- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Lezbiyenler ilişki haricinde aşk da mı yaşıyor![]()

Sadece cinsellik yaşamazlar
Kahkaha attım yorumunuza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lezbiyenler ilişki haricinde aşk da mı yaşıyor![]()
Yatmak istiyorum diye bir sey yazan oldu mu? Senin aklin seksten baska bir seye calismiyor cok belli. Umarim duzelirsin.Sana her goz kirpanla yat istersen. Hakkaten beni ne ilgilendirir ne umrumda olur.
Ama gelip burda bu kizla yatmak istiyorum, beni mi erkegi mi tercih ediyor diye bize soran senin algin cidden acikmis.
Tam bir zavalli muhatap olmaya bile degmezİlk defa,senin bu kadar sert bir cevap yazdığını gördüm![]()
lezbiyenlik cinsel eğilimdir tamam da aşklarını da aynı cinse hissederler.
Sadece cinsellik yaşamazlar
Kahkaha attım yorumunuza
Dalga geciyor bence. Dusunsene, sirf ilgisini sezdin diye biri icin cinsel egilimini degistirebilecek kadar rahat bir kafa dunyan var ama gidip benle mi ilgileniyorsun diye soramiyacak kadar cekingensinİlk defa,senin bu kadar sert bir cevap yazdığını gördüm![]()
Ya bu tur ilişkileri onaylamiyorsan homofobiksen neden cevap yaziyorsun.Ilgiden kastin nedir onu bi anlasak derdini dinleyip teselli ettiyse ve sende onu ilişki yasayabiliriz diye dusunduysen yanlış. .
Ama duygusal anlamda ilgiyse bu yani o rengini belli etmisse pasif kalan taraf sizseniz atak bekliyor derim. .
Bunlar nasıl ilişkiler ya.
Valla her sey olabilirSeni kiskandirmaya çalışıyor olabilir mi?
Yada lez egilimi olduğunu dusundu kendisinin ve bir deneme yapip vazgecti?
Yada senden hoslanmadigina karar verdi?Yani bircok neden olabilir..
Üslubuna dikkat etCehalet kotu sey cevap bile verme.
Tam bir zavalli muhatap olmaya bile degmez
E cahilsin ne diyeyim. Okudugunu anlamaktan acizsin.Üslubuna dikkat et
Üslubuna dikkat etE cahilsin ne diyeyim. Okudugunu anlamaktan acizsin.
Haklisiniz. Sonunda düzgünce cevap veren biri. Tesekkur ediyorum.O da sizin gibi biseksüel olabilir ama hoşlandığı erkeğe olan duyguları daha baskın gelmiş olabilir. Doğal olarak bunu hiç dillendirmeden mesafeyi hissettirmek istemiş olabilir. Siz de bunu daha fazla zihninizde büyütmeden akışına bırakın en iyisi. Çünkü tam olarak ne hissettiğinden emin olamazsınız, ikiniz de açıkça konuşmadığınız sürece.
Yat uyu haydi gec oldu. Sorumdan uza.Üslubuna dikkat et
Ya bu tur ilişkileri onaylamiyorsan homofobiksen neden cevap yaziyorsun.
Beyinsiz oldugun icin normalKuscam![]()
Yatma saatin senin haydi uyuOnaylamiyorum demiş miyim ? Ayrıca bu atar hayırdır. . Yani.