hemde benim evimde

Tsk ederim cnm kardesim üzuluyor kiyamiyorum bilmiyorum napmaliyim ya senin yuzunden ayrildik derlerse napcam ben ama anlatmaliyim sakliyamam gelecegi soz konusu
saklama sakin anlat her seyi sebetlesinler kardesine bakma sen suan gozu kor zamanla sana hak verecektir

Çok iyi yapmışsınız kesinlikle kardesınız ne kaar ısrar ederse etsın özur dılemeın tavrınızı koruyun.

Avrupa'da yaşayan bir kız ne diye Türkiye'den adam getirtir ki!
Orada erkek mi yok? Türkiyedeki adamlar çok mu muhteşem?
Böyle boş, işe yaramaz adamlar sırf yurt dışına kapak atayım diye kızları tuzağa düşürüyorlar.
Böyle çok olay duyduk okuduk. Bu da aynen bu tiplerden olabilir.
Siz kapı dışarı etmekle iyi yapmışsınız. Bence onu direkt sınır dışı ettirin daha da güzel olur.
Kız kardeşinizde oralardan kendine evrimini tamamlayabilmiş bir insan evladı bulsun.

Verdiğiniz tepki çok doğru. Ailenize de söyleyin mutlaka. Kardeşiniz sizi suçlayacaktır ama ileride anlayacak sizin ona, onun kendine verdiği değerden daha fazlasını verdiğinizi. Ve size hak verecektir. Lütfen unutulup gitmesine araya kaynamasın izin vermeyin evlenince şiddet olayı daha çok büyür de kardeşiniz buna razı gelir önünü alamazsınız.

Sen cok iyi yapmissin disari atarak , ama kardesin iyice kafayi yemis ne demek söyleme valla ben olsam söylerdim aileme...

Ben olsam soylerim ayrilmalari icin de elimden geleni yaparim. Hani 30'lu yaslarda olsa kardesiniz bosver kocaman kadin kendi dusunsun derim de daha 20 yasinda, hayattan haberi yok. Gerekirse bana dusman olmasina bile goz yumarim ama yeter ki boyle biriyle devam etmesin.

Bende oyle dusunuyorum annemi cagirdim gelir heralde 1saate fln gelmedi daha anlaticam oda babama anlatsin kardesim hala yanimda yalvariyor babam geri postalar affetmez boyle biseyi

Ohh elinize sağlık iyi yapmışsınız kardeşiniz bir daha o adamın yanından bile geçmesin

Bu nasil bi terbiyesizlik inanilmasi güc soyle yollasinlar birak ya dinleme kardesini filan bu ne boyle... Egoya bak sen herkes onu begenmek zorundamiymis allahm yarabbim...

Simdiden ezdirirse kendini ilerde dusunemiyorum bile neler olacagini burda neler okuyoruz kardesimde guzel muhasebeci calisiyor bu adama niye ezdirsin kendini istemiyorum olayin devamini paylasirim sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…