Hemcinslerim yuzunden yuruyuse cikamiyorum

Hmm ayni cahil mahalleden ayni alandan gunde 40 defa geciyorsaniz anlarim.
Bence kulakliginizi takin ve hafif kosma tarzinda yuruyun. Spor yaptiginiz belli olsun.

Bence tek başına dışarı çıkmamaktan büyük ölçüde öz güven eksikliği yaşıyorsun.

Yoksa biri bana bakmış veya bakmamış çokta umurumda olmaz dert edinmem açıkçası.

Senin yaşadığını yaşayan arkadaşım anlattı o da senelerce ekmek almaya bile çıkamamış. İlk rahatça çıktığında da herkes kendine bu neden dışarda düşüncesiyle baktığını sanmış. Yani kuruntu yapma yok öyle bişey kimse sana bakmıyor

Pazar gunu gitmedim ayrica kocasindan kiskaniyo da demedim ben sorunumu yazdim yasadigim bolge cahil insan kayniyo bana uyduriyomusum gibi yorum yapmayin rica edicem..!

Siz açtığınız konuda yazdıklarınızı tekrar okuyun!! eşleriyle çocuklarıyla parkta oturuyorlar mangal yapıyorlar bazı kadınlar eşlerinin bakışlarını takip ediyor yazmışsınız!! bu eşlerini kıskanıyorlar demek olmuyor mu?

ayrıca kocalar pazar günü evde olur mangal yapar ona istinaden dedim yürürken kadınların eşlerinin bakışlarını takip ettiğini farketmeniz enteresan!! siz kocanız kıskanıyor diye herkes kıskanıyor sanıyorsunuz galiba koca parkta herkes kadınlı erkekli kalabalık oturuyor da bir size cık cık yapıyorlar yanii.

Yok ben hayal.gordum.gaipten sesler duydum basima gelen.sorunu yazdim ki burda mantikli.dusunebilecek bi kac kisi cikar.diye konu.acarken senden.izin alacak degilim..!!!!

Yok ben hayal.gordum.gaipten sesler duydum basima gelen.sorunu yazdim ki burda mantikli.dusunebilecek bi kac kisi cikar.diye konu.acarken senden.izin alacak degilim..!!!!

Ben izin al mı dedim? konunuzda kadınlar eşlerinin bakışlarını takip ediyor demişsiniz. Sonra da ben kocalarını kıskanıyorlar demedim diyorsunuz bana!!bal gibi de konunuzda bunu demeye getirmişsiniz demedim diyorsunuz bunu ispat ettim size ama saptırıyorsunuz.

Pazar günü gitmedim diyorsunuz bir yandan da kocalarıyla mangal yapıyorlar diyorsunuz demek ki haftasonu yani konunuzda yazdıklarınızla verdiğiniz cevaplar tutarsız!!

bol eşofman tunik yürüyorsunuz herkes cık cık yapıyor ve bu insanlar zaten kalabalık kızlı kadınlı erkekli piknik yapan insanlae bir size takılıyorlar.

evet tamam herkes sizi kıskanıyor bir yürüyüşe çıktınız eşinizin dediği gibi herkes kıskandı oldu mu rahatladınız mı:)))

Mune abla bakabilir misin lutfen sorunumu paylasmak istedim yalnizca ben

Neden baksınlar ki anlamadım. Ha süper mini etek,full makyaj yapsanız geçseniz önlerinden cık cıklar,homurdamalar olur(olmaması gerekir tabi o ayrı) ama bol eşofmanlı,tunikli birini neden garipsediler ki.
Bilemedim,taytla yürüyüşe çıkarım,elbise de giyerim,askılı da yazın (normal zamanlarda,yürüyüşte değil) daha denk gelmedim bahsettiğiniz tarzda bir muameleye. Bir kez sadece gözü görünecek şekilde çarşaf giymiş bir kadın öyle ters bakıp homurdandı. Onuda çevirip ters bir şekilde hayırdır dedim,defoldu gitti çenesini kapayıp.

Garip bi yer burasi diyorum ya sirf cocugunu kapinin onune indiren kadina bile erkek.bekliyo gibi mide bulandirici yorumlar yapildi bu mahallede

Istanbul sahil kenarinda falan yurumedim hanimefendi mahalle arasi dedikoducu kadinlarin yasadigi bi kayseri mahllesi ne yazik ki bu spor yapmaya calistigim yer

Ben sizi gayet anladım haklısınız
Yengem kayseride yaşıyordu hem de zengin bir muhitte
Aşırı tutucu bir yer, kadınsan sokakta sigara bile içemezsin demişti
Konu sahibesinin doğru gözlem yaptığını düşünüyorum

Evet maalesef oyle kardesim ziyaretime geldi otobis beklerken yol uzun malum.sigata yakti durakta Allahim bakislari bi gor sanirsin dunyanin en kotu seyini yapiyo kardesim.ben gibi sessiz degil tabi hayirdir sikintin mi var dedi direk kadin da hihh yapti cevirdi kafasini biraksam oracikta oldurecekti kadini cok farkli bi sehir gercekten elimde olsa baska sehire gidicem ama takildik kaldik burda

seni çok ii anlıyorum küçük ve çok muhafazakar bi muhidde yaşıyodum 4 5 sene önce ve mahallede kot bile giysem diğer kadınlar ters ters bakardı bi şeyler mırıldanırdı. burda saldıranlarda olmuş takma onları kafaya canım böyle şeyleri hemcinslerimiz yapabiliyo ve en iyisi dha iyi bi çevreye taşınman zaten

Sirf saldirmak polemik cikarmak.icin yorum yaptilar canim ya anlayisin icin tesekkur.ederim

Yaa suclu benim demi ufacik bi parka yurume alani yapmislar ayni uerden 40 kere geciyorum ve gorup duymam cok normal simdi bi de kalkip insanlari rahatsiz etmissin falan dersiniz hic sasirmam!!
Kadınlar haklı falan demedi hiçkimse, ama herkes bu kadar detaylı anlatmanıza şaşırdı, demek ki onlar gibi siz de gözünüzü dikip baktınız yorumu çıktı. Tekrar söylüyorum takın kulaklığı ve güneş gözlüğünü yürüyün, heryer Kayseri mahallesi kilo vermeniz gerekiyorsa cık cık yapan baklava börekçi teyzeleri umursamayacaksınız

Bakma etrafına bak ben bir saat yürüyorum sonra düşünüyorum sokakta hangi tipleri gördüm diye:)) aklıma hiçbir tip gelmiyor o derece bakmamısim düsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…