• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemen Bugün İsveç'e Yerleşmek İçin 30 Sebep

Tabii ki bırakıp gitmeyeceğiz ülkemizi, ama neden bu standartlara ulaşmaya çalışmıyoruz diye kafa yormak lazım diğer arkadaşların değindiği gibi...Bu şartların tamamının doğru olmayabileceği ihtimali elbette var, ama en azından ücretli doğum izni konusunda oldukça iyi olduklarını biliyorum.

Bir de evcil hayvan meselesi gerçekten uç bir örnek olmuş ama biraz da zihniyet meselesi olarak bakmak lazım. Herkes evine evcil hayvan doldurur diyoruz ya, eğer böyle bir imkan varsa dahi orada kimsenin evine sırf bu sebeple evcil hayvan almayacağını düşünüyorum. Bakış açıları bizim gibi değil çünkü; hani mesela bizde trafik kurallarını çiğnemek, emniyet şeridini kullanmak ne kadar normalse ya da normalleştirilmeye çaba sarfediliyorsa onlar da bu duruma bir o kadar hayret ediyorlar. Yasak olan bir şeyi nasıl yapıyorsunuz diye...Bunun da temelinde eğitim yatıyor, bu bilincin küçük yaştan itibaren verilmesinde yatıyor...

Back
X