- Konu Sahibi Blackangel95
-
Evet sanirim o yuzden cok cirkin.seylerle karsilastik esimle.burdaBöyle yerler var malesef. Özellikle küçük yerlerde kadın tek başına yürüyorsa tuhaf karşılanabilir. Belki eşiniz bu yüzden izin vermemiş olabilir.
Pazar gunu gitmedim ayrica kocasindan kiskaniyo da demedim ben sorunumu yazdim yasadigim bolge cahil insan kayniyo bana uyduriyomusum gibi yorum yapmayin rica edicem..!
Yok ben hayal.gordum.gaipten sesler duydum basima gelen.sorunu yazdim ki burda mantikli.dusunebilecek bi kac kisi cikar.diye konu.acarken senden.izin alacak degilim..!!!!Siz açtığınız konuda yazdıklarınızı tekrar okuyun!! eşleriyle çocuklarıyla parkta oturuyorlar mangal yapıyorlar bazı kadınlar eşlerinin bakışlarını takip ediyor yazmışsınız!! bu eşlerini kıskanıyorlar demek olmuyor mu?
ayrıca kocalar pazar günü evde olur mangal yapar ona istinaden dedim yürürken kadınların eşlerinin bakışlarını takip ettiğini farketmeniz enteresan!! siz kocanız kıskanıyor diye herkes kıskanıyor sanıyorsunuz galiba koca parkta herkes kadınlı erkekli kalabalık oturuyor da bir size cık cık yapıyorlar yanii.
Yok ben hayal.gordum.gaipten sesler duydum basima gelen.sorunu yazdim ki burda mantikli.dusunebilecek bi kac kisi cikar.diye konu.acarken senden.izin alacak degilim..!!!!
Ben izin al mı dedim? konunuzda kadınlar eşlerinin bakışlarını takip ediyor demişsiniz. Sonra da ben kocalarını kıskanıyorlar demedim diyorsunuz bana!!bal gibi de konunuzda bunu demeye getirmişsiniz demedim diyorsunuz bunu ispat ettim size ama saptırıyorsunuz.
Pazar günü gitmedim diyorsunuz bir yandan da kocalarıyla mangal yapıyorlar diyorsunuz demek ki haftasonu yani konunuzda yazdıklarınızla verdiğiniz cevaplar tutarsız!!
bol eşofman tunik yürüyorsunuz herkes cık cık yapıyor ve bu insanlar zaten kalabalık kızlı kadınlı erkekli piknik yapan insanlae bir size takılıyorlar.
evet tamam herkes sizi kıskanıyor bir yürüyüşe çıktınız eşinizin dediği gibi herkes kıskandı oldu mu rahatladınız mı:)))
Garip bi yer burasi diyorum ya sirf cocugunu kapinin onune indiren kadina bile erkek.bekliyo gibi mide bulandirici yorumlar yapildi bu mahalledeNeden baksınlar ki anlamadım. Ha süper mini etek,full makyaj yapsanız geçseniz önlerinden cık cıklar,homurdamalar olur(olmaması gerekir tabi o ayrı) ama bol eşofmanlı,tunikli birini neden garipsediler ki.
Bilemedim,taytla yürüyüşe çıkarım,elbise de giyerim,askılı da yazın (normal zamanlarda,yürüyüşte değil) daha denk gelmedim bahsettiğiniz tarzda bir muameleye. Bir kez sadece gözü görünecek şekilde çarşaf giymiş bir kadın öyle ters bakıp homurdandı. Onuda çevirip ters bir şekilde hayırdır dedim,defoldu gitti çenesini kapayıp.
O zaman taşının.Garip bi yer burasi diyorum ya sirf cocugunu kapinin onune indiren kadina bile erkek.bekliyo gibi mide bulandirici yorumlar yapildi bu mahallede
Cok yakinda ev bakicam sirf kirasi uygun diye oturdum ama pisman oldumO zaman taşının.
Yapacak başka birşey yok.
Uğraşılmaz böyle zihniyetle.
Istanbul sahil kenarinda falan yurumedim hanimefendi mahalle arasi dedikoducu kadinlarin yasadigi bi kayseri mahllesi ne yazik ki bu spor yapmaya calistigim yer
Evet maalesef oyle kardesim ziyaretime geldi otobis beklerken yol uzun malum.sigata yakti durakta Allahim bakislari bi gor sanirsin dunyanin en kotu seyini yapiyo kardesim.ben gibi sessiz degil tabi hayirdir sikintin mi var dedi direk kadin da hihh yapti cevirdi kafasini biraksam oracikta oldurecekti kadini cok farkli bi sehir gercekten elimde olsa baska sehire gidicem ama takildik kaldik burdaBen sizi gayet anladım haklısınız
Yengem kayseride yaşıyordu hem de zengin bir muhitte
Aşırı tutucu bir yer, kadınsan sokakta sigara bile içemezsin demişti
Konu sahibesinin doğru gözlem yaptığını düşünüyorum
Sirf saldirmak polemik cikarmak.icin yorum yaptilar canim ya anlayisin icin tesekkur.ederimseni çok ii anlıyorum küçük ve çok muhafazakar bi muhidde yaşıyodum 4 5 sene önce ve mahallede kot bile giysem diğer kadınlar ters ters bakardı bi şeyler mırıldanırdı. burda saldıranlarda olmuş takma onları kafaya canım böyle şeyleri hemcinslerimiz yapabiliyo ve en iyisi dha iyi bi çevreye taşınman zaten
ne demek canım takma kafana hiç zaten iyi niyetli olan insan belli oluyo mutlakaSirf saldirmak polemik cikarmak.icin yorum yaptilar canim ya anlayisin icin tesekkur.ederim
Kadınlar haklı falan demedi hiçkimse, ama herkes bu kadar detaylı anlatmanıza şaşırdı, demek ki onlar gibi siz de gözünüzü dikip baktınız yorumu çıktı. Tekrar söylüyorum takın kulaklığı ve güneş gözlüğünü yürüyün, heryer Kayseri mahallesi kilo vermeniz gerekiyorsa cık cık yapan baklava börekçi teyzeleri umursamayacaksınızYaa suclu benim demi ufacik bi parka yurume alani yapmislar ayni uerden 40 kere geciyorum ve gorup duymam cok normal simdi bi de kalkip insanlari rahatsiz etmissin falan dersiniz hic sasirmam!!
Bakma etrafına bak ben bir saat yürüyorum sonra düşünüyorum sokakta hangi tipleri gördüm diye:)) aklıma hiçbir tip gelmiyor o derece bakmamısim düsun:)Kizlar selamlar direk konuya gireyim 23 yasindayim 4 yillik evliyim pkoluyum doktor zayiflamam gerektigini soyledi yillar once ama esimin kislancligi yuzunden 4 yildir hic yuruyus falan yapamadim neyse annemin ameliyati falan derken heralde vicdana geldi arada yuruyus yapmama izin vermeye basladi
Ve gel gelelim hemcinslerim bana oldurecek gibi bakiyor evim cok uzak bi etrafta yuruyus yapacagim sadece park var her yer yokus o ufak parka gittim yurume alaninda yuruyeyim.diye kadinlar cocuklar parktalar esleri kalabalik cimenlerde kimisi mangal yapiyo caylar borekler oturuyolar otursunlar haklari ama onlarin oturmaya hakki var da benim yurumeye neden.hakkim yok altimda bol esofmanim ustumde uzun tunik neden bana oldurecek.gibi bakiyo bu kadinlar kimi esinin bakislarini takip.ediyo sonra beni dovecek.gibi bakiyo niye sizce hatali ben miyim cikmiyorum simdi evde hareket yapmaya calisiyorum ama kardiyo yapmam.lazim cok uzgunum kendimi cok kotu hissettirdiler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?