Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben nasıl da düşünemedim tüh yaa... Kafa zehir maşallah![]()
OlmayiversinOlmamalı mı?
Higigiigig ne kadan komik
Konunun içinden onu mu çekip aldinizvücut hatları goz onunde oluyor takdir edersiniz ki
Aynn knk sen haklısınAkıl akıldan üstündür demişler. Güzel tavsiye ama bence.
Aynen sortta bile bakıyor müstehcen yerlerime.yoo niye belli olsun bikini bölgesi?
@Vander dediği gibi tayt mantıklı da yani taytta bile belli olmuyor.
gözünü dikip oraya mı bakıyor?
Yazayım mı hahaha abla yeni üye konu bu hani aklımda fikirler fikirler umarım kumaş pantolon değildir oyoo niye belli olsun bikini bölgesi?
@Vander dediği gibi tayt mantıklı da yani taytta bile belli olmuyor.
gözünü dikip oraya mı bakıyor?
E daha ne diye gelip konu açtınız biz de vay be kadına bak deyip hayran kalalım diye mi? İlginç bir vaka.Olmayiversin
Değil değil merak etme. İlk konum da değil. Burası bdv sayfası.eglence değil.Yazayım mı hahaha abla yeni üye konu bu hani aklımda fikirler fikirler umarım kumaş pantolon değildir o
Aynen sortta bile bakıyor müstehcen yerlerime.![]()
Eğlenirken öğretiyoruz diyelimDeğil değil merak etme. İlk konum da değil. Burası bdv sayfası.eglence değil.
Bizim kukumuza bakmıyorlar diye üzülelim istemiş bence.E daha ne diye gelip konu açtınız biz de vay be kadına bak deyip hayran kalalım diye mi? İlginç bir vaka.
Üzülmüş gibi yapalım da gariban sevindirelim sevaptır.Bizim kukumuza bakmıyorlar diye üzülelim istemiş bence.
Üzülme burma bıyıklım sana da ben ilgi gösterererim. Ama altında başka anlam aranmaya. Alıcı gözle bakmıom bak. Gözümü kapadımYa o kadar etiket attım bir mesaj bilem gelmedi
Küsüm size![]()
Kukuma bakma ha bdv ye konu açarımİ
Bisde onu diyorus saten de. Bdvi kadının sizsn tomografisini çektiğinden muzdarip olduğunuza dair konular açıyonus. Kadın ne güsel sise ücretsis hizmet vermiş. Acık kıymet bilin
Üzülme burma bıyıklım sana da ben ilgi göstererek. Ama altında başka anlam aranmaya. Alıcı gözle bakmıom bak. Gözümü kapadım![]()
![]()
![]()
Bakıçem. .. arkanı dön hemen bakıçemKukuma bakma ha bdv ye konu açarım
He kuku hariç hahah açığım