- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.599
- 138
Eltimle çok iyi anlaşıyoruz benle uyumak istedi bu nedemek oluyor?Bacanagımdan hoşlanıyorum olabilir aKFDKKDFMF

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eltimle çok iyi anlaşıyoruz benle uyumak istedi bu nedemek oluyor?Bacanagımdan hoşlanıyorum olabilir aKFDKKDFMF
Ekonomi şartlarımız el vermiyor ütopik aşklaraGeçen ben de bir film izledim.
Patronlu aşklı meşkli film
Evliyim de ha.
Patronumu düşündüm.
Hay dedim dogru düzgün zam bile yapmadı ulan gel de buna aşık ol şimdi![]()
Kaynana 2.ci olmayı kabul edecek mi ama o da var
Benim yorumum şu olurdu "zaten kocayı alınca yanında anasını da veriyorlar hiç boşama koca da ayak işlerinizi yapar işte"![]()
Kız sorma sayıyla veriyorlar bunlarıBir ay kadar oldu geleli buraya şaşırmayı bıraktım sayelerinde hayal gücümüz genişliyor![]()
Dönem dönem lezbiyen mi oluyoruz?Bana anormal gelmiyor. Dönem dönem olabilir
Kayınpederim daha şık durur benceBacanagımdan hoşlanıyorum olabilir aKFDKKDFMF
Onunda kadın olanını seçer iki sonra gelir psikoloğuma aşık oldum diyeİnşallah psikoloğa gitmiştir![]()
Tövbeler olsunOnunda kadın olanını seçer iki sonra gelir psikoloğuma aşık oldum diye![]()
Ay aldığın bütün hesaplar o kadar aynı kalemden çıkmis gibi yaziliyo ki, bizi değil kendini kandırıyorsun Allah'ın günü farklı hesapla gelip aynı konuyu acmandan daraldikBöyle Bir Tepki Beklemiyordum.
Peki Baharcim Çift Cinsiyet Doğan Kişiler Hakkında Ne düşünüyorsun.
Bunlarda Sapikmi Oluyor?
İnandigin Allah İnsanları Bu Şekilde Yaratıp Sonra Onları Senin Gibi Suçlayıp Sapik Damgasını Vuruyor.?
Biraz Bilim Ve Akıl Zekaniz Olsaydı Böyle Bir yorumda Bulunmazdiniz.
Bu Arada Çift Cinsiyetli İnsanlar Sayısı az değil Arastirin
Çift cinsiyet ne alaka. Siz çift cinsiyetli değilsiniz ki bunu öne sürdünüz. Biraz mantık lütfenBöyle Bir Tepki Beklemiyordum.
Peki Baharcim Çift Cinsiyet Doğan Kişiler Hakkında Ne düşünüyorsun.
Bunlarda Sapikmi Oluyor?
İnandigin Allah İnsanları Bu Şekilde Yaratıp Sonra Onları Senin Gibi Suçlayıp Sapik Damgasını Vuruyor.?
Biraz Bilim Ve Akıl Zekaniz Olsaydı Böyle Bir yorumda Bulunmazdiniz.
Bu Arada Çift Cinsiyetli İnsanlar Sayısı az değil Arastirin
Bicurious. Olabilir, şaşırmamak lazım...Dönem dönem lezbiyen mi oluyoruz?