hemde benim evimde

damat denilen 20 yaşında ergenlikten yeni çıkmış bi bebe
daha kızlara nasıl davranıldığını bilmeden evlendirmişsiniz
94 doğumlu kardeşim var daha ergen diyorum ben ona
evlendiğini düşünemiyorum bile
şakalaşırken kaka olmuş resmen
iki çocuk evlendirilir mi ya

Bende oyle dusunuyorum annemi cagirdim gelir heralde 1saate fln gelmedi daha anlaticam oda babama anlatsin kardesim hala yanimda yalvariyor babam geri postalar affetmez boyle biseyi
annene telefonda anlat bence belki oglan direk annenlere gitti yalan yanlis seyler anlatiyo olabilir

Ay kabul edilebilir degil iyi yapmissiniz ayıp ya tokatin sakasi mi olur muş

Zayıf kadınlara sinir oluyorum.
Adam manyğa bağlamış tokatlamış. Ne bekliyor ki o heriften artık.
Bence söylenmeli ve affedilmemeli.

Bende oyle dusunuyorum annemi cagirdim gelir heralde 1saate fln gelmedi daha anlaticam oda babama anlatsin kardesim hala yanimda yalvariyor babam geri postalar affetmez boyle biseyi

Ya daha nesine yalvariyor. Boyle bir muameleye maruz kalan kendisi. Iste kendi kararlarini verecek olgunlukta olsaydi zaten kendi ayrilirdi. Demek ki onun yerine siz karar vereceksiniz.

Kardeşiniz barışacak ,bırakamayacak gibi gözüküyor.Malesef,nişanlısı sizden korkmaz.Size karşı soğuk olur.İleride kardeşini sizinle görüştürmek istemez.Nişanlısına uygun bir dille yaptığının yanlış olduğundan,onun sizin için değerli olduğundan bahsedin.

Annemle konustum anlattim herseyi sok oldu eve gitmemis ztn beyfendi nerde surtuyorsa ben aksam konusurum babamada yarin anlatcakmis bugun gec gelir baban arkadaslariyla Billardo oynamaya gitti dedi. Konu benden cikti gerisini siz dusunun dedim. Rahatladim!

Yüzüne mi attı tokatları, koluna falan mı?

Süper yapmışsınız ,harika tebrik ederim ..
Ama sizin kız kardeş affedicek gibi bir his var içimde

Bence kesinlikle olayi annene ve etrafinizdaki büyuklere soyleyin kardesinizin de barismasina izin vermeyin

Aman ablacığım Türkiye'ye göndermeyin geri. Güzel memleketimin yüz karası onun gibi denyolar. İyisi mi uzay boşluğuna salıverin gitsin. Yerinizde olsam kız kardeşimin parmağından nişan yüzüğünü zorla çıkartıp kendi kafasına atar " şaka olarak " birazcık da hırpalardım. Belki o darbeyle tahtalar yerine oturur. Nasrettin Hoca'nın dediği gibi "Testiyi kırdıktan sonra tokat atsam ne fayda? ". Yol yakınken yanlışı fark edip vazgeçmek en kârlısı.

Tavrınızdan dolayı sizi tebrik ederim, böyle durumlar karşısında sessiz kalamayan çok az insan var. Benim de kardeşim var böyle bir şey onun başına gelse benim dünyam yıkılırdı sinirden sanırım. Açıkçası bir an önce bütün ailenizin öğrenmesinde ve bu duruma karşı durmalarında fayda var, neler neler duyuyoruz etraftan haberlerden sürekli. Kardeşiniz size düşman olabilir sen benim mutluluğumu bozdun diyebilir ama bir süre üzülmesi ömür boyu üzülmesinden daha iyidir. Bence polise gidip bildirin evimde böyle bir duruma şahit oldum kardeşim darp edildi diyerek çünkü bazen aileler maalesef sessiz kalabiliyor böyle durumlarda. Kardeşinizle de görüşmesine izin vermeyin sevgisini kullanarak kendini affettirip üstüne bir de sizi suçlu çıkarabilir bu kadar pişkin bir insan. Okurken ben bile rahatsız oldum, böyle insanlardan ne kadar erken kurtulursan o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…