Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana kalırsa doğru bişey yapmıyorsun.Sürekli ayrılıp barışmak ilişkinizi zedeler.Hem karşendaki insan sana gerçekten değer verse her tartışmada ayrılığı sözkonusu etmez ve ettirmez..:44:
evet yıpranıyorum ayrılıp barışarak ve hep böyle olduğu için nasıl olsa bu seferde barışırız diyorum ve onu silemiyorum hayatımdan en kötüsü silmeyi aklımın ucundan bile geçirmiyorum
cnm durum ortada o hep ayrılıyorsa bunun nedeni senin her defasında dönmen. Seninde hoşuna gitmezmiydi sen sürekli resti çektiğin halde onun peşinde olması ? Tek yapman gerekn aramamk o aradığındada biraz süründürmek çok iyi anlıyorum seni çok zordur biliyorum ama bunu yapmalısınki bida ağzından ayrılalım lafı çıktığında bi kere daha düşünsün ya yine aramazsa dönmezse diye..
sürekli ayrılıp barışmak ilişkiyi zedeler bekle bakalım kendini tut biraz sabret zaten gerçekten seviyorsa tekrar dönecektir ama madem gururlusun onun gelmesini beklle gururunu ayaklar altına alma sonra üzülürsün altan alın cnm biraz boşverin takmayın öyle herşeyi valla cnm sevgilim bana neler neler diyo hiç takmıyorum boşver diyip geçiyorum çünkü biliyorum ki yürekten söylemiyor bu işler böyle fazla takmaya gelmez üzülen sen olursun sen sadece bekle gelecektir umarım hayırlısı olur
Bence bu iliski bu sekilde yürümez bosver baskasini bul sen :) mesaj yazma birak o istiyorsa sana o yazsin o dayanamasin neden kendini kücük düsürüyorsun ikide birde ozaman...