hemde benim evimde

Bravo ya ! yüzü varsa kendi döner yada haklısın diye özür diler.Bu arada sizin evinizde mi kalacaktı

Sizin bu sert tepkiniz karsisinda napti peki size de bi saygisizlik yapti mi yoksa ozur falan diledi mi? Ne terbiyesizlik bu ya? Kim olsa ayni hareketi yapmaliydi.

eger gercekse helal olsun benimde kardesime yapsalar seni ac köpek diye atardım dısarı iste bosuna dememsiler sefili cıkarma tepene sonra eder cebine diyee

sızın bu davranısınıza karsılık kardesınız nısanlısıyla gorusmeye devam ederse cok yanlıs yapar
hem sızı ezer gecer hemde erkegın gozunde gerdekden dayagı hakeden kadın muamelesı gorur
ınsallah sahıplenmenıze karsılık dogru hareketde bulunur kardesınız
gecmıs olsun , evlenmeden boyle bırsey yasanması acıda olsa sukredılecek bırsey

Sizin bu sert tepkiniz karsisinda napti peki size de bi saygisizlik yapti mi yoksa ozur falan diledi mi? Ne terbiyesizlik bu ya? Kim olsa ayni hareketi yapmaliydi.

Neye ugradigini sasirdi beklemiyordu galiba hicbsye soylemeye firsat vermedim attim disari esimde yoktu oda olsa aynisni yapardi iyi etmissin dedi ztn

Hyrr annemgilde kaliyordu mecburen naptilar bilmiyorum ic guveysi
ya yanlış anlamayın gaza getrmiş gibi olmayım ama şahsen itici ne varsa var gibi bu adamda. içgüveysi hallere uyuz oluyorum ben direk amaçsız ve kapak atmış geliyor itim itim itiliyorum böyle adamlardan kaldı ki şakayla karışık yapılan vurma ve laf sokmalar çok samimiyetsiz ve laçka bir tavırken birde dayaga meyıllı olusu. Hayırlısı olsun kardeşinizin hakkın da yinede tabiyki..

Bende oldum olasi sevmiyordum ztn bu damadi soleyince küsüyordu kiz kardesim haklisin yani

İyi yapmışsınız.. Şaka anlayışına bak, hizaya gel..
Bence buradaki yorumları kız kardeşinize okutun.. Bu kadar kadın bir olup aynı düşünüyorsak..
Belki bu kadar çok görüşten sonra aklın yolunun bir olduğunu anlar..
Hakkınızda hayırlısı olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…