- 27 Ekim 2015
- 940
- 2.106
- 113
- Konu Sahibi Blackangel95
-
Ben paranoyak degilim sizin basiniza gelmemis ne guzel benimde geldi ne yazik ki ve yardim almak istedim mantikli dusunebilecek insanlardanBence eşinizin paranoyaklığı size de sırayet etmiş.
Yıllardır istediğim yolda yürürüm kimse bana o şekilde bakmadı. Bakan varsa da ben görmedim.
Ayrıca eşim yürümeme izin verdi demek ne acı bir cümle. Eşiniz bile olsa dışarı çıkmanıza kimse izin veremez.
Eşiniz bir psikopat ve sizin özgüveninizi yerle bir etmiş..
Ya benim arkadaşım Batman da yaşıyor. Eşinin sülalesinde kadınların pantolon giymesi ayıp ve yasak.
Parkta telefonla konuştuğu için akrabalarının diline düşmüştü.
Kuzeninin koluna girip (ki o da kadın) yürüdüğü için kayınbiraderi dedikodu yapmış falan filan yani...
Kimsenin kalbine inmesin kısa keseyim.
Ülkenin bazı bölgelerinde aşılamamış neler var neler.
Balik etliyim oyle cok sisman degilim guzelim gibi bi kelimede kullanmadim bilakis siradan bi kadinim bakanlar zaten kadin koti bisy yapiyomusum.gibi bakiyolar anlam.veremyorum bu tavirlarina cik cik falan yaptilarinsanlar sana bakmiyodur sen takintilisin bence
cok mu kilolusun da bakiyolar zayiflamam gerekiyo demissin
oyleyse mecbur yurucen koşcan ki zayiflican hem bebisin olcak hem tığ gibi olcan ilisi bir arada mis
ama cok guzelim de bakiyolar diyosan şımarma derim :))
o zmn esin seni oyle bi sindirmis ki sen artik disari cikinca herkes sana bakiyo saniyosunBalik etliyim oyle cok sisman degilim guzelim gibi bi kelimede kullanmadim bilakis siradan bi kadinim bakanlar zaten kadin koti bisy yapiyomusum.gibi bakiyolar anlam.veremyorum bu tavirlarina cik cik falan yaptilar
Bakarlarsa baksınlar bakacakları varsa görecekleri de var .Kizlar selamlar direk konuya gireyim 23 yasindayim 4 yillik evliyim pkoluyum doktor zayiflamam gerektigini soyledi yillar once ama esimin kislancligi yuzunden 4 yildir hic yuruyus falan yapamadim neyse annemin ameliyati falan derken heralde vicdana geldi arada yuruyus yapmama izin vermeye basladi
Ve gel gelelim hemcinslerim bana oldurecek gibi bakiyor evim cok uzak bi etrafta yuruyus yapacagim sadece park var her yer yokus o ufak parka gittim yurume alaninda yuruyeyim.diye kadinlar cocuklar parktalar esleri kalabalik cimenlerde kimisi mangal yapiyo caylar borekler oturuyolar otursunlar haklari ama onlarin oturmaya hakki var da benim yurumeye neden.hakkim yok altimda bol esofmanim ustumde uzun tunik neden bana oldurecek.gibi bakiyo bu kadinlar kimi esinin bakislarini takip.ediyo sonra beni dovecek.gibi bakiyo niye sizce hatali ben miyim cikmiyorum simdi evde hareket yapmaya calisiyorum ama kardiyo yapmam.lazim cok uzgunum kendimi cok kotu hissettirdiler bana
Yaa nerden takip edebilirim o kadını ?Parktaki vatandaşlara bir yorumum yok. Belki gerçekten öyledir belki de sen alıngansındır. Ama illa spor yapacağım diyorsan aç Internetten Leslie yap.
Youtube'de videoları var. Leslie yaz, arama yap. 15lık olan programla başlayabilirsin.Yaa nerden takip edebilirim o kadını ?Bende kendime spor konusunda bir rehber arıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?