- 10 Mayıs 2019
- 35
- 97
- 8
- 30
- Konu Sahibi Maelstrom_
-
Tekrar okudum. Acaba biseksüelim zannedip sana yaklaştı, sonra olmadığını farkedip uzaklaştırdı mı seni?
Gerçekten mi aaa:)))Hanımefendi burası bir cami veya kilise cemaatinin yardımlaşma ve dayanışma forumu değil.
Yok onlar onaylamadığı için hastalık diyorlarsa hastalıktır, bilim ne anlar bundan.Ay psikolojik tanı kitabından bile çıkarılmıştır eşcinsellik hastalık falan değildir ya, kaç tane bilim adamı birleşip karar vermiş tutturmuşsunuz hastalık da hastalık.
Ayrıca doğadaki birçok canlıda da görülür, doğal bir şeydir.
Konuyu dine getirmeye gerek yok ki zaten forumda yasak, konusu kapanmasın. Kadın benim tercihlerimi sorgulayın diye konu açmamış, bambaşka bir soru soruyor, tercihleri de inanıp inanmadığı da bizi değil kendini ilgilendirir.Manevi yönden bı imtihanda niye anlamıyorsunuz Allah aşkına öyle bir şey olsa buna göre yaratilirdik bununla ilgili gökten ayetler inmiş siz ne diyorsunuz
Bu nasıl yorum. Ben çok ayipladim sizi.. Allah in yarattığını Allah'a şikayet etmek bence daha günah. Hangi vasıfla yanlış yolda olduğuna karar verdiniz?Şu mübarek ramazan gününde açmayın bari böyle konu ya Rabbim sizi ıslah edip doğru yola cevirsin
Psikologa gidebilir.Konuyu dine getirmeye gerek yok ki zaten forumda yasak, konusu kapanmasın. Kadın benim tercihlerimi sorgulayın diye konu açmamış, bambaşka bir soru soruyor, tercihleri de inanıp inanmadığı da bizi değil kendini ilgilendirir.
Hatun çok karaktersizmiş ya. İlginizi, aşkınızı farkedip canının istediği gibi davranmış. Ama sizleyken erkeklerle olması zaten aldatmak. Sizde aşktan gözünüz kör bir şekilde ses çıkaramadınız herhalde. Hani bazen bir insan girer hayatına, iliğini sömürür, zarar verdiğini bilirsin ama vazgeçemezsin. Durum bu. Kendiniz için uzak durun bu insandan, şu kadarcık şeyden bile iyi biri olmadığı belli. Destek alabilirsiniz, atlatmanıza yardımcı olur.hayır kendiside hemcinsinden hoşlanıyor gibi davrandı bana ama aynı zamanda erkeklerle de sevgili olup sevgililerini bana anlatan bir insandı yani biseksüel gibiydi ve benim ondan hoşlandığımı ve kıskandığımıda farkederdi niye kıskanıyorsun onlar sadece bir ihtiyaç ama sen kalıcı olansın asla gitmeyenimsin derdi ve bu sözleriyle fena halde kendine bağlamıştı, saçma sapan bahanelerle uzaklaştı adı konmuş bir şey yoktu zaten kendisi başka erkeklerden beni kıskandığı için uzaklaştırdı diyebilirim
Vasifa gerek yok biyoloji bilmek bile bunun yanlış olduğunu gösterirBu nasıl yorum. Ben çok ayipladim sizi.. Allah in yarattığını Allah'a şikayet etmek bence daha günah. Hangi vasıfla yanlış yolda olduğuna karar verdiniz?
Yok onlar onaylamadığı için hastalık diyorlarsa hastalıktır, bilim ne anlar bundan.
Ben de hastalık demiyorum zaten :)aynen. eşcinsellik hastalık değildir hanımlar, hastalık olarak kabul edilmiyor. psikologa psikiyatra gitse tedavi etmez yani. nası daha mutlu bir homoseksüel olabilir o konuda yardımcı olur.
Eşcinsel birliktelik yaşayan hayvanların varlığı için ne diyor peki biyoloji????????Vasifa gerek yok biyoloji bilmek bile bunun yanlış olduğunu gösterir
Hatun çok karaktersizmiş ya. İlginizi, aşkınızı farkedip canının istediği gibi davranmış. Ama sizleyken erkeklerle olması zaten aldatmak. Sizde aşktan gözünüz kör bir şekilde ses çıkaramadınız herhalde. Hani bazen bir insan girer hayatına, iliğini sömürür, zarar verdiğini bilirsin ama vazgeçemezsin. Durum bu. Kendiniz için uzak durun bu insandan, şu kadarcık şeyden bile iyi biri olmadığı belli. Destek alabilirsiniz, atlatmanıza yardımcı olur.
BendeBu nasıl yorum. Ben çok ayipladim sizi.. Allah in yarattığını Allah'a şikayet etmek bence daha günah. Hangi vasıfla yanlış yolda olduğuna karar verdiniz?
Bu kez de hayvanla insanı mi bir ettiniz:)Eşcinsel birliktelik yaşayan hayvanların varlığı için ne diyor peki biyoloji????????
Ben de hastalık demiyorum zaten :)
Biyolojide tüm dünya varlığı bir değil mi? :) İnsanlar için ayrı bir dal mi var??? Hayvanlar da Allah'ın yarattığı insanlar daBende
Bu kez de hayvanla insanı mi bir ettiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?