- 29 Ekim 2017
- 829
- 1.431
- 33
- Konu Sahibi Blackangel95
-
eşinin üzerinde ki baskısı, izin vermemesi vs sende böyle bir etki yaratmış .Haftada 4 gün sahilde tek başıma yürüyorum daha bir Allah'ın kulu dönüpte bakmadı . Ben de bakmadım .Demek ki bu kısımda sorun yok . Yürüyüşe çıkmak için izin alman gereken bir durumda yaşıyorsan , dışarıda ki herkese bir bahane bulabilirsin ...Kizlar selamlar direk konuya gireyim 23 yasindayim 4 yillik evliyim pkoluyum doktor zayiflamam gerektigini soyledi yillar once ama esimin kislancligi yuzunden 4 yildir hic yuruyus falan yapamadim neyse annemin ameliyati falan derken heralde vicdana geldi arada yuruyus yapmama izin vermeye basladi
Ve gel gelelim hemcinslerim bana oldurecek gibi bakiyor evim cok uzak bi etrafta yuruyus yapacagim sadece park var her yer yokus o ufak parka gittim yurume alaninda yuruyeyim.diye kadinlar cocuklar parktalar esleri kalabalik cimenlerde kimisi mangal yapiyo caylar borekler oturuyolar otursunlar haklari ama onlarin oturmaya hakki var da benim yurumeye neden.hakkim yok altimda bol esofmanim ustumde uzun tunik neden bana oldurecek.gibi bakiyo bu kadinlar kimi esinin bakislarini takip.ediyo sonra beni dovecek.gibi bakiyo niye sizce hatali ben miyim cikmiyorum simdi evde hareket yapmaya calisiyorum ama kardiyo yapmam.lazim cok uzgunum kendimi cok kotu hissettirdiler bana
Tak kulağına kulaklığı, gözüne güneş gözlüğü, sanki omlar mı sana çocuk doğuracak da cık cık yapmalarını umursuyorsun şaka gibi!Balik etliyim oyle cok sisman degilim guzelim gibi bi kelimede kullanmadim bilakis siradan bi kadinim bakanlar zaten kadin koti bisy yapiyomusum.gibi bakiyolar anlam.veremyorum bu tavirlarina cik cik falan yaptilar
Kim.bilir ne mi dusunuyorlar yuruyis yapan bi kadin hakkinda ne dusunmeleri gerek karsiya bakarak yurudum insanlara neden bakayim yururken cik cik falan yaptilar hadi gordugumu yanlis yorumladim ama duydum homurdanip durdular
Valla bidaha yaparlarsa aynrn boyle tepki vercem bende biktim artik dar goruslu insanlardanBakarlarsa baksınlar bakacakları varsa görecekleri de var .
Birgün bir arkadaşıma gidiyorsun varoş biraz yaz diz altı eşofman atlet giydim yürüyorum bir kız bana bakıyor yanındaki çocuğun koluna girmiş çocuk bunu hiç umursamıyor yazışıyor Buda aşkım bak şuna ne açık dedi benim şalter attı sen saçıma fön çekmeyim diye saçını örtmüşsün dedim üzerindekiler benim giydiklerimden dardı. Bir de aşkım diyorsun aşkınında aşkı var onla yazışıyor galiba dedim.
Demek ki ortak mevzunuz yok benden başka kendinizi konuşun demiştim.
Bakıp çık çık yapanlara kocalarının yanında ne oldu diye sorsaydın .
Pazar gunu gitmedim ayrica kocasindan kiskaniyo da demedim ben sorunumu yazdim yasadigim bolge cahil insan kayniyo bana uyduriyomusum gibi yorum yapmayin rica edicem..!Yaa bir tek koşan kadın sizi gördüler çünkü ya o kadar kalabalıkta siz yolsa koşuyorsunuz nereden duyuyorsunuz acaba bunları yahu.İnsanlar artık genci yaşlısı parklara konan aletlerde spor yapıyor kimse cıklamıyor annemlerin ordaki park tam semt pazarına giden yolda herkes geçiyor ama herkes aletlerde taytla bile çalışıyor kimse bakmıyor. Önce bakıyorlar öldürecek gibi diyordunuz şimdi de cıklıyorlar diyorsunuz. O zaman pazar günü gitmeyin ya da kulaklık takın müzik dinleyerek yürüyün herkes kocasından sizi kıskanıyormuş havası yaratmayın yani
Psikologa gitmek normal bir durumdur neden dusunmeyim?????Psikoloğa gitmeyi düşünür müsünüz?
Yaa suclu benim demi ufacik bi parka yurume alani yapmislar ayni uerden 40 kere geciyorum ve gorup duymam cok normal simdi bi de kalkip insanlari rahatsiz etmissin falan dersiniz hic sasirmam!!Yahu milletin bakışını takip edec k kadar gözünüzü dikip niye bakıyorsunuz
Istanbul sahil kenarinda falan yurumedim hanimefendi mahalle arasi dedikoducu kadinlarin yasadigi bi kayseri mahllesi ne yazik ki bu spor yapmaya calistigim yerHanimefendi sizin kocaniz normal degil, psikilojik olarak rahatsiz. ne demek evden cikarmamak? Onun yaninda kala kala psikolojinizi bozmus. Yazdiginiz seyler hic normal gelmedi gozume.
Istanbul sahil kenarinda falan yurumedim hanimefendi mahalle arasi dedikoducu kadinlarin yasadigi bi kayseri mahllesi ne yazik ki bu spor yapmaya calistigim yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?