- 26 Ekim 2015
- 8.467
- 20.458
- 348
- Konu Sahibi Blackangel95
-
Hmmmmm yani esimi ikna etmisken gunes altinda yurumeyi birakayim.hmmmm hemde sirf 3-5 yobaz icin
Aynen aynen pantolon giyiyorum diye.neler ettiler bana burda bi gorsenizYa benim arkadaşım Batman da yaşıyor. Eşinin sülalesinde kadınların pantolon giymesi ayıp ve yasak.
Parkta telefonla konuştuğu için akrabalarının diline düşmüştü.
Kuzeninin koluna girip (ki o da kadın) yürüdüğü için kayınbiraderi dedikodu yapmış falan filan yani...
Kimsenin kalbine inmesin kısa keseyim.
Ülkenin bazı bölgelerinde aşılamamış neler var neler.
Yok yaw o kadar da değil şimdi herifimin memleketini gömmeyin :)Evlenmeden.once ufak bi sehirde yasiyordum sozde ufak yerlere gelismemis derler kayserinin adi buyuk sehir ben boyle yobazlik omrumde.gormedim napsak sucluyuz.kadinlar olarak bu sehirde
Kv ile.yasiyordum ufacik bi yatak odam vardi bana ait olan ve hareket etmek bile guctu orda baska mahalledeydim bu kadar sorun.olmuyordu orda da kv sorun cikardi yuruyus yapamadimHmmmmmnnn... ben sizin 4 senedir koşma bandi almamanizi anlamadim.
Güneşin altında yürümeniz en sağlıklısı ama kayseride bence 4 kişi değildir bömböm bakan.
Cunku talas ogrencilerin alani :) bende anne tarafindan kayseriliyim ama napalim dogruya dogru simdi :)Yok yaw o kadar da değil şimdi herifimin memleketini gömmeyin :)
Kayınvalidemler Talas ta yaşıyor.
Ali Dağı paraşüt pistine ben,eşim,görümcem bisiklet sürmeye,yürüyüş yapmaya gidiyoruz hep. Çok da severim orayı.
Hahah haklısınız valla. Bide sanırım kk'de şöyle bi durum var biri sert bi yorum yaparsa ve bu yorum iyi bi beğeni alırsa yükleniyor herkes aynı tarz yorumları yaparak. Yahu başka açıdan baksanız? Ama yok hepsi alkış alıcak konu sahibini yerden yere vurarakValla ben de anlamadım.
Ekşi sözlükte herkes Odtü'lü ve aylık geliri 10 bin dolar. Kk da da herkes über modern yerlerde yaşıyor.
Geçenlerde biri " kırmızı et yiyemeyen var mi? neden yenmesin?" gibi fantastik bir soru sormuştu.
Kv ile.yasiyordum ufacik bi yatak odam vardi bana ait olan ve hareket etmek bile guctu orda baska mahalledeydim bu kadar sorun.olmuyordu orda da kv sorun cikardi yuruyus yapamadim
Ya benim arkadaşım Batman da yaşıyor. Eşinin sülalesinde kadınların pantolon giymesi ayıp ve yasak.
Parkta telefonla konuştuğu için akrabalarının diline düşmüştü.
Kuzeninin koluna girip (ki o da kadın) yürüdüğü için kayınbiraderi dedikodu yapmış falan filan yani...
Kimsenin kalbine inmesin kısa keseyim.
Ülkenin bazı bölgelerinde aşılamamış neler var neler.
Esinizi bi garip siz ayri bi garipmissiniz. Bosverin bakiyolarsa bile baksinlar hatun gorsunler. Sen saglini dusunKizlar selamlar direk konuya gireyim 23 yasindayim 4 yillik evliyim pkoluyum doktor zayiflamam gerektigini soyledi yillar once ama esimin kislancligi yuzunden 4 yildir hic yuruyus falan yapamadim neyse annemin ameliyati falan derken heralde vicdana geldi arada yuruyus yapmama izin vermeye basladi
Ve gel gelelim hemcinslerim bana oldurecek gibi bakiyor evim cok uzak bi etrafta yuruyus yapacagim sadece park var her yer yokus o ufak parka gittim yurume alaninda yuruyeyim.diye kadinlar cocuklar parktalar esleri kalabalik cimenlerde kimisi mangal yapiyo caylar borekler oturuyolar otursunlar haklari ama onlarin oturmaya hakki var da benim yurumeye neden.hakkim yok altimda bol esofmanim ustumde uzun tunik neden bana oldurecek.gibi bakiyo bu kadinlar kimi esinin bakislarini takip.ediyo sonra beni dovecek.gibi bakiyo niye sizce hatali ben miyim cikmiyorum simdi evde hareket yapmaya calisiyorum ama kardiyo yapmam.lazim cok uzgunum kendimi cok kotu hissettirdiler bana
başkalarının davranışları sizin sağlığınız için yaptığınız yürüyüşten önemli olmamalı bende bazen görüyorum ama hiç umruma geçmiyor lütfen sizde umursamayınBana oyle.gelmedigine eminim.cunku cikciklamalar duydum.suna baklar duydum burda ne kendimi.ovmeye calistim.ne de hayali uydurup.yazdim bi ozelligim yok siradan bi kadinim her insan gibi acik havada gunes altinda yuruyus yapmak istemistim yalnizca
Nere ora ya valla.tasinayim :)Çok saçma genellemeler. Her şehirde var öyle insanlar, sadece bi şehri bu şekilde yaftalamak doğru değil. Ben kayseride akşam ya da gündüz fark etmeksizin istediğim parkta yürüyüş de yapıyorum, elbise de giyiyorum kimse de bi şey demiyo ya da dönüp bakmıyo
:) cok tatli bi aniymis yaa ben bile guldum.hosuma gittiDur sana komik bir sey anlatayim da gul. Annem 70 yasinda minnak bir kadin, saci bembeyaz boyasiz falan. Babam ondan daha genc 5 yas falan. Neyse bu iki kanka her sabah yuruyuse gidiyorlar. Babam annemi aslinda zorla goturuyor yurusun diye ve bir iki saat sahil kenarinda yuruyup geliyorlar (yazlik). Annem dizleri agridigi ve tansiyonu oldugu icin yavas yuruyor, o yuzden babam onden gaza basip gidiyor. Yazin mutfakta geyik yapiyoruz, anneme takiliyoruz, babama takiliyoruz (evin en kucugu benim yasim 30larda ve anne babam 50 senelik evliler) vs " pamuk gibi kadin, minnak, iyi davran anneme bak ucar gider elinden", babam " yav kim ne yapsin anneni, annen zaten cok guzel de degil" , ortalik kahkahalarla yikiliyor "yav he he az dolasmamissin pesinden" diye geyik devam ederken, babam bombayi patlatiyor:) "yav annenize talip cikti" hskfhksdfhkdf error verdik cocuklar olarak:))) "nasil yani baba" ," durun anneniz anlatsin" , annem yav niye soyledin diye hem guluyor hem kiziyor . Meger yururken onun yaslari ya da daha buyuk bir adam gelmis " size bir sey sorabilir miyim" demis, annem de" buyur abi sor bir sey mi oldu demis", adam annemi yururken surekli gordugunu, arkadas olmak istedigini soylemis ve caya davet etmis
Yerlerdeyiz guluyoruz biz, annem "serefsiz , terbiyesiz, utanmaz herif" diye hala sovuyo"arkadasim var benim deseydin" diye epey geyik yaptik. Ama dusun benim 70 yasinda karbeyaz sacli anneme bile yuruyuste talip cikti, kadinlar haksiz mi ki acep PP
Cok haklisiniz dikkate almamaya caliscam artik napiyimbaşkalarının davranışları sizin sağlığınız için yaptığınız yürüyüşten önemli olmamalı bende bazen görüyorum ama hiç umruma geçmiyor lütfen sizde umursamayın
İnsanlar sadece yürüyüş yapan birine neden söylenip homurdansınlar ? Eşiniz sizi nasıl bi psikolojiye soktuysa artık herkes size bakıyor falan sanıyorsunuz galiba.. yada çok mu güzelsiniz :)Kim.bilir ne mi dusunuyorlar yuruyis yapan bi kadin hakkinda ne dusunmeleri gerek karsiya bakarak yurudum insanlara neden bakayim yururken cik cik falan yaptilar hadi gordugumu yanlis yorumladim ama duydum homurdanip durdular
Yaaa evet hatta uyduruyorum tum bunlariİnsanlar sadece yürüyüş yapan birine neden söylenip homurdansınlar ? Eşiniz sizi nasıl bi psikolojiye soktuysa artık herkes size bakıyor falan sanıyorsunuz galiba.. yada çok mu güzelsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?