- Emoji Skoru
- -11
- Puanlar
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
So what? demek istiyorumMerhaba uzun zamandır bu duyguyla cebellestim fakat artık kabullenmenin zamanı geldi . Sanırım hemcinslerimden hoşlanıyorum yani lezbiyenim. Bazı şeyler insanın elinde değil hormon tedavisi vs var mı yok mu bilmiyorum sadece dertleşmek istedim![]()
Thats the football İTS the footballWhat can I do sometimes?
Herkes bu kadar saygılı değil kiSo what? demek istiyorum
Kimin kiminle seviştiğinden kime ne
Lezbiyenlik için nasıl bir hormon tedavisi var?Evet var hormon tedavisi
afyonlu katolik gay taşfırın ustasının kadınlar klübü versiyonu: dul, bipolar, lezbiyen, erkek ilgisin de yok diyemeyenKasım ayında kocanızdan boşanmışsınız ve bir adam sizinle ilgilenmeye başlamış. Emin misiniz lezbiyen olduğunuza? Ayrıca bir cevabınızda siz karılar vs diye üyelere saydırmışsınız. Hem "dul"sunuz hem bipolarsınız hem lezbiyensiniz hem de sizinle ilgilenen erkeğe şans versem mi diye soruyorsunuz.
Selamlar ... İki ay önce eşimden ayrıldım . Bipolar olduğum için anlaşamıyorduk. Daha doğrusu beni bir türlü anlayamadi veya ben de onu zorladım bilmiyorum.. bu aralar benimle iletişime geçmeye çalışan biri var . Açıkçası ben de hayatıma birini almak konusunda çok kararsızım çünkü kullanılmaktan korkuyorum. Malum yeni boşandım üstelik bipolar hastasıyım. Mani döneminde taşkın davranışlar vs . Olabiliyorşimdi esas mesele bu adam da bipolar olduğunu söylüyor ve güya beni çok iyi anlıyor . Ona güvenmemi her zaman yanında olacagini söylüyor. Fakat bana yalan söylüyor gibi geliyor açıkçası ...
- so what
- Yorumlar: 63
- Forum: Bir derdim var
Bence yok yaradılış böyle sonuçta biz erkeklerden hoşlanmak için hormon almıyoruz ki senin de yaradılışın buMerhaba uzun zamandır bu duyguyla cebellestim fakat artık kabullenmenin zamanı geldi . Sanırım hemcinslerimden hoşlanıyorum yani lezbiyenim. Bazı şeyler insanın elinde değil hormon tedavisi vs var mı yok mu bilmiyorum sadece dertleşmek istedim![]()
yaradılışı öyle olsa bir erkekle evli olup istekle cinsellik yaşayıp başka bir erkeğin ilgisinden de hoşlanmaz ama yaBence yok yaradılış böyle sonuçta biz erkeklerden hoşlanmak için hormon almıyoruz ki senin de yaradılışın bu
Lezbiyenlerin takıldığı bazı gruplar ve platformlar var oralara katılabilir biriyle eşleşip sevgili olabilirsin. Ama senin lezbiyen olduğunu sanmıyorum. Erkeklere de ilgi duyuyorsun. Ya kafan karışık ya da biseksüel olabilirsin.Merhaba uzun zamandır bu duyguyla cebellestim fakat artık kabullenmenin zamanı geldi . Sanırım hemcinslerimden hoşlanıyorum yani lezbiyenim. Bazı şeyler insanın elinde değil hormon tedavisi vs var mı yok mu bilmiyorum sadece dertleşmek istedim![]()
Belki bisexuelliğin ne olduğunu bile bilmiyordur + msja katılıyorum ben geçen sene mi ne bu forumun yarısından fazlası asexuel diye bir iddiada bulunmuştum hala da arkasındayım ülkede doğru düzgün tatmin olan orgazm olan sex ne bilen çok az bir kısım var ve gerçekten böyle lezbiyen olup evlendikten sonra kabullenen ya da gay olup çoluk çocuktan sonra kabullenen var 1 kadın benim çevremde var mesela küçükken söylermiş ama annesine kızlar güzel vs diye annesi kızarmış bu bahsettiğim kadın benden büyük çocuğu falan var yıllarca eşiyle evli sevmiş de adamı inkar etmiyor ama sex hayatı yapılması gereken bir görev gibi toplumda farkında olmayan o kadar çok insan var ki kadın zamanla alışmış doğru olanın bu olduğuna kendisinin yanlış olduğuna falan mesela yıllardır hiç kocasına ışıkta bakmamış ilgisini çekmiyo kadının hiç yok o taraftayaradılışı öyle olsa bir erkekle evli olup istekle cinsellik yaşayıp başka bir erkeğin ilgisinden de hoşlanmaz ama ya
ha yaradılıştan biseksüeldir, ona tamam derim...
toplumda zannettiğimizden ve açık olarak fark ettiğimizden çok çok daha fazla biseksüel (bu kesin) ve de muhtemelen aseksüel (buna rakamlar çok karışık) var zaten,
Lezbiyenlik için değil onun kast ettiği erkek olmak sanırım o şekilde anladım o yüzdenLezbiyenlik için nasıl bir hormon tedavisi var?
Ben senin migrenine laf etmiyorsam sen de benim yaşam tarzıma karışma tamam miafyonlu katolik gay taşfırın ustasının kadınlar klübü versiyonu: dul, bipolar, lezbiyen, erkek ilgisin de yok diyemeyen
Bahar da geliyorMani dönemindesiniz herhalde olur öyle fazla şey etmeyin