- 4 Ağustos 2022
- 34
- -24
- 1
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu haftanın trendi bu herhaldeBu Yeni Birşey Değil Zamanla Ve Yavaş Yavaş Gelişen Bir Duygu.
Bir filmde İki Kadının Opusmesiyle Başladı. Hoşuma Gitti Artık Hemcinslerimden Hoşlanıyorum. evliyim Kafam Çok Karışık.
Benim Gibi Hisseden Varmı? Bu Geçici Birşeymi Bilemiyorum![]()
Bir konu çok tuttu ya hemen peşinden geliyo bir tane dahaBu haftanın trendi bu herhalde![]()
Bundan sonraki haftanın konusu ne acabaBir konu çok tuttu ya hemen peşinden geliyo bir tane daha
Daha Önce Açıldığını Bilmiyordum.Bir konu çok tuttu ya hemen peşinden geliyo bir tane daha
Allahin haram kildigi sapikligi reklamini yapmaya calisiyorsun utanman yok anladik sapiksan bizene senin sapikligindan burada kendine kendin gibi sapiklar araniyorsunda arayan belasinida bulur hem desifre edince cok dahami zevk aliyorsun sapiklik düsüncelerinle milletinde midesini bulandirmadan cek gitBu Yeni Birşey Değil Zamanla Ve Yavaş Yavaş Gelişen Bir Duygu.
Bir filmde İki Kadının Opusmesiyle Başladı. Hoşuma Gitti Artık Hemcinslerimden Hoşlanıyorum. evliyim Kafam Çok Karışık.
Benim Gibi Hisseden Varmı? Bu Geçici Birşeymi Bilemiyorum![]()
Eşime onun pantolonunu giyerken yakalandım sizce benden şüphelenmiş midirBundan sonraki haftanın konusu ne acaba![]()
Boşanın öyleyse. Sonra ne yapacaksanız yapın.Artık Hemcinslerimden Hoşlanıyorum
Böyle Bir Tepki Beklemiyordum.Allahin haram kildigi sapikligi reklamini yapmaya calisiyorsun utanman yok anladik sapiksan bizene senin sapikligindan burada kendine kendin gibi sapiklar araniyorsunda arayan belasinida bulur hem desifre edince cok dahami zevk aliyorsun sapiklik düsüncelerinle milletinde midesini bulandirmadan cek git
Ya da eşimi benim sütyenlerimi denerken gördüm merak ettim dedi bu normal miEşime onun pantolonunu giyerken yakalandım sizce benden şüphelenmiş midir![]()
Kaynanam dan hoşlanıyorum. Eşimden boşanıp onu alabilir miyimBundan sonraki haftanın konusu ne acaba![]()
Allaha sükür sapiklik pesinde degiliz herkesi kendin gibi görme tmmDaha Önce Açıldığını Bilmiyordum.
İnsanız Bu Duygular Hepimiz İcin
Bak din konusu yasak kendimi tutuyorum, adam akıllı konuş.Böyle Bir Tepki Beklemiyordum.
Peki Baharcim Çift Cinsiyet Doğan Kişiler Hakkında Ne düşünüyorsun.
Bunlarda Sapikmi Oluyor?
İnandigin Allah İnsanları Bu Şekilde Yaratıp Sonra Onları Senin Gibi Suçlayıp Sapik Damgasını Vuruyor.?
Biraz Bilim Ve Akıl Zekaniz Olsaydı Böyle Bir yorumda Bulunmazdiniz.
Bu Arada Çift Cinsiyetli İnsanlar Sayısı az değil Arastirin
Bacanagımdan hoşlanıyorum olabilir aKFDKKDFMFBundan sonraki haftanın konusu ne acaba![]()
Benim yorumum şu olurdu "zaten kocayı alınca yanında anasını da veriyorlar hiç boşama koca da ayak işlerinizi yapar işte"Kaynanam dan hoşlanıyorum. Eşimden boşanıp onu alabilir miyim![]()
Yanii çok şaşırıyorum bazen
Bir ay kadar oldu geleli buraya şaşırmayı bıraktım sayelerinde hayal gücümüz genişliyorKaynanam dan hoşlanıyorum. Eşimden boşanıp onu alabilir miyim
Yanii çok şaşırıyorum bazen