- 10 Mayıs 2019
- 35
- 97
- 8
- 30
- Konu Sahibi Maelstrom_
-
Ya kardeşim doğuştan gelen şey nedir dürtü hormon değil mi ben mı yanlış biliyorum neyse ben anlamam burda herkes cahil iyi geceler yardımcı olmaya çalışıyoruz onuda kabul etmiyorsunuz yasa bilim diyorsunuz da şimdiki yasada 18 yaşından küçük olanlarla ilişki yaşarsa pedofili sapık deniliyor bundan 60 sene önce 12 yaşında kız cocukla evlenen dedelerimiz de sapık pedofili
İşte bu senin tercihinhayır almazdı, kendi cinsimdeki birinide almazdı buda beni homofobik yada yobaz mı yapar ?
Araştırıp bulabilirsiniz,biz cahiliz ya siz çok (!!!) bilgilisiniz.Dogustan gelen şey ne acaba onu soylermisiniz beyin sinyallerimi
Peki iyi gecelerAraştırıp bulabilirsiniz,biz cahiliz ya siz çok (!!!) bilgilisiniz.
Bir hastalık değildir,doğuştan gelen bir dürtüdür. Hormon bozukluğu da değildir.
Merak ettiğiniz herşey burada yazılı.Peki iyi geceler
Aynı şeyi okudum dürtü neyle oluşurMerak ettiğiniz herşey burada yazılı.
Okuyup bilgilenebilirsiniz,iyi geceler.
Araştırın öğrenin yahu,anlatamıyorum sanırımAynı şeyi okudum dürtü neyle oluşur
Benim için sıkıntı yok istediği kadına aşık olsun istediği kadınla cinsellık yaşasın yardımcı olmaya çalıştım sadece ama konu sahibi bu kafayla giderse daha çok aşk acısı çekerAraştırın öğrenin yahu,anlatamıyorum sanırım
Eşcinseller kendileri isteyen eşcinsel olmuyor
Onlar da meraklı değil homofobik insanların bulunduğu bir toplumda yaşamaya
İmtihan diyelim o zaman ama normal bir durum asla değil! Siz nerede okudunuz o psikolojiyi
O bilim insanları dün onayladıgını bugün yalanlayanlardır.... Bigün yeni bişey bulurlar aaa neymiş o aslında öyle değilmiş... Cok da güvenmeyin yani psikologmuş biyologmuş bilmem ne....
Kafa yok ki adamlarda... Akıl başka yerlerde sürününce tabi..!
1. isim Evrenin veya olayların bir bölümünü konu olarak seçen, deneye dayanan yöntemler ve gerçeklikten yararlanarak sonuç çıkarmaya çalışan düzenli bilgi, ilim |
2. Genel geçerlik ve kesinlik nitelikleri gösteren yöntemli ve dizgesel bilgi |
3. Belli bir konuyu bilme isteğinden yola çıkan, belli bir amaca yönelen bir bilgi edinme ve yöntemli araştırma süreci |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?