Hemcinsimden Hoşlanmam Normal mi?

Geçen ben de bir film izledim.
Patronlu aşklı meşkli film
Evliyim de ha.
Patronumu düşündüm.
Hay dedim dogru düzgün zam bile yapmadı ulan gel de buna aşık ol şimdi :KK70:
Ekonomi şartlarımız el vermiyor ütopik aşklara 😂😂😂

Niye son zamanlarda böyle konular çoğaldı bilmiyorum. Amaç algı oluşturmak mi onu da bilmiyorum ama neden böyle bir konu açıyorsunuz
Yani amaç ne olabilir
Çare mi arıyorsunuz?
Sizde biliyorsunuz evliyseniz bosanin veya psikolojik destek alın denilecegini
Yani her akla gelene de konu açmayın lütfen artık. Burayi okuyan gençler var akıl karışıklığı olabilir onlar için. Yapmayın lütfen.

Bir film izleyince mi oldu yani. İlk defa mi opusen iki kadin gordunuz tv'd? Konu gercek degil belli. Soruya gelecek olursak, gercek konuymus gibi cevap verdigimde, evet bence normal. Cok farkli insanlar mevcut yeryuzunde, kimi hemcinden hoslaniyor, kimi aseksuel hic cinsellige ilgisi olmuyor. Kisilerin cinsel tercihlerini sadece kendilerini baglar bence.

Böyle Bir Tepki Beklemiyordum.
Peki Baharcim Çift Cinsiyet Doğan Kişiler Hakkında Ne düşünüyorsun.
Bunlarda Sapikmi Oluyor?
İnandigin Allah İnsanları Bu Şekilde Yaratıp Sonra Onları Senin Gibi Suçlayıp Sapik Damgasını Vuruyor.?
Biraz Bilim Ve Akıl Zekaniz Olsaydı Böyle Bir yorumda Bulunmazdiniz.
Bu Arada Çift Cinsiyetli İnsanlar Sayısı az değil Arastirin
Ay aldığın bütün hesaplar o kadar aynı kalemden çıkmis gibi yaziliyo ki, bizi değil kendini kandırıyorsun Allah'ın günü farklı hesapla gelip aynı konuyu acmandan daraldik

Böyle Bir Tepki Beklemiyordum.
Peki Baharcim Çift Cinsiyet Doğan Kişiler Hakkında Ne düşünüyorsun.
Bunlarda Sapikmi Oluyor?
İnandigin Allah İnsanları Bu Şekilde Yaratıp Sonra Onları Senin Gibi Suçlayıp Sapik Damgasını Vuruyor.?
Biraz Bilim Ve Akıl Zekaniz Olsaydı Böyle Bir yorumda Bulunmazdiniz.
Bu Arada Çift Cinsiyetli İnsanlar Sayısı az değil Arastirin
Çift cinsiyet ne alaka. Siz çift cinsiyetli değilsiniz ki bunu öne sürdünüz. Biraz mantık lütfen

Back
X