Hemcinse duyulan aşk..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yasamadigim için neler hissettiğini anlayamam. Günah mı diye sormussunuz Lut kavmini okumanızı tavsiye ederim. Başka şeylere odaklanin spora,doğaya herşeye ama lütfen kendin cinsinizden uzak durun. Bir topluluğun helak olmasına sebep bu konu. Allah yardımcınız olsun,içimizdeki hissettiğiniz duygulardan eser kalmasın inşallah.(konu sahibi dışındaki alintilara cevap vermiciimm)

Benim de aklıma direkt Lut kavmi geldi Rabbim affeder inşallah

terapi alıp, tam olarak netleştirseniz bu durumu...belki büyürken bazı olayların etkisiyle böyle şaşkın bir durum içindesiniz..
bir filmde görmüştüm, kendini lez sanan bir bayan, psikolojik tedavi sonucu karşı cinse yönelmişti sanırım..ama bunu herhengi psikolog değil, bu konularda uzman biri ile çalışmanız gerekir...

Evet bu durumu netleştirmeniz lazım benim de bir arkadaşım sosyal faktörlerin etkisi ile bu konuda sıkıntı yaşıyordu. Psikolojik yardımla çözdü. Sizin için çok faydalı olacaktır.

Evet bu durumu netleştirmeniz lazım benim de bir arkadaşım sosyal faktörlerin etkisi ile bu konuda sıkıntı yaşıyordu. Psikolojik yardımla çözdü. Sizin için çok faydalı olacaktır.
konu sahibi ben değilim..size katılıyorum..

neyin affetmesi arkadaşlar gerçekten saçmaladığınızın farkında mısınız? Lut kavminde erkekler erkeklere ya da kadınlar kadınlara aşık mı oluyor du onlar için aşk acısı falan mı çekiyorlardı ? Taşlanıyor, dışlanıyorlar mıydı? Orada olan hadise tamamen zorbalık ve ensestlikle alakalı bir durum baba çocuğuyla cinsel ilişki kuruyordu... Sen şuan gidip bir erkekle evlenmeden zina etsen de günah kadınla zina etsen de aynı günah.Kimse dört dörtlük değil bu durum niye aynı cins birbirine aşık olunca garip bir hal alıyor aaa falan oluyorsunuz? Size cevap vermeyeceğim daha fazla emin olun dini sizden daha iyi biliyorum galip burada dışlayana kadar aynaya bakın.
Benim de aklıma direkt Lut kavmi geldi Rabbim affeder inşallah

Hanfendi, konu sahibi hasta değil ki iyileşmek için çabalayın diyorsunuz, sizden bizden tek farkı hemcinsine ilgi duyması. Doğru ya da değil sizi bizi bağlamaz bu durum.

Vayyyy lele

Lut kaviminden ve bu arkadaşlardan daha büyük problemlerimiz var biliyorsunuz değil mi? Camide 12 yaşındaki kıza tecavüz eden imam gibi! Helak olacaksak bundan olalım, aşktan değil.
Ya şu an bu nedir Allah aşkına bununla bunu mu karsilastiriyorsunuz? Aşk değil bu bir hastalık neden anlamıyorsunuz ki bahsettiğiniz imamı da Allah kahretsin inşallah kerimcan gibileri de kahretsin her türbanlı İslami tam yaşamaz yada her açık bayan imansız değildir bu yazdığınız çok saçma inanın

ben yazmadım lut kavmi yorumunu, yanlış kişiye yazdınız...

Hanfendi, konu sahibi hasta değil ki iyileşmek için çabalayın diyorsunuz, sizden bizden tek farkı hemcinsine ilgi duyması. Doğru ya da değil sizi bizi bağlamaz bu durum.
Manevi yönden bı imtihanda niye anlamıyorsunuz Allah aşkına öyle bir şey olsa buna göre yaratilirdik bununla ilgili gökten ayetler inmiş siz ne diyorsunuz

Baci boswer delinin biri kuyuya tas atmis bizimkilerde inanmis salla boswer her koyun kendi bacagindan asilir sen burda hatimde indirsen biz cahil bilgisiz bagnaz inslar oluyorzz

Ben burada kendimi övdugumu göremiyorum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…