Hemcinsim!

Kk türkçemize baya güzide kelimeler kattı bu da onlardan biri..
İimrenti, imrenmek ile eğreti karışımı olsa gerek...imrendiğin şey sende eğreti duracak yani :)))
Bi de "birlik oturuyoruz" var birlik=aynı evde beraber
Ayrıca t harfini kaldırdık burda...Çıkdık, gitdik, satdık diyoruz

Siz de bu yeni kurallara derhal adapte olunuz
Önemli deyil ben hemen adepte olurum. Yanlız herkez dikkatli yazarsa sevinirim çünkü Türkçe konusunda çok hassasım :KK14:

Şaka bir yana arkadaşlar kumaş pantolonlar bazı bayanların özel bölgesinin resmen 3 boyutlu modeiini çıkarıyor. Ona dikkat etmek lazım ciddi ciddi .

Beli hafif aşağıda bırakacan bi de düzgün çamaşır giyecen bi de bi beden küçük pantul alıp üzerine yapıştirtmayacan 😂

Külotsuz gezenlerden olabilir misiniz konunun üstadı var gerçi bana laf düşmez ama aklıma bu geldi

Herkes çok beğenmeye yormuş ama ben gozume abuk sabuk gelen, cirkin gelen şeylere de bakiyorum ister istemez. Koccaaaman basenleriyle bembeyaz pantolon giyen kadin oldukca dikkatimi cekiyor ya da dar acik renk tisort, bluz giyip arkadan sutyenle sikistirdigi etlerinin ve bel simitlerinin fiskirmasi insani baktiriyor. 🙄

Bunlar olmasa bile baska ilginç gelen birseyler goruyor olabilir ama konusahibi de ustune 1000 katarak anlatiyor, yok arkadan poposunu inceledigini hissetmek filan... 🥴

Kesinlikle kıyas, bazı kadınlar kendinin farkında olmuyo daha doğrusu özgüven güzellikle sınırlı değil her anlamda yarışmaya çalışıyo kıyaslıyo falan saçmalık başka bişey değil, çok sinir bozucu insan yanında durmak istemiyo öyle birinin yanında
Teşekkür ediyorum. Ben de öyle olduğunu düşünüyorum aslında... Şartlar ve imkanlar ama ne yapalım 🥰

Herkes çok beğenmeye yormuş ama ben gozume abuk sabuk gelen, cirkin gelen şeylere de bakiyorum ister istemez. Koccaaaman basenleriyle bembeyaz pantolon giyen kadin oldukca dikkatimi cekiyor ya da dar acik renk tisort, bluz giyip arkadan sutyenle sikistirdigi etlerinin ve bel simitlerinin fiskirmasi insani baktiriyor. 🙄

Bunlar olmasa bile baska ilginç gelen birseyler goruyor olabilir ama konusahibi de ustune 1000 katarak anlatiyor, yok arkadan poposunu inceledigini hissetmek filan... 🥴
Sadece popomo bakıyor demedim ki😁

Teşekkür ediyorum. Ben de öyle olduğunu düşünüyorum aslında... Şartlar ve imkanlar ama ne yapalım 🥰
Yani mecburi ortamsa yapcak bişey yok uyarı da anlamaz o tipler pek, yoksa görüşmeyin can sıkmasınlar yok yere:KK16:

Sadece popoma bakiyor dediniz demedim de arkanizdakii insanin butun hatlarinizi, poponuzu suzdugunu" hissetmeniz filan kendi kurmaniz.
Kurmam mi? Peki öyle olsun o zaman. Arkadaşlarım da söylüyor deseydim inanacak miydiniz? Yalan söyler bı halim yok. Bı insanın yan tarafınızdan ya da arkanızdan size baktığını hissedebilirsiniz pekala :)

Back
X