Hemcinslerim yuzunden yuruyuse cikamiyorum

Ben paranoyak degilim sizin basiniza gelmemis ne guzel benimde geldi ne yazik ki ve yardim almak istedim mantikli dusunebilecek insanlardan

insanlar sana bakmiyodur sen takintilisin bence
cok mu kilolusun da bakiyolar zayiflamam gerekiyo demissin
oyleyse mecbur yurucen koşcan ki zayiflican hem bebisin olcak hem tığ gibi olcan ilisi bir arada mis
ama cok guzelim de bakiyolar diyosan şımarma derim :))
ya da buyik ihtimal esin seni disari cikarmaya cikarmaya sindirmis iyice sende dosari yuruyuse gidince herkes sana bakiyor saniyorsun ozguvenim yerle bir olmus o adamdan cocuk mu yapcan cidden ?

Ben bu kadar olduğunu KKda öğrendim desem Loch.
Hani tamam şehir şehir fark ediyor insanların bakışı, kadın üzerinden davranışara-giyimlere-günün saatlerine yüklediği anlamları, çok yabancısı değilim ama cidden bu kadar keskin ve kalabalıklar halinde olduğunu bilmezdim.

Balik etliyim oyle cok sisman degilim guzelim gibi bi kelimede kullanmadim bilakis siradan bi kadinim bakanlar zaten kadin koti bisy yapiyomusum.gibi bakiyolar anlam.veremyorum bu tavirlarina cik cik falan yaptilar

Balik etliyim oyle cok sisman degilim guzelim gibi bi kelimede kullanmadim bilakis siradan bi kadinim bakanlar zaten kadin koti bisy yapiyomusum.gibi bakiyolar anlam.veremyorum bu tavirlarina cik cik falan yaptilar
o zmn esin seni oyle bi sindirmis ki sen artik disari cikinca herkes sana bakiyo saniyosun
ya da gittigin parkda yuruyus yapan kimse yok tek sensin bazi cahil koca karilar cık cık yapmistir
bizim burda mesela cocuk parki var kucuk orda yuruyus yapilmaz millet colugunu cocgunu alir dedikodu yapar yuruyus yapmazlar ben gitsem yuruys yapsam kesin beni de cık cıklarlar :)
ama senin esin normal degil ondan cocuk falan dusunme hatta bir an once o ruh hastasini eger ailen destek cikiyosa boşa derim boyle hayat mi gecer arkadasim uzuldum adina bu nedir ya insan nasil izin vermez karisina yuruyus yaptirmaz tövbeee

sen nasıl bi yerde yaşıyorsun öyle.. öyledir belkide dediğin gibi herkes sana bakıyodur, ayıp karşılıyolardır garip ama inanırım yani.
valla kulaklığını tak, kimseye de bakmadan yoluna devam et

sorununuz belli. oturdugunuz muhit ve sahip oldugunuz cevre.. buna biz cozum bulamayiz ki..buyük bir dertte degil acikcasi. kafaya takmayacaksiniz hepsi bu.

bir dönem saçma bir ilde bulunmuştum. yaşadığınız yer sanırım o bölgelerde. o yüzden sizi anlıyorum. bence takmaya değmez hatta bi de kulaklık takın ve yolunuza bakın havalar mis gibi. baksın yani kendisi belki de yalnız yürüyüş yapabilecek kadar özgür değil, kıskanıyor vs..
ha olmuyorsa, imkanınız varsa bi koşu bandı alabilirsiniz.
youtube da Leslie happy walk videoları var, yürüyüş gb kalori yakabiliyrsunuz ev içinde. deneyebilirsiniz.

Yürüyüş yapmak için eşten izin alan Kadınlar var hala bu devirde. Ben bu durumda size çok üzüldüm. Kendinizi bu kadar teslim etmeyin kocalarınıza. Hak verilmez alınır. Eşinizin içi kötü demekki yürüyüş yapan kadınlara ne gözle bakıyorsa artık

Bakarlarsa baksınlar bakacakları varsa görecekleri de var .
Birgün bir arkadaşıma gidiyorsun varoş biraz yaz diz altı eşofman atlet giydim yürüyorum bir kız bana bakıyor yanındaki çocuğun koluna girmiş çocuk bunu hiç umursamıyor yazışıyor Buda aşkım bak şuna ne açık dedi benim şalter attı sen saçıma fön çekmeyim diye saçını örtmüşsün dedim üzerindekiler benim giydiklerimden dardı. Bir de aşkım diyorsun aşkınında aşkı var onla yazışıyor galiba dedim.
Demek ki ortak mevzunuz yok benden başka kendinizi konuşun demiştim.
Bakıp çık çık yapanlara kocalarının yanında ne oldu diye sorsaydın .

Yanlış birşey yaptığınızı düşündüğünüz için bakışları yanlış yorumluyor olabilir misiniz. Eşinizle yürüyün akşamları hem daha eğlenceli olur hemde siz stres yapmazsınız

yıllardır yürürüm hep gözümde güneş gözlüğü başımda şapka ya da bandana olur. kimse tanımaz, zaten tempolu yürürken kimseye bakmam. kulağımda mutlaka müzik olur ki tempom düşmesin. siz de öyle yapın, kimseyle göz temasına girmeyin. önünüze bakın ki motivasyonunuz düşmesin. ben kalabalık olmayan saatleri tercih ederim, açık havada yürümek yağ yakımın hızlandırır.
sağlığınızı düşünün, elalem bakıyor diye enerjinizi düşürmeyin.

Neden takiyorsunuz ki kotu bakiyorlarsa bakosinlar. Belki de size oyle geliyordur. siz yanlis birsey yapmiyorsunuz sonucta. Sporunuzu yuruyusunuzu yapin kimseylede ilgilenmeyin takmayin.

Canim alışık olmadığın için sana öyle geliyor olabilir yada aynı yerden bir kaç defa geçince insanların dikkatini çekmiş olabilir ama kimse kimseye yürüyüş yapiyo diye kiskancliktan kinlenmez niye başkaları yüzünden yürüyüş yapmanın zevkinden ve faydası ndan mahrum kaliyosun ki açık havada yürüyüş en güzel spor sen vereceğin kilolara odaklan takma kimseyi

Insanlara size baktiklarini birbirlerine gosterip cikcikladiklarini gorecek kadar neden uzun uzun bakiyosunuz? Ben de bu tipleri anlamam benim de var oyle bi arkadasim ay şu bana bakti ay bu bana bakti sanirsin kainat guzeli kapat gozunu cevir kafani kocan seni evden cikarmaya cikarmaya biraz asosyallesmissin dunyaya adapte olmaya calis

Bakıyor olabilirler yaşadığınız yeri bilmiyorum ama yaşadığınız yere göre değişiyor bu bakma durumu.Bakarlarsa baksınlar , siz aldırmayın.Bizim insanımız izlemeyi seviyor , pikniğe gider diğer insanları izler , sahilde oturup yürüyenleri izlerler , plajda güneşlenenleri izlerler , iş makinelerini izlerler.İzlemeyi seven bi' toplumuz.Aldırmayın o yüzden.

Onların sizi izlediğini fark ettiğinize göre siz de onları izliyorsunuz.Bakın işte toplum olarak izlemeyi seviyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…