- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
yazmadan duramicam.helal olsun sizin gibi ablaya .yemin ediyorum tebrik ederim sizi .iyi yapmissiniz .simdi boyleyse ewlenince gercegini yapar .affetmesin kardesiniz
Ne hos bir ablasiniz bravo cok iyi yapmissiniz
saklama sakin anlat her seyi sebetlesinler kardesine bakma sen suan gozu kor zamanla sana hak verecektirTsk ederim cnm kardesim üzuluyor kiyamiyorum bilmiyorum napmaliyim ya senin yuzunden ayrildik derlerse napcam ben ama anlatmaliyim sakliyamam gelecegi soz konusu
Ben olsam soylerim ayrilmalari icin de elimden geleni yaparim. Hani 30'lu yaslarda olsa kardesiniz bosver kocaman kadin kendi dusunsun derim de daha 20 yasinda, hayattan haberi yok. Gerekirse bana dusman olmasina bile goz yumarim ama yeter ki boyle biriyle devam etmesin.
Ohh elinize sağlık iyi yapmışsınız kardeşiniz bir daha o adamın yanından bile geçmesinSuan elim ayagim titriyor sinirden.
Olay 10dak.once oldu. Kardesimle nisanlisi bize oturmaya geldiler. Biz avrupada yasiyoruz kardesimin nisanlisi turkiyeden vize alip buraya getirdik hem is bulsun evlerini beraber dizsinler diye. Neyse bize geldiler SIKILMISLAR konu konuyu acti. Nisanlisinin bi kuzeni var cok seviyormus kardesim gibi diyor cok guzel kiz diyor. Kardesimde sakasina iyyyy neresi guzel hicte bile gzl degil dedi. Basladimi bu kardesimi tokatlamaya gulerek bak bende saka yapiyom diye. Tepem atti bnm aninda sen kimsin lan benim evimde kizkardesimi tokatliyorsun dedim attim bunu disari s....git dedim. Neye ugradigini sasirdi kardesim hala agliyor hala elim ayagim titriyor. Annemgile soylemek istiyorum kardesim hyr soyleme geri gonderirler diyor gondersinler anlamiyorum nsl yutar Boyle bsyi. Napmaliyim
Suan elim ayagim titriyor sinirden.
Olay 10dak.once oldu. Kardesimle nisanlisi bize oturmaya geldiler. Biz avrupada yasiyoruz kardesimin nisanlisi turkiyeden vize alip buraya getirdik hem is bulsun evlerini beraber dizsinler diye. Neyse bize geldiler SIKILMISLAR konu konuyu acti. Nisanlisinin bi kuzeni var cok seviyormus kardesim gibi diyor cok guzel kiz diyor. Kardesimde sakasina iyyyy neresi guzel hicte bile gzl degil dedi. Basladimi bu kardesimi tokatlamaya gulerek bak bende saka yapiyom diye. Tepem atti bnm aninda sen kimsin lan benim evimde kizkardesimi tokatliyorsun dedim attim bunu disari s....git dedim. Neye ugradigini sasirdi kardesim hala agliyor hala elim ayagim titriyor. Annemgile soylemek istiyorum kardesim hyr soyleme geri gonderirler diyor gondersinler anlamiyorum nsl yutar Boyle bsyi. Napmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?