Hemcinslerim yuzunden yuruyuse cikamiyorum

Bence kocanızın psikolojik baskısı yüzünden böyle hissediyorsunuz. Sanmıyorum ki kimsenin size bakmakla eline birşey geçecek. Sabah biraz erken saatleri tercih edersiniz, hem çok da sıcak olmaz, giyiminiz falan da abartı değil, öyle bakılacak bir şey yok , bence siz kuruntu yapıyorsunuz.

eşinin üzerinde ki baskısı, izin vermemesi vs sende böyle bir etki yaratmış .Haftada 4 gün sahilde tek başıma yürüyorum daha bir Allah'ın kulu dönüpte bakmadı . Ben de bakmadım .Demek ki bu kısımda sorun yok . Yürüyüşe çıkmak için izin alman gereken bir durumda yaşıyorsan , dışarıda ki herkese bir bahane bulabilirsin ...

Kim niye sana öldürecek gibi baksın etrafına bakıyordur insanlar sen üstüne alıyorsundur. Eşin seni çok kıskanınca sende onun sıkıntısı olmuş kimsenin sana öldürcek gibi baktığı yoktur

Siz hızlı hızlı yürürken bir yandan da kadınların size nasıl baktığını nasıl inceleyebiliyorsunuz anlamadım insanlar bakabilir ama yok kocaları bakacak diye korkuyorlar yok öldürecek gibi bakıyorlar ne alaka yani ben hiç anlamam öyle bakışlardan mana çıkarmam koşup geçiyorsunuz zaten hem haftaiçi sabah yapın sporunuzu daha sakin daha iyi olur pazar günü kalabalık olur mangal kokuları içinde koşmak pek iyi olmaz.

Balik etliyim oyle cok sisman degilim guzelim gibi bi kelimede kullanmadim bilakis siradan bi kadinim bakanlar zaten kadin koti bisy yapiyomusum.gibi bakiyolar anlam.veremyorum bu tavirlarina cik cik falan yaptilar
Tak kulağına kulaklığı, gözüne güneş gözlüğü, sanki omlar mı sana çocuk doğuracak da cık cık yapmalarını umursuyorsun şaka gibi!
Bu arada yürüyüş yüzünden kıskançlık yapan kocan yüzünden böyle düşünüyorsun bence yürüyen kadının kıskanılacak neyi varsa! Milletin kafasının için sapık kaynıyor

Kim.bilir ne mi dusunuyorlar yuruyis yapan bi kadin hakkinda ne dusunmeleri gerek karsiya bakarak yurudum insanlara neden bakayim yururken cik cik falan yaptilar hadi gordugumu yanlis yorumladim ama duydum homurdanip durdular

Yaa bir tek koşan kadın sizi gördüler çünkü ya o kadar kalabalıkta siz yolsa koşuyorsunuz nereden duyuyorsunuz acaba bunları yahu.İnsanlar artık genci yaşlısı parklara konan aletlerde spor yapıyor kimse cıklamıyor annemlerin ordaki park tam semt pazarına giden yolda herkes geçiyor ama herkes aletlerde taytla bile çalışıyor kimse bakmıyor. Önce bakıyorlar öldürecek gibi diyordunuz şimdi de cıklıyorlar diyorsunuz. O zaman pazar günü gitmeyin ya da kulaklık takın müzik dinleyerek yürüyün herkes kocasından sizi kıskanıyormuş havası yaratmayın yani

Bir insanın bana öldürecek gibi baktığını anlamam için mutlaka 30-40 saniye bakışmamız lazım yürürken nasıl fark ediyorsunuz anlamadım?!
Ses duydum diyorsunuz cıkcıklama şeklinde...
E size yaptıkları ne malum ?
Bence eşiniz sizin özgüveninizi elinizden almış,psikolojik olarak hasta olmak üzeresiniz,bence boşanın.

Valla bidaha yaparlarsa aynrn boyle tepki vercem bende biktim artik dar goruslu insanlardan

Pazar gunu gitmedim ayrica kocasindan kiskaniyo da demedim ben sorunumu yazdim yasadigim bolge cahil insan kayniyo bana uyduriyomusum gibi yorum yapmayin rica edicem..!

Yahu milletin bakışını takip edec k kadar gözünüzü dikip niye bakıyorsunuz
Yaa suclu benim demi ufacik bi parka yurume alani yapmislar ayni uerden 40 kere geciyorum ve gorup duymam cok normal simdi bi de kalkip insanlari rahatsiz etmissin falan dersiniz hic sasirmam!!

Hanimefendi sizin kocaniz normal degil, psikilojik olarak rahatsiz. ne demek evden cikarmamak? Onun yaninda kala kala psikolojinizi bozmus. Yazdiginiz seyler hic normal gelmedi gozume.
Istanbul sahil kenarinda falan yurumedim hanimefendi mahalle arasi dedikoducu kadinlarin yasadigi bi kayseri mahllesi ne yazik ki bu spor yapmaya calistigim yer

KONUMUN COK FAZLA YANLIS ANLASILDIGINI DUSUNUYORUM BEN COK GUZELIM KIISKANILIYORUM DEMEDIM OZGUVEN PATLAMASI YA DA HALISILASYON DA GORMEDIM YASADIGIM YER DEDIKODUCU KADINLARIN OLDUGU BIR MAHALLE TASINMA KARARI ALDIM ARADA ANLAYARAK YORUM YAPAN HANIMLAR OLDU TESEKKUR EDERIM ONLARA BEN SADECE NEDEN BENIM DE HAKKIM OLAN PARKTA YURUMEME VERILEN TEPKILERI ANLAMAYA CALISTIM VE BAZI.YORUMLARDAN ANLADIM DA

KONUM SIRADAN BI KONUYKEN BASIMA GELMIS CAN SIKICI BIR DURUMKEN BU KADAR ALAYA VE SALDIRIYA MARUZ KALMAM BENI COK UZDU KONUYU UYDURMADIM VE BIZZAT YASADIM AMA NERDEYSE O KADINLAR HAKLI BEN HAKSIZ OLDUM

Böyle yerler var malesef. Özellikle küçük yerlerde kadın tek başına yürüyorsa tuhaf karşılanabilir. Belki eşiniz bu yüzden izin vermemiş olabilir.

kocasının evden çıkarmak istemediğini vs nerde okudunuz hanımlar?

konu sahibi sana gelince sen de tak kulaklığı, önüne bak.

Belki size cikciklamiyorlar. Cik cik ne demekse artik..
Hem cikciklasinlar. Sizi tanimiyorlar sonucta. Uzerinize alinmayin hic bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…