hemde benim evimde

Gonderin gitsin ya ne ugrasiyorsunuz Allah askina oraya geldi diye kendini adam mi zannetmis, hem besleyeceksiniz hemde kardesinizi mi ezdireceksiniz. Bugun sizin gozunuzun onunde tokat atan yarin evlenince karim diyerekten ne yapmaz cahillik iste, zaten isi gucu olan biri olsa cikip oraya gelmezdi, kuvvetle muhtemel issiz gucsuz vasifsiz birini aldiniz geldiniz damat diye o orda dil ogrencek is bulacakta ooooo kardesinize bakacakta ev gecindirecekte adam olacakta. Duzgun akilli ahlakli caliskan birini bulmak cok zor bu devirde, helede yurt disina geliyorsa, kardesinize sevdasindan degilya sacma sapan yurt disi hayalleriyle geliyor cogu sonrada ilk aydan sonuyor hayalleri is hayallerdeki gibi olmadigindan. Kolaymi dilini bilmedigin bir ulkede hicbir vasfin yokken is bulmak hayata tutunmak, cogu basta sevdginden gelmis olsa bile hayat sartlarinda alisamadiginda evlilikleri cok kotu gidiyor. Valla ailenize anlatin zaten nisanlilarmis nikah falan yapmadilar sa yollayin gitsin hic iyi huylu biri gibi durmuyor, hos cahilliginde de yapmis olabilir yaslari kac bilmiyorum ama eger cahilliginden yaptiysada iyi bir hizaya cekilmeyi hak ediyor. Aileniz olaya el atarsa adam edebilirsiniz belki bastan tavrinizi koyarak. Aileye kesin anlatin bence birlikte karar versinler.

Ikiside 20yasinda buarada

Bildigin iki cocugu evlendirmissiniz derdiniz neydi kardesiniz evde mi kaliyordu sanki, Allah bilir damat akrabanizdir simdi sizin memleketten uzaktan amca oglu falan gibi, tahminim dogru cikarsa sayet ailelere desenizde artik nikah olmusder ustunu kapatirlar olayin, bizi memlekete rezil mi edeceksiniz ayagina.

Siz bir soyleyin ailenize yaslar kucukmus cocugu hizaya getirirsiniz ailecek, annenizin babanizin sizin gozunuz ustunde surekli kardesinizin arkasinda olursa yani. Bunlar simdi anne babanizla mi kaliyorlar ayri evleri var mi? Hos is guc yok nasil ayri ev olsun, kalsinlar sizinkilerin yaninda damadi adam edene kadar.

Ailenize söyleyin. Ayrıca kardeşiniz polise gidip darp raporu alsın. O şikayetçi olmazsa siz şikayetçi olun, "evimde şiddet uygulandı, sinirlerim bozuldu" diye. Kardeşiniz razıysa kendi bilir. Ama kimsenin evinize gelip gözünüzün önünde birilerini tokatlayıp sizin sinirlerinizi bozmaya hakkı yok. Ayrıca suç sizin evinizde gerçekleştiği için bildirmekle yükümlüsünüzdür diye tahmin ediyorum. Kardeşinize yapmış, başkalarına yapmadan önce caydırıcı olur. Yine de siz bilirsiniz, sinirli değilim şaka yapıyorum diyerek bunu yapan, sinirlenirse size ne yapar bilmiyorum. Kendi güvenliğinizi sağlayın mutlaka.

Kardesinizi egitip is bulmasina yardim edeceginize neden evlendiriyorsunuz ne kotu bi yonlendirme bu!!!

Kardesimi ben evlendirmedim ben ztn evliyim trden tel ettiler kardesin 3senedir biriyle konusuyormus kiz seviyor anne kendime guveniyorum diyor ve nisanliyorlar. Ben dedim keske brzdaha tanissaydiniz diye ama beni takan kimki. Oldum olasi isinamadim ztn bsyde soleyemedim suclu ben olurum ayrilirlarda diye

benim de kurbette almayada akrabalarim cünku bunu soyledim bundan sonra soyleyeciklerim icin birincisi ozellikle genc kizlarimizin kadinlarimizin turkiyeden biriyle evlilik yapmalari genelde husranla sonuclaniyor ozellikle turkiyede olan erkeklerin cogu istisnalar var tabi sirf yurt disina gitmek icin evlilik yapiyor iclerinde gercekten sevgi ask icin yapan vardir. ama cogu boyle.
KARDESINIZI DINLEMEYIN SOYLEMEDIGINIZ TAKTIRDE ILERDE EVLENDIKLERINDE BIR SORUN OLURSA BU OLAY OGRENILIRSE AILENIZ BIZE NEDEN SOYLEMEDIN DIYE SIZI SUCLAYABILIR YARIN BIR GUN SORUN OLDUGUNDA SIZDE VICDAN AZABI CEKEBILIRSINIZ KESKE SOYLESEYDIM DIYE AYRI ODAYA GECIN ANNENIZE BABANIZA HER SEYI ANLATIN BU ADAMDAN KARDESINIZE KOCA OLMAZ

Hyr fake degilim burayi uzun suredir takip ediyorum actigim konularda cok oldu boyle bsy ilk defa basima geldi hala soktayim saka degildi sakasina tokat oyle atilmaz bide annem bu damadi yere goge sigdiramiyordu inanamiyorum utanmiyorda bnm evimde

Yine Avrupa da yaşayıp Türkiye den eş bulma vakası
Neden ille de Avrupa'ya kapak atmak için evlenen adamlara güveniyorsunuz ?
Kuzeni işin eşini tokatlayan annesi babası için eşinin kemiklerini kırar

Tecrubeyle sabittirkii olasi bir evlenme durumunda odun olan damay sizdeki tepkiye dayanak omru boyu sizden cekinecektir en azindan ariza cikmasin seklinde dusunecektir bende bir benzerini yasadim duzelmesi zamaan aldi tepkiniz yerinde kardesiniz sadece sevgiyle hareket ediyor halbuku saygi denen birsey var keske anlasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…