Hemcinsime âşık oldum!

Sana her goz kirpanla yat istersen. Hakkaten beni ne ilgilendirir ne umrumda olur.

Ama gelip burda bu kizla yatmak istiyorum, beni mi erkegi mi tercih ediyor diye bize soran senin algin cidden acikmis.
Yatmak istiyorum diye bir sey yazan oldu mu? Senin aklin seksten baska bir seye calismiyor cok belli. Umarim duzelirsin.

Bence lezbiyensin. Hıc bir kız arkadasım ıcın bu kanıya varmadım acıkcası:KK57:

İlk defa,senin bu kadar sert bir cevap yazdığını gördümo_O
Dalga geciyor bence. Dusunsene, sirf ilgisini sezdin diye biri icin cinsel egilimini degistirebilecek kadar rahat bir kafa dunyan var ama gidip benle mi ilgileniyorsun diye soramiyacak kadar cekingensin

Haklisin vakit kaybi. Sorry

Seni kiskandirmaya çalışıyor olabilir mi?
Yada lez egilimi olduğunu dusundu kendisinin ve bir deneme yapip vazgecti?
Yada senden hoslanmadigina karar verdi?Yani bircok neden olabilir..

Ilgiden kastin nedir onu bi anlasak derdini dinleyip teselli ettiyse ve sende onu ilişki yasayabiliriz diye dusunduysen yanlış. .

Ama duygusal anlamda ilgiyse bu yani o rengini belli etmisse pasif kalan taraf sizseniz atak bekliyor derim. .

Bunlar nasıl ilişkiler ya.
Ya bu tur ilişkileri onaylamiyorsan homofobiksen neden cevap yaziyorsun.

O da sizin gibi biseksüel olabilir ama hoşlandığı erkeğe olan duyguları daha baskın gelmiş olabilir. Doğal olarak bunu hiç dillendirmeden mesafeyi hissettirmek istemiş olabilir. Siz de bunu daha fazla zihninizde büyütmeden akışına bırakın en iyisi. Çünkü tam olarak ne hissettiğinden emin olamazsınız, ikiniz de açıkça konuşmadığınız sürece.

O da sizin gibi biseksüel olabilir ama hoşlandığı erkeğe olan duyguları daha baskın gelmiş olabilir. Doğal olarak bunu hiç dillendirmeden mesafeyi hissettirmek istemiş olabilir. Siz de bunu daha fazla zihninizde büyütmeden akışına bırakın en iyisi. Çünkü tam olarak ne hissettiğinden emin olamazsınız, ikiniz de açıkça konuşmadığınız sürece.
Haklisiniz. Sonunda düzgünce cevap veren biri. Tesekkur ediyorum.

Back
X