- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
annene telefonda anlat bence belki oglan direk annenlere gitti yalan yanlis seyler anlatiyo olabilirBende oyle dusunuyorum annemi cagirdim gelir heralde 1saate fln gelmedi daha anlaticam oda babama anlatsin kardesim hala yanimda yalvariyor babam geri postalar affetmez boyle biseyi
askim66 .!.:Suan elim ayagim titriyor sinirden.
Olay 10dak.once oldu. Kardesimle nisanlisi bize oturmaya geldiler. Biz avrupada yasiyoruz kardesimin nisanlisi turkiyeden vize alip buraya getirdik hem is bulsun evlerini beraber dizsinler diye. Neyse bize geldiler SIKILMISLAR konu konuyu acti. Nisanlisinin bi kuzeni var cok seviyormus kardesim gibi diyor cok guzel kiz diyor. Kardesimde sakasina iyyyy neresi guzel hicte bile gzl degil dedi. Basladimi bu kardesimi tokatlamaya gulerek bak bende saka yapiyom diye. Tepem atti bnm aninda sen kimsin lan benim evimde kizkardesimi tokatliyorsun dedim attim bunu disari s....git dedim. Neye ugradigini sasirdi kardesim hala agliyor hala elim ayagim titriyor. Annemgile soylemek istiyorum kardesim hyr soyleme geri gonderirler diyor gondersinler anlamiyorum nsl yutar Boyle bsyi. Napmaliyim
Suan elim ayagim titriyor sinirden.
Olay 10dak.once oldu. Kardesimle nisanlisi bize oturmaya geldiler. Biz avrupada yasiyoruz kardesimin nisanlisi turkiyeden vize alip buraya getirdik hem is bulsun evlerini beraber dizsinler diye. Neyse bize geldiler SIKILMISLAR konu konuyu acti. Nisanlisinin bi kuzeni var cok seviyormus kardesim gibi diyor cok guzel kiz diyor. Kardesimde sakasina iyyyy neresi guzel hicte bile gzl degil dedi. Basladimi bu kardesimi tokatlamaya gulerek bak bende saka yapiyom diye. Tepem atti bnm aninda sen kimsin lan benim evimde kizkardesimi tokatliyorsun dedim attim bunu disari s....git dedim. Neye ugradigini sasirdi kardesim hala agliyor hala elim ayagim titriyor. Annemgile soylemek istiyorum kardesim hyr soyleme geri gonderirler diyor gondersinler anlamiyorum nsl yutar Boyle bsyi. Napmaliyim
Bende oyle dusunuyorum annemi cagirdim gelir heralde 1saate fln gelmedi daha anlaticam oda babama anlatsin kardesim hala yanimda yalvariyor babam geri postalar affetmez boyle biseyi
Yüzüne mi attı tokatları, koluna falan mı?Annemle konustum anlattim herseyi sok oldu eve gitmemis ztn beyfendi nerde surtuyorsa ben aksam konusurum babamada yarin anlatcakmis bugun gec gelir baban arkadaslariyla Billardo oynamaya gitti dedi. Konu benden cikti gerisini siz dusunun dedim. Rahatladim!
Yüzüne mi attı tokatları, koluna falan mı?
Bence kesinlikle olayi annene ve etrafinizdaki büyuklere soyleyin kardesinizin de barismasina izin vermeyinSuan elim ayagim titriyor sinirden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?