- 26 Şubat 2019
- 567
- 920
- 33
- 33
- Konu Sahibi Maelstrom_
-
Kusura bakmayın ama sabit görüşle çok boşsunuz bu konuda birde biyoloji diyorsunuz. Biyolojik açıdan bu gibi durumlar kaç defa açıklandı kaç defa bu gibi şeylerin psikolojik olmadığı açıklandı ispatlandı yorum yazmak kolay sizin gibiler bu tarz insanların psikolojisini bozuyor aslında toplumda dışlama kabul etmeme onları düzelecek birşey olcağına inandırma çabaları gerçekten çok boşca.Vasifa gerek yok biyoloji bilmek bile bunun yanlış olduğunu gösterir
şu ülkede
Siz bile iki kelimemden nasıl biri olduğunu farketmişsiniz, benim gözüm bildiğin kör olmuş nasıl böyle oldum bilemiyorum aynı iş yerinde olmasak sıkıntı değil,arada yüzünü görsemde fazla umrumda olmuyordu.Ama şimdi dibimde resmen yanyana oturuyoruz masada ve çok çok hareketli herkesi avucunun içine alarak konuşuyor dolayısıyla senin diğer insanlarla iletişimini bile kısıtlıyor ben ne halt olduğunu bilsemde biraz sevimli davransa eski davranışları geliyor aklıma ve kaybediyorum kendimi bir an için yani
Ayy tamam.yok ben lyanna sen söylüyorum lannister sen anla dedim. hoş lannisterlar uymadı bu duruma neyse izlemiyolardır nası olsa
Ben karşınızdaki kişinin lezbiyen olamayacağını düşündüm. Sırf bir merak uğruna ve ilgi görmek adına sana yaklaşmış olabilir.. merak etme bı sadece senin için değil kadın erkek iliskileri için de geçerli olan bir durum .. kimse mutluluğu kolay bulamıyor. Doğru insan herkese kolay kolay denk gelmiyor
Doğru söylüyorsunuz herşeyi Allah yaratmış ama başka başka yaratmış bizde fotosentez yapalım o zaman madem aynıyız:)Biyolojide tüm dünya varlığı bir değil mi? :) İnsanlar için ayrı bir dal mi var??? Hayvanlar da Allah'ın yarattığı insanlar da
Psikolog ne yapabilir bu duruma yahu, kadının hisleri farklı işte farklı. Psikolog sizin tercihlerinizi değiştirebilir mi mesela? Cevap hayırsa, başka bir şey demeyeceğimPsikologa gidebilir.
HahhhaDoğru söylüyorsunuz herşeyi Allah yaratmış ama başka başka yaratmış bizde fotosentez yapalım o zaman madem aynıyız:)
Farkettim tabi farketmem mi, aynı mallığı bende yaptım çünküşu ülkede
Siz bile iki kelimemden nasıl biri olduğunu farketmişsiniz, benim gözüm bildiğin kör olmuş nasıl böyle oldum bilemiyorum aynı iş yerinde olmasak sıkıntı değil,arada yüzünü görsemde fazla umrumda olmuyordu.Ama şimdi dibimde resmen yanyana oturuyoruz masada ve çok çok hareketli herkesi avucunun içine alarak konuşuyor dolayısıyla senin diğer insanlarla iletişimini bile kısıtlıyor ben ne halt olduğunu bilsemde biraz sevimli davransa eski davranışları geliyor aklıma ve kaybediyorum kendimi bir an için yani
Tercih normal anatomiye uygunsa imkansıza yakındır ama çocukluktan kaynaklanan bir durum olabilir bir olay şok geçirmiş olabilir bebeklikten beri gelişim psikolojisine bakarsanız her yaşta ayrı bir özellik kazanılıyor tuvalet eğitimi en basit yanlış olursa cimri oluyor cimriliginde tedavisi var bu da onun gibi birşey cinsiyet ayrımı cinsellik adı verilen dönemler belli kritik dönemlerde kazanılır yanlış olursa da bu gibi sonuçlar çıkar en iyi psikolog bilir tabikiPsikolog ne yapabilir bu duruma yahu, kadının hisleri farklı işte farklı. Psikolog sizin tercihlerinizi değiştirebilir mi mesela? Cevap hayırsa, başka bir şey demeyeceğim
Benim de aklıma direkt Lut kavmi geldi Rabbim affeder inşallah
Tabiki bu dünyada hepimizin affedilmeye ihtiyacı var..Rabbimin affetmesi gereken hırsızlar, arsızlar, hak, yiyenler o kadar çok ki kendi kendine çektiği sıkıntıyı paylaşan kızcağıza gelene kadar sıra uzun hanımefendi.
Ağzın bal yisinKusura bakmayın ama sabit görüşle çok boşsunuz bu konuda birde biyoloji diyorsunuz. Biyolojik açıdan bu gibi durumlar kaç defa açıklandı kaç defa bu gibi şeylerin psikolojik olmadığı açıklandı ispatlandı yorum yazmak kolay sizin gibiler bu tarz insanların psikolojisini bozuyor aslında toplumda dışlama kabul etmeme onları düzelecek birşey olcağına inandırma çabaları gerçekten çok boşca.
Tercih normal anatomiye uygunsa imkansıza yakındır ama çocukluktan kaynaklanan bir durum olabilir bir olay şok geçirmiş olabilir bebeklikten beri gelişim psikolojisine bakarsanız her yaşta ayrı bir özellik kazanılıyor tuvalet eğitimi en basit yanlış olursa cimri oluyor cimriliginde tedavisi var bu da onun gibi birşey cinsiyet ayrımı cinsellik adı verilen dönemler belli kritik dönemlerde kazanılır yanlış olursa da bu gibi sonuçlar çıkar en iyi psikolog bilir tabiki
Yaratılıştan gelir öyle mi :) ne diym siz öyle diyorsanız öyle olsun iyi akşamlarHahhhaher varlığın yaratılanin farklı özelliği var sonuçta. Verdiğin örnek aşırı saçma eşcinsellik doğada da vardır ve normal bir durumdur. Sonradan tedavi edilecek bir hastalık değildir. Yaratılıştan gelir.
Yok sonradan vahiy olarak geliyor. O insanlar da bilerek ayrıma maruz kalacakları bir hayat seçiyorlar. Size de iyi akşamlarYaratılıştan gelir öyle mi :) ne diym siz öyle diyorsanız öyle olsun iyi akşamlar
size cevap vermemek için baya tuttum kendimi ama banlanmayı göze alarak yazacağım.Allah neden bu şekilde yaratmış konu sahibini? İnsan olmayı gözünüzde bu kadar büyütmeyin bence, bilimsel olarak bizler de hayvanız.Aşağıda eklediğim fotoyu bir inceleyin.Başlangıçta tüm hayvanlarla aynı şekilde başlıyoruz, sonra türlerine göre şekil alıyor her canlı.Doğru söylüyorsunuz herşeyi Allah yaratmış ama başka başka yaratmış bizde fotosentez yapalım o zaman madem aynıyız:)
İmtihan diyelim o zaman ama normal bir durum asla değil! Siz nerede okudunuz o psikolojiyiEe tamam ben psikoloji eğitimi aldım, diyorum, hastalık değil.
O tanı kitabını yalayıp yutup ezberlettiler Klinik psikolojide üzerine basa basa da öğrettiler hastalık değildir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?