa ve siz normal karşılansanız ne olur farkında bile değilsiniz.
Bu konu bizim için çok erken 20 yıl sonra açmalıydınburada bir erkekle birlikte olduğumu sonra da aşk acısı çektiğimi anlatsam hiçbiriniz tepki gösterip günah deyip dışlamazdınız, zina demezdiniz görmezden gelirdiniz gençtir yapmıştır bir cahillik derdiniz en fazla ki ben burada cinselliğin c sinden bile bahsetmemişken sadece duyduğum aşk acısından bahsetmişken şu yorumlara bakıyorumda yazık gerçekten
Bu konu bizim için çok erken 20 yıl sonra açmalıydın
burada bir erkekle birlikte olduğumu sonra da aşk acısı çektiğimi anlatsam hiçbiriniz tepki gösterip günah deyip dışlamazdınız, zina demezdiniz görmezden gelirdiniz gençtir yapmıştır bir cahillik derdiniz en fazla ki ben burada cinselliğin c sinden bile bahsetmemişken sadece duyduğum aşk acısından bahsetmişken şu yorumlara bakıyorumda yazık gerçekten
İnşaallah ban yemem ama Lut kavminin helak olmasının asıl sebebi günümüz tabiri ile pedofilidir. İyi ve sağlam kaynaklardan araştırın lütfen. Ayrıca belirtmek isterim ki onların durumunun homoseksüel olmakla ilgisi yoktu, tamamen sapkınlıktı. Tüyü bitmemiş gençler diye geçer kaynaklarda, özellikle buluğ çağındaki genç erkeklere tecavüz ederlerdi. Kavim olarak sapıtmışlardı kısacası.Yasamadigim için neler hissettiğini anlayamam. Günah mı diye sormussunuz Lut kavmini okumanızı tavsiye ederim. Başka şeylere odaklanin spora,doğaya herşeye ama lütfen kendin cinsinizden uzak durun. Bir topluluğun helak olmasına sebep bu konu. Allah yardımcınız olsun,içimizdeki hissettiğiniz duygulardan eser kalmasın inşallah.(konu sahibi dışındaki alintilara cevap vermiciimm)
eşcinselliğin Allah vergisi olduguna inanan kafasızlar!
Kuranı kerimde bir müennes bir müzekker ifadeler vardır. Üçüncüsü yoktur. Cinsiyetiniz belli değilse ibadet dahi edemezsiniz!
Ölünce bile nereye gömüleceğiniz meçhul
Sizi kefenleyen erkek mi olacak kadın mı?
Sizin istediğiniz gibi yaşansa ve siz normal karşılansanız ne olur farkında bile değilsiniz.
Bütün herşey alt üst.
Kaos.
Efenim bilim insanlarınca bu bir hastalık değilmişmiş ..
O bilim insanları dün onayladıgını bugün yalanlayanlardır.... Bigün yeni bişey bulurlar aaa neymiş o aslında öyle değilmiş... Cok da güvenmeyin yani psikologmuş biyologmuş bilmem ne....
Kafa yok ki adamlarda... Akıl başka yerlerde sürününce tabi..!
Ha bu arada
Burada erkek üye yasak ya
Bu cinsler ne oluyor???
Ne halt ettiğiniz umrumda değil ama islamı oraya buraya çekip durmayın artık!
Gece gece çıldırtıyosunuz insanı ya
Güzel bir çocukluk gecirmediginizden bahsetmissiniz şimdi bu duygular güzel gelebilir bilemiyorum ama çocuğunuz olsun eşiniz olsun mutlu bir yaşam sürmek istemez misiniz yani bilmiyorum şimdi ki durumla mutlu olunabilir mi yani çok karışık ama bı destek alsaniz en azından cabalasaniz bı gay vardı mesela yıllarca gay olduğunu sanmış ama aslında sorun psikolojikmis ve çözülmüş bu gibi bir durum olabilir.
Ayrıca bu durumu savunanlar var saygıdan falan bahsediyorlar sizde bu duruma karşıt insanlara saygısızlık yapıyorsunuz ama farkında değilsiniz bı gün kızınız bı kıza aşık olursa evlendirirsiniz herhalde normal ya sonuçta bu durum..
Tabiki seveceksiniz ama önce altında yatan nedeni aramanın nesi kötü ben bunu anlamıyorumAltın bile takarım düğününde.
Kızım homoseksüelse napayım, sokağa mı atayım?
Sevmeye devam ederim annesi olarak.
Merhaba MorAnka,Dini konular açmak nasıl yasaksa bu tür polemiğe çok açık konularda yasaklanmalı diye düşünüyorum.
Herkesin tercihi kendine ama gelip burda böyle bir konuda fikir istemek. Bilemiyorum...
Altta yatan bir neden yok kiTabiki seveceksiniz ama önce altında yatan nedeni aramanın nesi kötü ben bunu anlamıyorum
Hislerinde yanılmış olabilir dedik her sevgi aşk değildir dedik Dogustan boyleyım dedi çıktı kapalıydı yorumlara tabi igrenç olarak görenlere hak vermiyorum kendi bilir psıkolojık te olabilir zaten şuan ki durumu psıkolojık takıntı yapmış kadınayav kardesler lt kavmının ıcınde es cınsellık vardı evet ama ıslam tarıhını ıyıce okuyup anlarsanız bugune kadar butunhelak olan kavımlerın asıl problemının şirk kosmak oldugunu gorursunuz neyı tartısıyorsunuz konu sahıbı sıze ben ne yapmalıyım dıyo bana fetva verın demıyor. kaldı kı ılıskıye gırmek ıstıyorum da demıyor tamamen hıslerden bahsetmıs
Başka birşey biliyor musunuz Doğuştan demekten başkaAltta yatan bir neden yok ki
Doğuştan olduğu için birşey yapılamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?